Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekEgy jógi önéletrajza

-10%
Egy jógi önéletrajza
  • Egy jógi önéletrajza
4 300 Ft
Kedv. ár: 3 870 Ft
Kezdete: 2020.03.06   A készlet erejéig!

Egy jógi önéletrajza című könyv ismertetése

Paramahansza Jogananda

Paramahansza Jogananda volt az első olyan indiai jógamester, akinek az volt a küldetése, hogy Nyugaton éljen és tanítson.

Az 1920-as években, midőn az általa „spirituális kampányoknak” nevezett útjain keresztül-kasul bejárta az Egyesült Államokat, lelkes hallgatósága az akkori Amerika legnagyobb előadótermeit is megtöltötte.
Jogananda színre lépése valóban hatásos volt, tartós befolyása azonban ennél is nagyobb.  

Egy jógi önéletrajza című könyv, mely 1946-ban jelent meg először, segítette a jóga elterjedését, és máig ható ösztönző ereje a Nyugaton zajló spirituális forradalomnak.

Ritka eset, hogy egy Jogananda nagyságú bölcs saját tollából ad számot az élettapasztalatairól. Számos vallási hagyomány követői jutottak arra a felismerésre, hogy az Egy jógi önéletrajza című könyv a spirituális világirodalom remekműve. És valóban, minden mélysége mellett ezt a művet át- meg átszövi a finom humor, a történetek pezsgése és a gyakorlatias józanság.
Most, az 1946-os eredeti kiadás közzétételével az olvasó úgy élheti át e könyv belső erejét, ahogy azt a nagy jógamester Jogananda annak idején „melegében” formába öntötte. Külön meglepetés a magyar olvasók számára, hogy a híres, ám az 1946-os kiadás után született negyvenkilencedik fejezetet ezúttal a könyv függelékében megtalálják.

Egy jógi önéletrajza című könyv szerzője: Paramahansza Jogananda

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház