Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekCsakrák - Az energiaáramlás hét kapuja

-10%
Csakrák - Az energiaáramlás hét kapuja
2 800 Ft
Kedv. ár: 2 520 Ft
Kezdete: 2020.02.03   A készlet erejéig!
Nincs raktáron

Csakrák - Az energiaáramlás hét kapuja

Ajándék 7 drágakővel!

Laura Tuan

Kapu, átjáró, kerék, örvénylő forgás – láthatatlan, mégis létfontosságú központok: a csakrák.
Testünkben hét fő csakra található, épp annyi, ahány bolygót eleink ismertek. A hét központ egy-egy felfedezendő világ, önmagában teljes univerzum, amelynek rezgéstartománya egy meghatározott zenei hanggal, színnel, illattal vagy drágakővel társítható. Éppen ezért mellékeltünk a könyvhöz hét drágakövet – minden csakrához egyet. A kövek segítségével helyreállíthatjuk csakráink energetikai egyensúlyát: feltölthetjük őket energiával vagy éppen elvezethetjük a felgyülemlett felesleges energiakészletet.
A kristályokkal való ismerkedés csupán az első lépést jelenti ahhoz, hogy kiaknázzuk csakráink tulajdonságainak és működésének megismeréséből származó hatalmas lehetőségeket. A Csakrák - Az energiaáramlás hét kapuja könyv segítségével mélyebb bepillantást nyerhetünk a csakrák és a drágakövek világába. Az egyes csakrák megfigyelésével mindenki meghatározhatja, melyik életszakaszban van, megismerheti egyéniségének erősségeit és gyenge pontjait, megtudhatja, mely szerveit érdemes támogatni, s áttekintheti, milyen tevékenységeket, ételeket, zenét, környezetet és embereket lát szívesen az életében.
A természet energiából formált minket, és ugyanezen energiákkal megadta a lehetőséget, hogy ráhangolódjunk a megfelelő frekvenciákra, hogy élményeinket még teljesebben éljük meg. Keljünk útra, gyarapítsuk ismereteinket, és használjuk megszerzett tudásunkat!

Csakrák - Az energiaáramlás hét kapuja (könyv) író Laura Tuan

Ezokönyvek Keleverustól webáruház


Ezokönyvek Keleverustól webárúház