Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekÍriszdiagnosztika

-10%
Íriszdiagnosztika
2 200 Ft
Kedv. ár: 1 980 Ft
Kezdete: 2021.12.28   A készlet erejéig!

Íriszdiagnosztika

Ferencsik István

A szem a lélek tükre - tartja a mondás -, de nemcsak a léleké, hanem a testé is, amint az Ferencsik István könyvéből kitűnik. Az emberi szem - ez a bonyolult működésű szerv - a szakavatott számára szinte mindent elárul "gazdájának" egészségi állapotáról. Ezért is alkalmazzák sok helyütt a világon az iridológiá-t a hagyományos orvoslás diagnózisainak kiegészítőjeként.

A szerző Ferencsik István - a témakör egyik legjobb hazai szakértője - imponáló szakszerűséggel mutatja be könyvében a szem szerkezetét és működését, és különös figyelmet szentel az írisz, a szivárványhártya elemzésének.

Az írisz részei - némiképp leegyszerűsítve - a szervezet zónáinak felelnek meg. A gyakorlati vizsgálódások során Ferencsik István először a zónák betegségállapotról valló szín- és formaváltozásait tekinti át, ismerteti a formaképződmények jelentéseit, majd írisztérkép-ek segítségével és íriszfotók elemzésével segíti az olvasót az önálló íriszelemzésben.

Az íriszdiagnosztika azért bír különös jelentőséggel, mert nemcsak a már kialakult betegségek megállapításában lehet a segítségünkre, hanem a szervezet elváltozásainak kóros tendenciáit is képes feltárni, már jóval a tünetek jelentkezése előtt.

Íriszdiagnosztika (könyv) író Ferencsik István

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház