Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekA változás örvényében

A változás örvényében
1 990 Ft

A változás örvényében 

Josephus

 

Az asztrológia szimbólumrendszere nem csak arra alkalmas, hogy felfedje a személyes sorsok és lehetőségek mélyebb összefüggéseit, hanem arra is, hogy rávilágítson a tágabb, világi, történelmi és társadalmi események mögött meghúzódó folyamatokra, lehetővé téve tudatos megközelítésüket.

A változás örvényében (könyv) Josephus

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

  •  

     

    Ősi időkben, de még Ptolemaeus korában is, a mundán asztrológia élő tudomány volt, amellyel népek, országok, vagy sokakat érintő világi események sorsát és változásait lehetett figyelemmel kísérni. A hétbolygós világkép felbomlása következtében a mundán asztrológia erősen háttérbe szorult. Pedig az asztrológia szimbólumrendszere nem csak arra alkalmas, hogy felfedje a személyes sorsok és lehetőségek mélyebb összefüggéseit, hanem arra is, hogy rávilágítson a tágabb, világi, történelmi és társadalmi események mögött meghúzódó folyamatokra, lehetővé téve tudatos megközelítésüket.

    A hétbolygós világkép felbomlását és kitágulását a Szaturnuszon túli (Uránusz, Neptunusz, Plútó) bolygók felfedezése jelzi, ugyanakkor ezek a szimbólumok segítenek abban, hogy az újkor látszólag kaotikus folyamatait és tendenciáit követni, feltárni és megismerni lehessen, bizonyítva ezzel, hogy az ősi törvény az új időkben sem sérül:
    Ami lent van, az mint fent van és ami fent van, az mint ami lent van, hogy beteljesedjen az Egy Teljessége."" Mireisz László