Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekA hét beavatás

-10%
A hét beavatás
2 500 Ft
Kedv. ár: 2 250 Ft
Kezdete: 2014.03.08   A készlet erejéig!

A hét beavatás

Kaczvinszky József

A hét beavatás című könyv nem szertartásos beavatásokról szól, a yoga útjának a könyv fejezeteiben ismertetett hét beavatását nem kísérik misztikus külső ceremóniák, mintegy csecsemő módjára, elölről kell kezdenünk a tapasztalást és mindezt hétszer megismételve, hétszer is elejtve magunk alól a biztosnak hitt talajt, míg elérhetünk a yoga útjának az igazi, a legvégső céljához!

A tanítványtól senki sem kívánja, hogy előírt cselekedetekkel és veszélyes szertartások között bizonyítsa be felfokozott bátorságát a tűzzel, a vízzel, a sötétséggel, stb. szemben. Mégis, ― mint mindenfajta beavatás küszöbén ― jelentékeny bátorságról kell tanúságot tennie. Mert minden egyes beavatás ― a maga megismeréseivel ― megdöbbentően, magrázóan hat az egész emberre és merészség, nagyfokú bátorság kell ahhoz, hogy az új felismerésekkel szembenézzünk, nyitott szemmel merészkedjünk közéjük.

Minden egyes beavatás mindig újfajta megismerések egész köréhez vezet, amelyben a régebbi megismeréseknek már nincs teljes létjogosultságuk, valójában nincs is megfelelő helyük, hiszen meghaladottakká válnak, értelmüket veszítik. Minden egyes beavatási szinten a tanítvány elveszíti "addigi" önmagát és mintegy „újraszületik”, az újfajta megismeréseknek ― az ő számára ― új világában!

Kaczvinszky JózsefA hét beavatás című műve két változatban maradt fenn, az egyik egy töredékes ― a hét beavatásból csak négyet ismertet ― jelen könyv viszont a teljes anyagot tartalmazza.

A hét beavatás (könyv) író Kaczvinszky József

Ezokönyvek Keleverustól webáruház


Ezokönyvek Keleverustól webárúház