Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekAsztrológia a gyakorlatban 2.

Asztrológia a gyakorlatban 2.
2 200 Ft

Asztrológia a gyakorlatban 2.

Kastner Rezső

Az Asztrológia a gyakorlatban 2. könyv magyar nyelvterületen először foglalja össze az asztrológiai házak értelmezéséhez, kezeléséhez szükséges ismereteket. Tartalmazza azon eljárások összességét, amelyekkel a horoszkópból a lehető legtöbb információ nyerhető ki, köztük olyanokat is, mely eljárások eddig szélesebb körben nem voltak ismertek.

Így az asztrológiával foglalkozók számára nagy segítséget nyújthat, mivel példákon át vezeti végig az Olvasót, aki a leírtak alapján azok helytállóságáról azonnal meggyőződhet. 

Az előbbiekből adódóan a könyv egyik célja tulajdonképpen az, hogy egyfajta szemléletmódot mutasson be az olvasónak, ugyanis az asztrológiai elemzések eredményessége bizonyos tudásszint felett, egyre inkább a szemléletmódon múlik. Azaz a megszerzett ismereteket milyen módon tudjuk hasznosítani. A könyv ebben próbál meg útmutatást adni. Elsőként tér ki az emberi kapcsolatok időbeni megnyilvánulására, az azokban rejlő lehetőségekre, találkozási pontokra. Emellett példaképleteiben - mivel a könyv írásakor a statisztikán "véletlenül" fennakadt - a vakbél, mandula, lép műtétek jegyű vonatkozásait is elsőként tárgyalja.

Asztrológia a gyakorlatban 2.(könyv) író Kastner Rezső

Ezokönyvek Keleverustól webáruház


Ezokönyvek Keleverustól webárúház