Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekAz idő partján - Jóga és személyiség

Az idő partján - Jóga és személyiség
  • Az idő partján - Jóga és személyiség
2 800 Ft

Az idő partján - Jóga és személyiség

Dr. Weninger Antal

Az idő partján - Jóga és személyiség könyv a jóga világába vezeti be az olvasóját. Az alapfogalmak megismertetése után a testtartások (ászanák) és csakrák (erőközpontok) bemutatása következik, majd a lélegzés (a pránajáma) és a meditáció különböző fajtáival, azok egészségre gyakorolt hatásával ismerkedhetünk meg.


A ma sokszerte oktatott jógarendszerek közül a Hatha jógá-t és a Rádzsa jógá-t művelők gazdagíthatják ismereteiket ennek a könyvnek a tanulmányozásával.

Az idő partján - Jóga és személyiség könyv jelenlegi, 3. kiadásához az ismeretanyag illusztrációjaként készült színes mellékletben megtalálhatók az alap testtartások, valamint a Függelékben az eredeti kézirat könnyebb megértését elősegítendő, Selmeci Csongornak, a Magyar Jóga Társaság elnökének a könyv anyagához illeszkedő kiegészítései.

"Weninger Antal ezt a könyvét 13 kötete megjelenése után, életműve, orvosi és emberi tapasztalása szintéziseként írta meg. Tisztelettel adózva munkája, embersége és gyógyítói elköteleződése előtt ajánlom könyvét a jelenlegi és elkövetkező idők jógagyakorlói - jógaoktatói generációinak okulásul és példaadásul!"
Selmeci József Csongor (Magyar Jóga Társaság elnöke)

Az idő partján - Jóga és személyiség (könyv) író Dr. Weninger Antal

Ezokönyvek Keleverustól webáruház


Ezokönyvek Keleverustól webárúház