Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Kézelemzés könyvek


Kézelemzés könyvek

 

kézelemzés, vagyis a kiromantia ősi indiai eredetű tudomány, amely már az ókori görög kultúrában is rendkívüli népszerűségnek örvendett.

A betegség, vagy életünk diszharmonikus történései figyelmeztetnek bennünket, hogy itt a változtatás ideje.

Testünkön megtalálhatók azok a területek, melyek jelzik hol a gond. A keresésben a diagnosztika több ága közül mi magunk választhatunk. Arcelemzés, kézelemzés, testdiagnosztika tudománya segítségével válaszokat kaphatunk, hogy az életünk, vagy életvitelünk mely területén kell változtatni.

 

A tenyérvonalak állandóan változnak. Félévente, évente új tenyérvonalak, mellékvonalak jelenhetnek meg, személyiségünk, anyagi és egészségügyi állapotunk, illetve körülményeink változásairól mesélnek.

Mindkét kezet vizsgálni kell, mert a tenyérvonalak nem egyformák. A bal kéz tartalmazza a születéskori kilátásokat, lehetőségeket, az egészségügyi gondokra utaló jeleket. Ebből olvashatók ki az élet első felének várható eseményei, az anyai ágon öröklött hajlamok, a jellemre és a szellemi örökségre utaló jelek. Férfiaknál a feltűnően vonaldús bal tenyér nőies jellemvonásokat sejtet, esetleg balkezességről árulkodik.

A jobb kéz tartalmazza a bal kézben jelzett kilátások, lehetőségek megvalósulásának esélyét, útját. Ebből láthatók az élet második felének várható eseményei, az apai ágon öröklött hajlamok, lehetőségek, a jellem változásai, a betegségek megjelenése, a testi örökségre utaló vonalak. Nők esetében a vonaldús jobb tenyér férfias vonásokat mutat, erős akaratot, határozott egyéniséget jelent.

A kézelemzés alapja, hogy vannak a kéznek olyan törvényszerűségei, amelyek mindenkire érvényesek.

A két tenyér például egymás mellé téve teljesen befedi tulajdonosa arcát. A középső ujj és a tenyér hossza megegyezik az arc magasságával. A kéz mérete rendszerint a többi testrész méretével arányos.

Tenyérelemzés értékelésénél számít ugyan a körmök és az ujjak formája, de ezek a jellemzők nem jóslásra valók.

Bizonyos tulajdonságok azonban kiolvashatók belőlük. A tenyér vörös színe rendkívüli akaraterőt jelent, a fehér tenyér ennek éppen az ellenkezőjét jelzi. A finom, puha, kellemes, lágy érintésű kéz gyengédségre utal.

 

Ezen az oldalon a tenyérelemzés, a kézelemzés témáival kapcsolatos könyvek találhatók.

Sorrend:

A kéz titkai

A kéz titkai

A kezek testünk legérzékenyebb részei közé tartoznak. Rengeteg érző idegvégződést tartalmaznak, amelyek az érzeteket az agy viszonylag nagy részéhez továbbítják. Az ujjakat mozgató izmokat hosszú inak kötik össze az ujjperccsontokkal.Miért éppen a kéz az emberi test legfontosabb "szerve és eszköze"? A régi bölcselők szerint az agy a mozdulatlan mozgató, az ötletadó; míg a kéz a végrehajtó erő. Emiatt a kéz - a fej után - a második legfontosabb helyen álló testrészünk; legalábbis ezt állítják a tenyérjósok.

A kéz titkai (könyv)

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 500 Ft
A tenyér titkai   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A tenyér titkai

A tenyér titkai

Cheiro

A tenyér titkai című műből az olvasó megismerheti tenyerének - a sors hallgatag ismerőjének és őrzőjének - titkát. Az asztrológiában és a numerológiában egyaránt jártas szerző életművének legmélyebben átélt területe a chiromantia, a tenyérjóslás tudománya. Erre utal a választott Cheiro név is, amely immár egy évszázada a világ egyik legnagyobb látnokát fémjelzi. A könyvből megismerhetjük, mit tartogat számunkra a jövő, megtudhatjuk, mit rejtenek a tenyér titkai.

A tenyér titkai (könyv) író Cheiro

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 300 Ft
Nincs raktáron
A tenyérjóslás bibliája   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
A tenyérjóslás bibliája

A tenyérjóslás bibliája

Papus (Dr. Gerard Encausse)

Az ember életében fontos feladat jut a szerencsének. Szinte az élet minden területén jelen kell, hogy legyen, mert a szerencse nélkül minden próbálkozásunk kudarcra van ítélve. A neves francia ezoterikus szerző Papus (Dr. Gerard Encausse) felvillantja annak lehetőségét, hogy hogyan tudjuk a szerencsét a mindennapi élet lehetőségei közé megidézni. Segítségül hívva a tenyérelemzés, a szerencsehoroszkóp, a cigányok tarot-ja és más módszer ismeretét a sikeres és szerencsés élethez.

A tenyérjóslás bibliája (könyv) író Papus (Dr. Gerard Encausse)

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 700 Ft
Nincs raktáron
Kézelemzés

Kézelemzés

Christiane Eisler-Mertz

A szerző Christiane Eisler-Mertz kezünk vidékére kalauzol el, megmutatja, mit árul el a jobb és a bal kezünk, megtanít a fő és a mellékvonalak helyes értelmezésére. A könyv rávezet arra, hogy az időkulcs segítségével hogyan magyarázhatjuk az életünkben már megtörtént fontos eseményeket, és miként értelmezhető a jövő. A kezdőknek gyakorlatok segítenek az ismeretek elmélyítésében és az olvasottak azonnali alkalmazásában. A főbb témakörök: a kéz négy negyede; fő kézvonalak; energiavonal, védő- és félelemvonal; mellékvonalak és egyéb jellegzetességek; kézfej és körmök: a bátorság és a félelem jelei.

Kézelemzés (könyv) író Christiane Eisler-Mertz

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 500 Ft
Kézvonalak embersorsok ANTIKVÁR   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Kézvonalak embersorsok  ANTIKVÁR

Kézvonalak embersorsok

jó állapotú, antikvár példány

Dr. Kosutány István

Az emberi megismerés határai korlátlanok. A jövőnk titkainak feltárására tett kísérletek mégis mindig e határokat érintették. Erre a megállapításra példa lehet jelen könyv is, mely a szerző Dr. Kosutány István több évtizedes kutatómunkájának gyűmölcse. A kézelemzés tudományának ezen immár klasszikusnak számító műve érvényes választ próbál adni számos olyan kérdésre, mely valószínűleg mindannyiunkat foglalkoztat. A kézjelek egy egész élet eseményhalmazát feltüntetik. Ugyanígy elárulják alapvető tulajdonságainkat - gyengéinket és pozitívumainkat egyaránt. Aki ezt a könyvet a kezébe veszi, biztos lehet abban, hogy a több mint 250 ábra, valamint a hozzájuk fűzött magyarázatok feltárják előtte a kézelemzés világát.

 

Kézvonalak embersorsok (könyv) író Dr. Kosutány István

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 200 Ft
-10%
Tenyérjóslás

Tenyérjóslás

Richard Webster

A tenyérjóslás mindenki számára megtanulható! A magyar olvasók számára is jól ismert szakértő Richard Webster könnyedén elsajátítható módon mutatja be a módszer alapjait. Önbizalmat ad a kezdő tenyérjósnak, útmutatásait követve azonnal nekiláthatunk az elemzésnek, hasznosítva újonnan nyert ismereteinket. A tenyérjóslás kiváló módja saját magunk és mások jobb megismerésének. A kéz rejtett vonalai, jegyei segítenek feltérképezni személyiségünk főbb vonásait. Megtudhatjuk például, hogy a rövid ujjú embereknek nincs türelmük a részletekhez, és sokkal jobban szeretnek elkezdeni, mint befejezni valamit. Ezzel szemben aki hosszú ujjakkal rendelkezik, sokkal jobban boldogul a részletekkel és szereti behatóan tanulmányozni a dolgokat. Tenyerünkből hasznos információkat nyerhetünk akár a párkapcsolat, a hivatás, az egészség, a kommunikáció és a kreativitás területére vonatkozóan is. Richard Webster rendszerében újdonság az ujjlenyomatok és a bőrredőmintázatok elemzése ez utóbbi nagy előnye, hogy a még rejtett állapotban lévő betegségek, illetve az egyes betegségekre való hajlam azonosításában segít.

Tenyérjóslás (könyv) író Richard Webster

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 900 Ft
Kedv. ár: 1 710 Ft
Kezdete: 2016.03.08
A készlet erejéig!
Ujjlenyomat sorselemzés

Ujjlenyomat sorselemzés

Ronelle Coburn

A hosszadalmas személyiség tesztek és a bonyolult elemzéseik már a múlté! Személyiségünk ott van a kezünkben! Pontosabban az ujjainkban. Ujjlenyomatunk barázdái árulkodnak életünkről, sorsunkról, képességeinkről, kapcsolatainkról, tehetségünkről. Mint egy kód, ott van velünk születésünk óta. Az Ujjlenyomat sorselemzés könyv segítséget nyújt megfejteni, olvasni ezt az ujjainkba táplált kódrendszert.

Ujjlenyomat sorselemzés(könyv) író Ronelle Coburn

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 595 Ft
A kézelemzés művészete   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A kézelemzés művészete

A kézelemzés művészete

Mir Bashir

Minden kéz egy élet térképét tükrözi, amely a múltat tárja fel és a jövőben rejlő lehetőségeket foglalja magában. Tudományként és művészetként is a kézelemzés kulcsszerepet játszhat az egyén pontos fizikai és pszichológiai jellemzésében. A több mint 400 illusztrációval ellátott könyv a kézanalízis két módszerét mutatja be: a tenyér vonalaiból következtetett jellemolvasást (chirognómia) és a tenyérjóslás-t (chiromantia). Minden érdeklődő bibliaként fogja forgatni ezt az alapos, érthető munkát

A kézelemzés művészete (könyv) író Mir Bashir

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 400 Ft
Nincs raktáron
A szerelem kézvonalai   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A szerelem kézvonalai

A szerelem kézvonalai

Nathaniel Altman

Mutasd meg a kezed és megmondom, ki vagy. A szemek a legalaposabb vizsgálódás ellenére is becsaphatnak, a kezek viszont soha. A kéz őszintén beszél lelki életünkről, érzésvilágunkról, érzékiségünkről. Egy gyakorlott pillantás partnerünk kezére, és a vonalak beszélni kezdenek. Mehtudhatjuk, milyen a vérmérséklete és a fantáziavilága, vajon tud-e gyöngéden szeretni és nagylelkű lenni. Napvilágra kerülnek a „félénk őzikék” rejtett képességei éppúgy, mint a „báránybőrbe bújt farkasok” titkolt lelki problémái. Meggyőződhetünk arról, hogy az érdes külső is takarhat nemes, mélyen érző szívet. 
Ez a könyv tanulságos, szórakoztató és egyben hasznos szerelmi mutató lehet mindenki számára.

A szerelem kézvonalai (könyv) író Nathaniel Altman

 
1 200 Ft
Nincs raktáron
A tenyér és a horoszkóp   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A tenyér és a horoszkóp

A tenyér és a horoszkóp

Manfred Magg

Úgy fent, mint lent. Sorsunk, küldetésünk, lehetőségeink születésünk pillanatában megrajzolódnak fent az Égi Órán, azaz a horoszkópban, illetve lent a fizikális világban - például a tenyerünkben. A tenyér és a horoszkóp tökéletesen kiegészítik egymást, kendőzetlenül megmutatják gyenge pontjainkat és az erősségeinket.  A tenyér és a horoszkóp könyv részletesen, számos fotóval illusztrálva mutatja be az ujjak formáját, a tenyéren található fő- és mellékvonalak jelentőségét és ezek asztrológiai vonatkozásait. Tudta-e, hogy minél nagyobb szögben hajlik el a hüvelykujj a kéztől, annál több szabadságra van szükségünk? Vagy azt, hogy ha a gyűrűsujj hosszabb, mint a mutatóujj, akkor szükségünk van partnerünk gyakori megerősítésére, visszajelzésére? Ezekhez hasonló érdekességekre is fény derül ebből a hasznos kézikönyvből.

A tenyér és a horoszkóp (könyv) Manfred Magg

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 200 Ft
Nincs raktáron
-10%
Tenyérjóslás

Tenyérjóslás 

Olvasson a tenyeréből, és jósolja meg a jövőt!

Tre McCamley

Mindenkinek egyedi élettörténete van. Kezünk kódolva tartalmazza azt az információt, amelyből megtudhatjuk, miben különbözünk másoktól. A kiromantia, avagy kézelemzés néven is ismert tenyérjóslás az önismereti rendszerek legszemélyesebbike. Segít, hogy megértsük személyiségünket, megismerjük lehetőségeinket, korlátainkat, adottságainkat, erősségeinket és képességeinket. A tenyerünket behálózó vonalak életünk során változnak, s ezzel új információkat adnak, így időről időre, újra és újra tanulmányozhatjuk ezt a könyvet. A tenyérjóslás önmagunkról ad tájékoztatást. Önmagunk terapeutájává válhatunk: valahányszor szemügyre vesszük tenyerünket, egy kicsivel jobban megismerjük önmagunkat; megtanuljuk háttérbe szorítani gyengeségeinket, ugyanakkor kiaknázni erősségeinket.

Tenyérjóslás (könyv) író Tre McCamley

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 990 Ft
Kedv. ár: 3 591 Ft
Kezdete: 2021.08.03
A készlet erejéig!
Nincs raktáron

Sorrend:

Ezokönyvek Keleverustól 

Ezoterikus könyvekezoterikus pszichológia könyvek,

természetgyógyászat könyvek, a népi gyógyászat könyvei,

továbbá asztrológia horoszkóp ezoterikus könyvek,

számmisztika könyvek, numerológia könyvek 

tarot kártya  és angyal kártya, valamint az egészséges életmód,

paleolit, bach virágterápia könyvek és esszenciái,

a magyar őstörténelem műveinek webáruháza.

 

Az Ezokönyvek Keleverustól webáruházban

válogathat az ezoterikus pszichológia könyvek, 

ezoterikus könyvek, természetgyógyászat könyvek,

népi gyógyászat könyvek,

az egészséges életmód kialakítását segítő reformtáplálkozás könyvek

az asztrológia-horoszkóp, számmisztika könyvek, numerológia könyvek 

multat, jelent és jövőt elemző  kiadványai közül, melyek az ezoterikus

 irodalom meghatározó ágazatai.

Továbbá az önismeret, pozitív gondolkodás, szeméyiségfejlesztés témakörét ismertető

ezoterikus könyvektarot kártya és angyal kártya,

bach virágterápia  és esszenciái,

radiesztézia eszközök és könyvek,   

fali-, matrica-,hűtőmágnes-, energetizáló mandalák

valamint a magyar őstörténelmet bemutató könyvek között.

 

Fentiek mellett lehetősége van böngészni   további  

ezoterikus könyvek, asztrológia horoszkóp könyvek,

az álomfejtés, ezoterika, kabbala, mágia és meditáció,

karma-reinkarnáció érdekfeszítő ezoterikus  nyvek választékából, 

a depresszió által okozott lelki problémák megoldását elősegítő 

 lélekgyógyászat, energiagyógyászat, ezoterikus könyvek,  

  a keleti tanításokat képviselő tao filozófia, buddhizmus ezoterikus  könyvek

a kínai orvoslás, a bioterápia, homeopátia, feng shui, ajurvéda, párkapcsolat-szerelem, családfelállítás témakörű ezoterikus könyvek között,

továbbá természetgyógyászat témakörében a

makrobiotika, paleolit étrend, méregtelenítés-böjt, táplálkozás-reformtáplálkozás,

aromaterápia, mozgásterápia, légzésterápia, fitoterápia, reflexológia, masszázs könyvek között

melyeket a kiválasztott könyv kategóriára klikkelve előhívhat, kinagyíthat,

ismerkedhet a tartalmukkal.

 

Szaktudásommal, mint a MANTRA Alternatív Természettudományi Főiskola végzett parapszichológusa és ezoterikus szakkönyvellátója,

kérésére készséggel segítem választását.

 

Tel: 06-70-933-0021

E-mail: keleverus@gmail.com

Keleverus

 

A legérdekfeszítőbb ezoterikus könyvek az ezoterikus irodalom könyvek kategóriában találhatók, melyek regényességükkel főleg az olvasmányosságot kedvelő érdeklődők igényeit elégítik ki. Az Anasztázia sorozat művei, az egzotikus környezetben játszódó történéseket bemutató ezoterikus könyvek iránt elkötelezett olvasóknak nyújtanak élményt jelentő időtöltést. Andrea Weaver regényei ma is tele vannak rejtélyekkel. „Olyan, mintha nem is én írtam volna, úgy látszik, az égiek fogták a kezem írás közben” mondja az írónő műveiről. Regényei az ezoterikus könyvek szerelmeseinek íródtak.                                                                      

Az aranyasszony trilógia könyveiben a kalandos dél-amerikai út során feltárul egy ember izgalmas és megrázó belső utazása önmaga végső valójához. Kinyílik egy kapu, mely az ősi bölcsességek, rejtélyes legendák és misztikus tanítások világába vezeti az olvasót. Az ezoterikus könyvek mindegyikében a történet alapja valóságos. A magyar származású Móricz János a hatvanas években egy barlangrendszerre bukkant Dél-Amerikában. Az őslakosok szerint egy kataklizma túlélői itt rejtették el ősi civilizációjuk üzenetét a mai ember számára egy kristálykorongba kódolva. Ezt a kristálykorongot keresik a főhősök. Az aranyasszony trilógia az  ezoterikus könyvek között az egyik legnépszerűbb sorozat.                                                                                           

Az ezoterikus könyvek kategóriában  a legkeresettebb művek a Coelho sorozat regényei. Paulo Coelho napjainkban a világ egyik legnépszerűbb írója. Az alkimista meghozta számára a világhírt. Ez a regény mára az egyetemesen elismert modern klasszikusok sorába emelkedett. A sokak által időtlennek tartott történet arra hivatott, hogy jövendő olvasók egész nemzetségeit elbűvölje és megihlesse.

Coelho művei az ezoterikus könyvek kategória remekei.

Dan Millman különleges, személyes útmutatásai intuitív felismerésekhez vezetik az olvasót saját életével kapcsolatban. Az ezoterikus könyvek önelemzésre, önmagunk megismerésére sarkallnak. Hozzásegítenek ahhoz, hogy önmagunkba mélyedve rátaláljunk rejtett, benső igazságainkra.

Az ezoterikus és spirituális regények a legnagyobb mértékben reprezentálják az  ezoterikus könyvek kategóriában a témakör mondanivalóját, a spirituális és ezoterikus tanítás elméleteit és gyakorlati útmutatásait.

Mennyei prófécia sorozat új értelmet adhat az emberiség létének.  A főhős részt vesz a kilenc ókori pergamentekercs, más néven a Mennyei prófécia felkutatására irányuló expedícióban.Az ezoterikus könyvek kategóriában  az egyik legnépszerűbb sorozat, melyben az új spirituális tudatosság átélése, illetve az ehhez vezető önfejlődési folyamat állomásainak bemutatása a célja Redfield "Mennyei" sorozatának.

Müller Péter húsz évig tanulmányozta az ősi kínai Ji-kinget, a világ egyetlen könyvét, amellyel beszélgetni lehet, amely válaszol a kérdéseinkre. A Ji-king keleten évezredek óta az emberek tanácsadója. Fontos, hogy ez a könyv nem jövendőt mond, hanem jósol, megmondja, mi a jó. Müller Péter jóskönyve megmondja, mit tegyünk, hogy a jövendőnk jó legyen. Az ezoterikus könyvek kategória keretében a műveiben a szeretet, a boldogság és az önmegvalósítás  lehetőségének tanításai, iránymutatásai fogalmazódnak meg. Felajánlja olvasóinak, hogy kézenfogva kalauzolja őket az elveszett boldogság keresésében.

Az ezoterikus könyvek legnépszerűbb szerzői, az ezotéria nagy tanítói. Műveikben az ezoterikus tanok hirdetését, a spirituális felismerések átadását, az antropozófia impulzusainak alkalmazását, az emberi tudat kibontakoztatását tartották feladatuknak, lámpást adva a mai lelki kereső kezébe.

Az ezoterikus könyvek kategóriában  Dahlke, Tepperwein munkássága, kutatási eredményei, tanításai folyamatosan formálják át gondolkodásmódunkat. A szellemtudomány nagy gondolkodói: Hamvas Béla, Rudolf Steiner helyezte át más alapokra az emberi lét fogalmát. Szepes Mária az Ezotéria Nagyasszonya haláláig folyamatosan írt és tanított, friss szellemmel és áradó szeretettel embertársai felé.  Dr. Szász Ilma összehasonlító vallás-kutató , a keresztény szemlélettel is egyező magasabb szférák ismertetésére és ezek átélését elősegítő szellemi praxis kidolgozására törekszik.

Az ezoterikus könyvek meghatározó témaköreit, az ezoterikus pszichológia könyvek kategóriában, különböző módszerek dolgozzák fel a családfelállítás, a pozitív gondolkodás, az önismeret, a személyiségfejlesztés alkalmazásával, a testi és lelki harmónia visszaállítására.

Az ezoterikus könyvek különlegességei között a keleti filozófia könyvek elkalauzolják a témakör iránt elkötelezett olvasót a buddhizmus, hinduizmus valláselméleti kérdéseinek vizsgálatához és a keleti tanítások,  hagyományos kínai orvoslás, Tao filozófia évezredes múltra visszatekintő elméletéhez.

szellemtudomány könyvek    az antropozófia és a teozófia tudományát tárják elénk neves szerzők elméleteinek bemutatásával az ezoterikus könyvek kategórián belül. Az Antropozófia a szellemtudomány, a misztérium, a magasabb világok, és a szellemvilág megismerésén keresztül vezet el a makrokozmoszból a mikrokozmoszba. 

teozófia a szellemtudomány ága, egyfajta szintézis, amely a vallások, a tudományok és a művészetek legmélyén rejtőző közös gyökereket és törvényszerűségeket tárja fel.

Az asztrológia tudománya a bolygók, zodiákus jegyek, fényszögek és a horoszkóp elemzésével, teljes képet alakít ki az ember jelleméről és nyomon követhetőek életünk eseményei a sorselemzés segítségével. Az asztrológia horoszkóp könyvek értelmezik a horoszkóp kifejtését. Az asztrológia horoszkóp könyvek kitérnek a keleti és a nyugati kultúrák eltéréseire. Nyugaton négy elemet ismernek el: föld, tűz, levegő, víz. Kínában pedig ötöt: föld, fém, fa, víz, tűz. Az asztrológia horoszkóp könyvek ismertetik az állatövi csillagképek használatát. Ezekben a csillagképekben mozog a Nap, a Hold és itt haladnak a bolygók is. Az asztrológia ezeket a csillagképeket használja a sorselemzés, a horoszkóp értelmezésénél.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek segítségével   jövőnk nagymértékben megismerhető.

Az ezoterikus könyvek kategóriában, a számmisztika könyvek és a numerológia könyvek tanulmányozásával megtudhatjuk, hogy miként befolyásolják életünket a számok, melyek különböző energiamintákat jelölnek, így egy ember születésekor pontosan meghatározott, hogy milyen energiák hatnak rá, amelyekből megismerhető és nagymértékben kikövetkeztethető a jövője.

Az ezoterikus könyvek kategória e témakörébe tartozó számmisztika könyvek és a numerológia könyvek  tanulmányozásával közelebb kerülhetünk az egyén, az ember és az emberi kapcsolatok bonyolult rendszeréhez.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek betekintést nyujtanak a számok és betűk kapcsolatrendszerébe.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek  - ben a számmisztika törvényszerűségei, a számok és betűk kapcsolatának összefüggései, a belölük levonható következtetések tanulmányozhatóak.

Az ezoterikus könyvek kategóriában a mágia könyvek olyan okkult titkokat tárnak fel, melyek elzártak a hétköznapi tapasztalástól.

mágia, misztika, okkultizmus sejtelmes témaköre több száz éve foglalkoztatja az embereket. Válaszokat keresnek a racionális dolgok és események mögött megbúvó rejtett összefüggésekre.

mágia az igazság kutatása , az ember teljességének keresése, a testi-, lelki-, szellemi-tökéletesség megvalósításának tudománya. Olyan okkult titkokat tár fel, melyek elzártak a hétköznapi tapasztalástól.

mágia célja az ember ráébresztése saját spirituális és szellemi valóságára. A mágia módszert kínál az ember magasabb dimenzióinak elérésére. A módszer elsődleges részét a hermetikus hagyomány ezoterikus rendszerei képezik. Ezek olyan univerzális rendszerek, melyek felfedik az ember rejtett szellemi képességeit, és rávilágítanak a világ rejtett összefüggéseire.

Az ezoterikus könyvek kategóriában a meditáció könyvek, különböző elméleti útmutatásokat és gyakorlati példákat ajánlanak, melyek segítségével a meditáció folyamán, olyan megnyugtató, ellazult, pihentető állapotot érhetünk el, melyben nemcsak fizikai testünk frissül fel, hanem közelebb kerülhetünk felsőbb énünk üzeneteinek megértéséhez is.

Az ezoterikus könyvek sorában az Energiagyógyászat  könyvek,  a tudásanyagot a régmúltban alkalmazott gyógyítási technikákból merítik és adják át a mai kor emberének

Az energiagyógyászat elfogadásában hatalmas előrelépés történt az elmúlt 20-30 évben, hiszen a prána gyógyítás, reiki kezelés, jóga, aura és csakra kezelések, radiesztéziai technikák alkalmazásával csodálatos gyógyulási eredmények születtek, amit már a tudomány is kénytelen elismerni.

Testünkön megtalálhatók azok a területek, melyek jelzik a betegség, vagy életünk diszharmonikus történéseit, figyelmeztetnek bennünket, hogy itt a változtatás ideje.

A keresésben a diagnosztika több ága közül mi magunk választhatunk.

Az ezoterikus könyvek között a diagnosztika könyvek segítenek a  számunkra legmegfelelőbb diagnosztika; az arcelemzés, kézelemzés, testdiagnosztika vagy akár az írás, a grafológia tudománya kiválasztásában.

Az ezoterikus könyvek sorában megtalálhatjuk álmaink rejtélyeire adott válaszokat, megismerhetjük jelentésüket, a könyvek segítenek az egyes álmok értelmezésében.

A kreativitás velünk született készség. Jó hír azoknak akik nem érzik magukat eléggé kreatívnak, hogy nagymértékben fejleszthető. Az ezoterikus könyvek kategóriában található, e témakörökkel foglalkozó kreativitás, tanulás könyvek tanulmányozásával   meglepő eredmények érhetők el.

A párkapcsolat, szerelem könyvek olvasása során megtudhatjuk, hogy a harmonikus párkapcsolat meghatározója a szeretet és szerelem összhangja, nem utolsó sorban a kölcsönös tisztelet. Az ezoterikus könyvek e témakörrel foglalkozó kiadványai ráhangolhatnak a boldogságkeresés eredményének eléréséhez vezető útra.

Az ezoterikus könyvek  véletlenszerű zárókategóriája a szimbólumok, mely mintegy összefoglaló zárszava e széles skálájú irodalomnak. Az ezoterikus irodalom is, mint a szimbólumok, ahogy ezt C. G. Jung megfogalmazta, nem csak a történelem és a kultúra egyszerű irányjelzői, hanem eszközök is az emberek számára, hogy minél jobban megérthessék önmagukat.