Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekJóga az ősforrásból

-10%
Jóga az ősforrásból
2 100 Ft
Kedv. ár: 1 890 Ft
Kezdete: 2014.07.05   A készlet erejéig!

Jóga az ősforrásból

Yogiray Boris Sacharow

Yogiraj Boris Sacharow: A harmadik szem megnyitása című könyve nemzetközi sikere után újabb könyvvel jelenik meg, ez a Jóga az ősforrásból címet viseli, mely az ősi jóga modern kori alkalmazását tárja az olvasó elé.
A jóga minden korosztály számára elérhető és alkalmazható tanítás, úgy spirituális, mint testi szinten. A szerző Yogiray Boris Sacharow könyvében arra törekszik, hogy a nyugati gondolkodástól távol álló jóga tudományát helyes fényben mutassa be, és a heves érdeklődést a tan és a gyakorlat autentikus ismereteivel táplálja ennek a tudásnak az ősforrásából, azaz eredeti indiai és tibeti írásokból. Ez által tágítva gondolkodásunk és életgyakorlatunk területeit, gazdag tanítást nyújtva az olvasó számára, hogy mindezt könnyen megérthesse és alkalmazhassa a saját életében. Részletesen tárgyalva és bemutatva a különböző ászanákat (testtartásokat), a légzőgyakorlatokat valamint a meditációs technikákat, amit sikeresen alkalmazhat a modern ember a testi és szellemi harmónia elérésében.
A könyvben olvasottak hatásáról egy 73 éves férfi az alábbiakat írta a szerzőnek: "Miután jó 20 hónapja a Jóga az ősforrásból című könyvéből gyakorlok, szívből jövő köszönetemet kell, hogy kifejezzem Önnek, mivel az óta egyre jobban érzem magam. Nincs szükségem semmilyen kúrára vagy gyógyszerre, és azt hiszem, hogy ezt a haladást a rendszeres jógagyakorlatoknak és az önművelésnek köszönhetem."

Jóga az ősforrásból (könyv) író Yogiray Boris Sacharow

Ezokönyvek Keleverustól webáruház


Ezokönyvek Keleverustól webárúház