Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Hírek

ASZTROLÓGIA HOROSZKÓP KÖNYVEK

Fő kategória >EZOTERIKUS KÖNYVEK >KÖNYV >ASZTROLÓGIA HOROSZKÓP KÖNYVEK

ASZTROLÓGIA HOROSZKÓP  KÖNYVEK

Az asztrológia horoszkóp  könyvek a témakör legátfogóbb tanulmányai, értelmezik a horoszkóp kifejtését, ismertetik az állatövi csillagképek használatát.

 

A maják, aztékok, inkák, kínaiak, egyiptomiak fantasztikus asztrológia tudás birtokában voltak. Az asztrológia tudománya a bolygók, zodiákus jegyek, fényszögek, horoszkóp elemzésével, teljes képet alakít ki az ember jelleméről és nyomon követhetőek életünk eseményei a sorselemzés segítségével.

Az asztrológia horoszkóp könyvek értelmezik a horoszkóp kifejtését

Az asztrológia témájával nagyon sok könyv foglalkozik, a horoszkóp kifejtését, a sorselemzés módszerét alapszinten ezekből a könyvek ből  el lehet sajátítani.

Az asztrológia szimbólumrendszerként használja fel a bolygókat, csillagokat, csillagképeket. Az égbolt egy szakaszát, a zodiákust, felosztja állatövi jegyekre, amelyek meghatározzák az adott kultúra naptárát is. Az állatövi jegyeket társítják a bolygók helyzetével.

Az asztrológia horoszkóp könyvek kitérnek a keleti és a nyugati kultúrák eltéréseire. Az ókorban öt bolygót ismertek, amiket öt alapvető jellemmel egyeztettek. Mára eltérés van a nyugati és a kínai horoszkóp között. Nyugaton négy elemet ismernek el: föld, tűz, levegő, víz; Kínában pedig ötöt: föld, fém, fa, víz, tűz.

A nyugati vagy más néven babilóniai asztrológia 12 állatövi jegyet, 10 bolygót és 12 horoszkópházat használ. Az állatövi jegy megegyezik a csillagképével. A házak, jegyek, bolygók helyzete, illetve egymással bezárt szögük alapján lehet meghatározni a szülött jellemét, életeseményeit.

Az asztrológia horoszkóp könyvek ismertetik az állatövi csillagképek használatát.  

Az összes csillagkép közül az állatövi csillagképek vonják leginkább magukra a figyelmet az asztrológia szakértőinek. Ezekben a csillagképekben mozog a Nap, a Hold és itt haladnak a bolygók is. Valamelyik állatövi csillagképben még egy fényes égitest is látható, a Vénusz, a Mars, a Jupiter és a Szaturnusz. Ezeknek az égitesteknek az együttállásából kísérelték meg az asztrológusok időről időre, hogy az ember sorsát megmagyarázzák. Az állatövhöz nyúltak, ha a sorsról kellett horoszkóp ot összeállítani. Az asztrológia ezeket a csillagképeket használja a sorselemzés, a horoszkóp értelmezésénél.

Ez az oldal az asztrológia horoszkóp könyvek sokaságát tartalmazza.

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 


Sorrend:

1001 kérdés az asztrológiáról

1001 kérdés az asztrológiáról 

Szepesi János

Ezzel a könyvvel az olvasó játékosan mérheti le asztrológiai tudását. A több mint 1000 kérdés az asztrológia szinte minden területére kitér, s a könnyűnek tűnő válaszok talán mégsem olyan egyszerűek. Megválaszolásukkal sok fontos információra tehetünk szert, hiszen a megfejtési kulcsok is megtalálhatók a kötetben.

1001 kérdés az asztrológiáról (könyv) író Szepesi János

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 

 
1 900 Ft
120 híres magyar horoszkópja

120 híres magyar horoszkópja 

Trentai Gábor

Trentai Gábor sok éves munkájának gyümölcse ez a könyv, ami egyúttal az első gyűjtemény magyar hírességek horoszkópjairól. A fontos életesemények időpontjait feldolgozó életrajzok, a mellékelt arcképek, a felállított horoszkóp és rövid elemzés, értékes segítőjévé teszi a könyvet, az asztrológiát elmélyültebben tanulmányozóknak. Egyben sok tanulsággal szolgál arról, milyen emberi, lélektani alapokon álltak azok, akik valamilyen téren kiemelkedőt nyújtottak hazájuknak, kortársaiknak és az utókornak. Néhány név a kötetből: Ady, Bartók, Batthyány, Csokonai, Deák, Gárdonyi, Hunyadi, Jókai, Kossuth, Krúdy, Latinovits, Liszt, Madách, Pázmány, Petőfi, Radnóti, Szerb, Széchenyi, Szinyei Merse, Tompa, Wass A., Ybl, Zrínyi.

120 híres magyar horoszkópja (könyv) író Trentai Gábor

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
4 990 Ft
A bolygók szimbolikája a horoszkópban   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
A bolygók szimbolikája a horoszkópban

A bolygók szimbolikája a horoszkópban

Karen Hamaker-Zondag

A planéták az égbolton a lélek kitaposott ösvényeit tükrözik - ami az emberi faj közös tapasztalata -, és ez tett azzá minket, amik vagyunk, és ami mindannyiunkban ugyanúgy jelen van a Jung által leírt archetípusok formájában. Karen Hamaker-Zondag a jungi archetípusok szimbolikáját ötvözi a tradicionális asztrológia szimbólumaival. Ezzel kellően szilárd elméleti alapot nyújt az asztrológia azon tanulói számára, akik a horoszkópelemzést a felszínes ismereteken túlmenően, teljes mélységeiben szeretnék elsajátítani. Könyvében megvilágítja, hogy a planéták energiái hogyan kapcsolódnak össze a Zodiákus egyes jegyeinek energiáival.

A bolygók szimbolikája a horoszkópban (könyv) író Karen Hamaker-Zondag

 
2 700 Ft
Nincs raktáron
-10%
A csillagok és a bolygók nyelve   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
A csillagok és a bolygók nyelve

A csillagok és a bolygók nyelve

Geoffrey Cornelius - Paul Deveraux 

 

A szerzők Geoffrey Cornelius - Paul Deveraux az asztrológiát, csillagászatot, és az antropológiát ötvözve tárják fel, hogy milyen spirituális és pszichológiai megfigyelések rejlenek az egyes népek égi jelenségekről alkotott magyarázatai mögött. A csillagok és a bolygók nyelve bemutatja az aztékok, a maják, a mezopotámiaiak, az ókori egyiptomiak és az észak-amerikai őslakosok, valamint a kínaiak és hinduk elképzeléseit. A színes illusztrációk az égi jelenségekhez kötődő képzeteket ábrázolják: pl. az üstökösök pályáját és a csillagok kultúrákon átívelő mitikus jelentőségét.

A csillagok és a bolygók nyelve (könyv) író Geoffrey Cornelius - Paul Deveraux

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 

 

 
4 900 Ft
Kedv. ár: 4 410 Ft
Kezdete: 2019.07.12
A készlet erejéig!
Nincs raktáron
A csillagok gyermekei

A csillagok gyermekei 

Szabó Mária

A csillagok gyermekei című könyvből kiderül véletlenek, vagy sorsszerűek a szülő-gyermek kapcsolatok.

Milyen tapasztalatokat szerezhetnek egymással az egyes szülő- és gyermekalkatok: melyek azok a közös élmények, konfliktusok és fejlődési lehetőségek, amelyre személyiségalkatuk predesztinálja őket? Az asztrológia eddig méltatlanul háttérbe szorított témája volt a szülők és gyermekek kapcsolata. Az asztrológus szerző Szabó Mária, A csillagok gyermekei című könyvében csillagjegyek szerint veszi mind a szülőket, mind a gyermeket, így egy olyan oldalról világítja meg ezt az amúgy is sérülékeny kapcsolatot, mely sokkal mélyebben tárja fel a szeretetkapcsolat lehetőségeit. A csillagok gyermekei  könyvet laikus érdeklődők is éppoly nagy haszonnal forgathatják, mint az asztrológiát művelők, akik bővíteni akarják ismeretanyagukat.

 A csillagok gyermekei (könyv) írója Szabó Mária

 

 

 

 
3 200 Ft
A csillagok tükre

A csillagok tükre

Nádor Judit

A szerző Nádor Judit képzőművészként közelíti meg az asztrológia rendszerét, kivételes lényeglátása a 32 grafikán és a könyv szövegén is átüt. A könyv különlegessége az az interkulturális zodiákus, amely megfelelteti az állatövet alkotó csillagképeket a déli féltekén ugyanabban az időpontban látottakkal. Annak ellenére, hogy a déli féltekén nagyjából ugyanazokat a csillagokat látjuk, a csillagképek mégis többnyire különböznek a mieinktől, az indián asztrológusok más alakzatokat véltek kiolvasni belőlük. Az viszont több mint érdekes, hogy mindkét féltekén az azonos időszakban megfigyelt konstellációknak tulajdonított jelentéstartalom hasonló. Érdemes elmélyedni ebben a különleges könyvben, melyhez hasonló még nem jelent meg a magyar piacon.

 

A csillagok tükre (könyv) író Nádor Judit

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
2 590 Ft
A csillagok tükrében   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A csillagok tükrében

A csillagok tükrében 

Bernd A. Mertz

A könyv az emberiség évezredek hosszú során összegyűlt asztrológiai tudásába nyújt betekintést. Mondanivalója egybecseng a legújabb tudományok – különönösen a pszichológia – eredményeivel, minden ember számára érthető módon. A szemináriumvezetőként és szaktanácsadóként működő szerző saját, több évtizedes tapasztalatai gazdagítják a munkát. A könyv az elmúlt korok asztrológiájában gyökerező eseményfatalizmus helyett azt árulja el önnek, hogyan ismerheti fel jövőjének esélyeit és veszélyeit, hogyan alakíthatja életét kívánsága szerint, alkotó módon. A könyv különlegessége az asztrológia ősi értékeinek összekapcsolása a modern pszichológiai emberirányítás tapasztalataival. Semmiféle előismereteket nem igényel, tanuló és haladó asztrológusokat egyaránt átfogó ismeretekkel gazdagít az asztrológia valamennyi területén.

A csillagok tükrében (könyv) író Bernd A. Mertz

 
3 500 Ft
A fejlődés iskolája   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A fejlődés iskolája

A fejlődés iskolája

Asztrológiai kézikönyv

1998. kiadás

Takács Tibor

A horoszkóp, mint az önmegismerés archaikus eszköze tükörként mutatja meg erényeinket, hibáinkat, s, ezáltal felhasználhatjuk egyéniségünk alakításában. Az égitestek bennünk képeződnek le, s így rajtunk áll, hogy jelentéstartalmukból mit valósítunk meg életünk során. Ehhez kíván hatékony segítséget nyújtatni a könyv.

A fejlődés iskolája (könyv) író Takács Tibor

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
3 500 Ft
A fény tudománya   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A fény tudománya

A fény tudománya

jó állapotú antikvár példány cd nélkül

Védikus asztrológia könnyen, gyorsan, otthon

Bak János

A fény tudománya több mint egyszerű bevezetés a védikus asztrológiá ba. Világos, érthető magyarázatokkal ellátott, praktikus kézikönyv, amelyből lépésről lépésre haladva, még a témában tökéletesen kezdő olvasó is könnyűszerrel elsajátíthatja az asztrológia legősibb és legátfogóbb formájának alapismereteit, s a mindennapi életét megkönnyítő, szellemi látókörét kiszélesítő, hasznos tudásra tehet szert. Érdemben forgathatják azok is, akik járatosak a nyugati asztrológiában, hiszen olyan eszköz birtokába jutnak, amellyel visszaigazolhatják, és időben pontosabbá tehetik a nyugati rendszeren alapuló eredményeiket.
A fény tudománya könyv legnagyobb érdeme, hogy már a kezdetekben sikerélményt ad: fokozatosan adagolva, majd egységbe foglalva az ismereteket, már az első fejezetek után megérthetjük a horoszkóp működését. Aztán pedig egyre mélyítve ismereteinket és az elemzés egyre magasabb szintjeire emelkedve átfogó tudásra teszünk szert, és képesek leszünk sikeresen értelmezni egy horoszkópot.

A fény tudománya (könyv) író Bak János

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 290 Ft
Nincs raktáron
A függőleges világkép

A függőleges világkép 

Nicolaus Klein - Ruediger Dahlke

A függőleges világkép segítségével megismerkedhetünk az ősprincípiumokon alapuló analógiás gondolkodással, amely a jobb agyfélteke teljességre törekvő, intuitív működésére épít, s lehetőséget nyújt arra, hogy felismerjük a fizikai világban megjelenő dolgok mögött rejtőző egyetemes törvényszerűségeket.


Szemléltetésül a szerzők Nicolaus Klein - Ruediger Dahlke több mint száz táblázatot állítottak össze, amelyekben a tizenkét állatövi jegy hez rendelték az egyetemes világrend egyes életterületein megnyilvánuló formákat.
A függőleges világkép hasznos segítőtársa lehet mindazoknak, akik fel akarják lebbenteni a fizikai világ mögött rejtőző, a teljességet eltakaró fátylat, és fejleszteni szeretnék intuitív gondolkodásmódjukat, transzcendentális érzékelésüket.

A függőleges világkép (könyv) író Nicolaus Klein - Rüdiger Dahlke

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
3 300 Ft
Nincs raktáron
-10%
A gyógyítás kalauza - Asztrológiai diagnózis

A gyógyítás kalauza - Asztrológiai diagnózis

Tanulmány a gyógyító asztrológiáról és  diagnózisról a horoszkóp és a kéz alapján

Max Heindel

 

Az asztrológiai diagnózis a betegségekről és azoknak a bolygók által megmutatott okairól, valamint legyőzéséről alkotott tudás megszerzésének tudománya és művészete. A diagnózis és gyógyítás ezen új tudománya lassan átjárja az orvoslás világát. Ez egy olyan tudomány, mely nem teszi félre az orvoslás és a diagnózis régi iskoláját, hanem kiegészíti azt. A modern orvoslás, úgy érezzük, idővel elfogadja ezt az újabb módszert. Ma számos orvos hajlandó együttműködni a csontkovácsolás, a természetgyógyászat, a hátgerincmasszázs, etc. újabb iskoláival, s ezek az elfogulatlan emberek készek a diagnózis egy fejlettebb módjának elfogadására, ha hitelesen mutatják be számukra.

A betegségek megállapításában teljes mértékben a külső tünetekre való hagyatkozás és a gyógyítás műveletében való maradéktalan bizalom milliók életébe került a letűnt korokban. Azonban az ember túlontúl felvilágosulttá és liberálissá vált ahhoz, hogy makacs módon ragaszkodjon azokhoz a régi módszerekhez, melyekről oly sok tévedés és oly sok emberélet feláldozása bizonyította be nem kielégítő voltukat. Az orvostudomány a saját eszközeivel, a röntgensugárral, az íriszdiagnosztikával, a vértesztekkel etc. nagy erőfeszítéseket tett a diagnosztika jobb módszerei felé. Ám nincs messze az idő, amikor általánosan elismerik, hogy ha előre tudjuk, hogy hol a leggyengébb az emberi test, hogy a csillagok tudománya révén értjük, a gyakorló orvosnak hol kell keresnie a problémát, az messze a legjobb módszer. Ezután az orvosok gyorsan eljutnak a betegség okához, s azt is tudni fogják, hogy mely módszer lenne a legalkalmasabb a gyógyítás-ra. Amikor a lélek kulcsát, a horoszkópot alkalmazzák, olyan kezelésre találnak, melyre a beteg reagálni fog. A beteg karakterét is ismerni fogják akár az akarata gyenge, akár elutasító vagy érzelmes. Az így elnyert információ útmutatást nyújt majd számukra a kezelés módszereiben.

A gyógyítás kalauza - Asztrológiai diagnózis (könyv) írója Max Heindel

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 

 
3 100 Ft
Kedv. ár: 2 790 Ft
Kezdete: 2014.03.01
A készlet erejéig!
A gyógyulás szelencéje 1.

A gyógyulás szelencéje 1.

Az orvosi asztrológia kézikönyve

Kalo Jenő

Az asztrológia a világ leképezését jelenti, utat a transzcendens felé, egyfajta beavatást a Mindenség lényegéhez, az egységhez. Az orvosi asztrológia lehetőséget biztosít, hogy megértsük betegségeink természetét, hogy mi húzódik meg azok lelki hátterében. Megmutatja, melyek azok a belső kényszerítő erők, amelyek következményeként az adott betegség jelentkezik. A betegség azt jelenti, hogy az egyén nem képes arra, hogy egész legyen, vagyis nem a maga útját járja, hanem letér arról. Minden megtorpanás, minden zsákutca, minden letérés azokat az erőket mozgósítja, amelyek - olykor akár fájdalommal, akár betegség formájában - abban segítenek, hogy visszatérjünk a saját utunkra. Betegségünk segít, hogy elérjük legfontosabb célunkat: megvalósítani Önmagunkat.

A megújult, bővített formában megjelent első kötet bevezetést ad az asztrológia alapfogalmaiba, létfilozófiájába és bemutatja az orvosi asztrológia gyakorlati alkalmazásának lehetőségeit. A betegségcsoportok közül három nagy területre tér ki: megtárgyalja az idegrendszer idegi és pszichés irányú betegségeit, a belső elválasztású mirigyrendszer legfontosabb betegségeit, és az érzékszervek közül a legfontosabb szem- és fülbetegségeket. A második kötet pedig a további testi területek betegségeivel, pl. a táplálkozás, a légzés, a kiválasztás, a keringés, a bőr és a mozgás szervrendszerének elváltozásaival, illetve azok lelki hátterével és asztrológia megfeleltethetőségeivel foglalkozik. Az összefüggések jobb megértése végett mindkét kötetben közel 50 horoszkópábra és azok értelmezése segíti az olvasót.

A gyógyulás szelencéje 1.(könyv) író Kalo Jenő

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 

 
2 600 Ft
A gyógyulás szelencéje 2.   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
A gyógyulás szelencéje 2.

A gyógyulás szelencéje 2.

Az orvosi asztrológia kézikönyve

Kaló Jenő

Az asztrológia a világ leképezését jelenti, utat a transzcendens felé, egyfajta beavatást a Mindenség lényegéhez, az egységhez. Az orvosi asztrológia lehetőséget biztosít, hogy megértsük betegségeink természetét, hogy mi húzódik meg azok lelki hátterében. Megmutatja, melyek azok a belső kényszerítő erők, amelyek következményeként az adott betegség jelentkezik. A betegség azt jelenti, hogy az egyén nem képes arra, hogy egész legyen, vagyis nem a maga útját járja, hanem letér arról. Minden megtorpanás, minden zsákutca, minden letérés azokat az erőket mozgósítja, amelyek - olykor akár fájdalommal, akár betegség formájában - abban segítenek, hogy visszatérjünk a saját utunkra. Betegségünk segít, hogy elérjük legfontosabb célunkat: megvalósítani Önmagunkat.


A megújult, bővített formában megjelent első kötet bevezetést ad az asztrológia alapfogalmaiba, létfilozófiájába és bemutatja az orvosi asztrológia gyakorlati alkalmazásának lehetőségeit. A betegségcsoportok közül három nagy területre tér ki: megtárgyalja az idegrendszer idegi és pszichés irányú betegségeit, a belső elválasztású mirigyrendszer legfontosabb betegségeit, és az érzékszervek közül a legfontosabb szem- és fülbetegségeket. A második kötet pedig a további testi területek betegségeivel, pl. a táplálkozás, a légzés, a kiválasztás, a keringés, a bőr és a mozgás szervrendszerének elváltozásaival, illetve azok lelki hátterével és asztrológia megfeleltethetőségeivel foglalkozik. Az összefüggések jobb megértése végett mindkét kötetben közel 50 horoszkópábra és azok értelmezése segíti az olvasót.

A gyógyulás szelencéje 2. (könyv) író Kaló Jenő

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 

 

 

 

 
2 600 Ft
Nincs raktáron
A gyógyulás szelencéje 3.

A gyógyulás szelencéje 3.

Az orvosi asztrológia kézikönyve

Kaló Jenő

Az asztrológia a világ leképezését jelenti, utat a transzcendens felé, egyfajta beavatást a Mindenség lényegéhez, az egységhez. Az orvosi asztrológia lehetőséget biztosít, hogy megértsük betegségeink természetét, hogy mi húzódik meg azok lelki hátterében. Megmutatja, melyek azok a belső kényszerítő erők, amelyek következményeként az adott betegség jelentkezik. A betegség azt jelenti, hogy az egyén nem képes arra, hogy egész legyen, vagyis nem a maga útját járja, hanem letér arról. Minden megtorpanás, minden zsákutca, minden letérés azokat az erőket mozgósítja, amelyek - olykor akár fájdalommal, akár betegség formájában - abban segítenek, hogy visszatérjünk a saját utunkra. Betegségünk segít, hogy elérjük legfontosabb célunkat: megvalósítani Önmagunkat.

A hiánypótló sorozatnak immár harmadik kötete jelenik meg javított, bővített kiadásban. Az első kötet egy általános asztrológiai szimbolikai bevezetés után az idegrendszer, az érzékszervek és a belső elválasztású mirigyek elváltozásainak lelki okait tárgyalja. A második kötet négy nagy területet ölel fel: a táplálkozást, a légzést, a vérkeringést és a kiválasztást. A kibővített harmadik kötetben olvashatunk a rák, a mozgásszervrendszer vagy a bőr megbetegedéseiről, de itt kaptak helyet a szexualitással összefüggő kórképek, fertőző betegségek, valamint a balesetek is. Az egyes betegségek tárgyalása, valamint azok lelki összefüggései előzetes asztrológia-i ismeretek nélkül is jól értelmezhetők. Segítik az Olvasót, hogy szembe nézzen betegségei lelki okaival, megértse fájdalmainak, egyéb tüneteinek a hátterét.

A gyógyulás szelencéje 3.(könyv) író Kaló Jenő

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 600 Ft
A harmadik évezred asztrológiája

A harmadik évezred asztrológiája 

Wulfing Von Rohr

Az asztrológia minden korban népszerű volt, hiszen az emberek tudni akarták, hogy mit tartogat számukra a sors. Ez ma sincs másképp, mint sok ezer évvel ezelőtt. Maga az asztrológia azonban hatalmas változásokon ment keresztül ez alatt az idő alatt. 

A harmadik évezred asztrológiája elsősorban azokra a kérdésekre keresi a választ, hogy milyen életfeladatok várnak ránk, milyen képességeinket érdemes fejlesztenünk, milyen lelki és szellemi célok fontosak számunkra, és milyen időbeli ciklusok alapján változnak ezek a folyamatok.

A harmadik évezred asztrológiája (könyv) író Wulfing Von Rohr

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
1 990 Ft
-10%
A Hold jóslatai

A Hold jóslatai

Bízd magad a Hold fázisainak útmutatására!

John Astrop, Caroline Smith

Válaszold meg életed kérdéseit a Hold ritmusának segítségével!

Az itt bemutatott ősi, könnyen alkalmazható jóslási módszer és a Hold-asztrológia alapismereteinek elsajátítása lehetővé teszi, hogy összehangold életedet a Hold örökké változó ritmusával és a különböző kirakási módszerek segítségével mély, többrétegű üzeneteket kapj.

A kártyacsomag 72 gazdagon illusztrált jóskártyája a Hold 8 fázisát (a 4 asztrológiai elem mindegyikében), a 12 holdistennőt és a 28 holdházat jeleníti meg. Születésed holdfázisa sokat elárul rólad, és életed bizonyos szakaszairól. A könyv végén található holdtáblázatok megmutatják, melyik fázisban és milyen asztrológiai jegyben jár pontosan a Hold, és milyen fényt vet az adott kérdésedre. A javasolt kártyavetési mód és a kártyák részletes leírása útmutatást nyújt és segít megtalálni a legjobb irányt a továbblépésre.

A Hold jóslatai  (egyéb kártya) John Astrop, Caroline Smith
 
5 990 Ft
Kedv. ár: 5 390 Ft
Kezdete: 2019.04.23
A készlet erejéig!
A horoszkóp értelmezése   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A horoszkóp értelmezése

A horoszkóp értelmezése

jó állapotú antikvár példány

Iránymutató a horoszkóp lényegének megértéséhez

Stephen Arroyo

"A horoszkóp értelmezése könyvben az asztrológia ötvöződik a Humanisztikus Pszichológiával. Stephen Arroyo különleges érdeme a rendkívül pontos fogalmazás. Különösen kezdőknek ajánlható olvasmány, de a haladók is érdekes megközelítésben ismerhetik meg az asztrológiai elemtan legfontosabb összefüggéseit." Kalo Jenő

A horoszkóp értelmezése (könyv) író Stephen Arroyo

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
4 800 Ft
Nincs raktáron
A horoszkóp kifejtéséről

A horoszkóp kifejtéséről

Trentai Gábor

Trentai Gábor, a magyar asztrológiai világ talán egyik legismertebb Mestere újabb munkájával gazdagította a magyar szakirodalmat. Akik hivatottan értik az asztrológia nyelvezetét, szellemét, csak azok képesek teljes jelentőségében átlátni a feladat nehézségét, amelyet a születési idő meghatározása jelent, ha a születés idejének még a napszaka sem ismert. Trentai Gábor ezen munkájában ezt a feladatot maradéktalanul megoldotta, sőt a rá jellemző nyíltsággal feltárta a buktatókat is. 

A horoszkóp kifejtéséről (könyv) író Trentai Gábor

 
2 990 Ft
A horoszkópszintézis módszerei

A horoszkópszintézis módszerei

Stephen Arroyo

A horoszkópszintézis módszerei anyagát Stephen Arroyo világhírű asztrológus az 1981-es Jupiter/Szaturnusz konferencián adta elő, és később belekerült több asztrológiai témájú gyűjteménybe. Az előadás Stephen Arroyo egyedi tapasztalatait és módszereit ismerteti a horoszkópok összehasonlításáról.

A horoszkópszintézis módszerei (könyv) író Stephen Arroyo

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
1 500 Ft
A kedvező pillanat

A kedvező pillanat

A zodiákus jegyek és mindennapi dinamikájuk - A csillagfejtés tudománya

Jeanne-Elise Alazard

A siker titka, hogy mindig a kedvező pillanat ban cselekedjünk. Meg kell ismernünk minden egyes jegy jellemrajzát, minden jegy viselkedését azokban a helyzetekben, amikor egyik pillanat, energia vagy Ház átlép egy másikba. Figyelembe kell vennünk a viselkedés szabályait, és úgy kell használnunk a horoszkópot, mint életünk irányítóját.

A kedvező pillanat (könyv) író Jeanne-Elise Alazard

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 

 
1 990 Ft
A magyar efemerida 1921-2030   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
A magyar efemerida 1921-2030

Megjelent 4 kötetben Efemerida címszó alatt rendelhető!

A magyar efemerida Greenwich 0 h-ra felállítva 1921 - 2030

A könyv Motyán Zoltán és Mireisz László alkotása 

Az Efemerida táblázat minden asztrológus elengedhetetlen kelléke, mely magában foglalja az elmúlt száz év bolygómozgásait. A magyar efemerida könyvben megtaláljuk a bolygók jel- és irányváltásának pontos idejét, a Holdfázisok pontos kezdetét, a kisbolygók és az állócsillagok adatait.  

A magyar efemerida több mint 1000 város geográfiai pozícióját, kivágható aszcendens órát, 12 db üres horoszkóp ábrát és még számtalan hasznos adatot és információt tartalmaz.

A magyar efemerida táblázatok a hagyományos asztrológiai objektumok adatain kívül tartalmazzák a Lilith, a Chiron és a négy fő bolygó helyzeteit is. Az adatok a greenwichi éjfélre vannak kiszámítva.

A magyar efemerida könyv szerzői: Motyán Zoltán és Mireisz László

 

 

 

 
5 900 Ft
Nincs raktáron
A magyar Efemerida 2021-2050

A magyar Efemerida 2021-2050

Holdcsomópont, Lilith, Chiron, kisbolygók - Holdfázisok pontos kezdete - Bolygók jel- és irányváltásainak pontos ideje - Ayanamsa

Az asztrológiával foglalkozók tudják, hogy ebben a tudományban mennyire fontosak a pontos adatok és a könnyű kezelhetőség. Ezen efemeridával a szerzők a magyar asztrológusok régi igényét szeretnék kielégíteni: egy táblázat, amely pontosan, magyar nyelven, jól érthetően közli mindazt, amire szükségük lehet. A táblázat a hagyományos asztrológiai objektumok adatain kívül tartalmazza a Lilith, a Chiron és a négy fő kisbolygó helyzeteit is. Az adatok a greenwichi éjfélre vannak kiszámítva. A Hold esetében - a pontosabb számíthatóság érdekében - a déli helszet is fel van tüntetve. Ezen kívül megtalálhatóak a bolygók jel-, illetve irányváltásainak, és a Hold fázisváltásainak pontos időpontjai is.

A magyar Efemerida 2021-2050 (könyv)

 
3 990 Ft
A magyarok csillagai   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A magyarok csillagai

A magyarok csillagai

Szabó Mária

A történész-asztrológus szerző Szabó Mária bemutatja a magyarok mitológiáját, amelyben közép-ázsiai és Kárpát-medencei gyökerekre, a korai kereszténységre és azok kozmológiai-asztrológiai elemeire helyezi a hangsúlyt.

Az olvasó megismerheti döntő magyar történelmi események és jeles személyiségek születésének asztrológiai időjellegét, bepillantást nyerhet Magyarország horoszkópjaiba is.

A magyarok csillagai (könyv) író Szabó Mária

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 000 Ft
Nincs raktáron
A négy elem az asztrológia és a tarot tükrében

A négy elem az asztrológia és a tarot tükrében

A tűz, a víz, a levegő és a föld - Átfogó karakterismeret

Hajo Banzhaf

/"E könyv, A négy elem az asztrológia és a tarot tükrében olvasásához nem szükséges semmiféle alkímiai vagy asztrológiai ismeret, és azt sem várja el az olvasótól, hogy elfogadja az asztrológiai világnézetet. Az elemek típusai így is érthetőek, és megfigyelhetők az életben. Az asztrológia és a tarot azonban világosan megmutatja, hogyan jött a négy elem az égből a földre, és hogyan írták le, s értelmezték ezt az utat ősidőktől fogva."/ A szerző képekben és ismeretekben gazdagon, szórakoztatóan és szellemesen varázsolja elénk a négy elemet, tulajdonságaikkal és jellegzetességeikkel együtt, majd pedig elvezet az ember egységes képéhez. Ideális olvasmány mindazoknak, akik jobban szeretnék ismerni önmagukat és embertársaikat.

A négy elem az asztrológia és a tarot tükrében (könyv) író Hajo Banzhaf

 
3 990 Ft
Nincs raktáron
A párkapcsolat forgatókönyve

A párkapcsolat forgatókönyve antikvár

antikvár példány, első oldalon ajánlással

Peter Orban

A társ horoszkópod tükrében. Aki tudni akarja, milyen ember illik hozzá, vagy azt, hogy álmai asszonya/férfija miért válik elviselhetetlenné a közelebbi kapcsolatban, az meglepő válaszokat talál ebben a könyvben. Peter Orban kifejlesztett egy egyszerű és precíz módszert arra, hogy a két horoszkóp összevetésével hogyan lehet megállapítani a kapcsolat erősségeit és gyenge pontjait, így hatékonyan kezelhetők a párkapcsolatok.

A párkapcsolat forgatókönyve antikvár (könyv) író Peter Orban

 
1 500 Ft
A Plútó

A Plútó

Árnyékaink és komplexusaink működése

Matjaz Regovec

Egy rendkívül izgalmas könyvet tart kezében a Kedves Olvasó! Matjaz Regovec sokoldalú személyiség, aki nem csak asztrológus, hanem terapeuta is. Ez a könyv egy szeminárium keretein belül született. Ha az olvasásába belekezdünk, rövidesen mi is ott ülünk a hallgatók között és egy igazán érdekfeszítő előadás veszi kezdetét. Ez a szó, hogy előadás talán nem is a legmegfelelőbb kifejezés, inkább beszélgetés. Mitológiáról, mélylélektanról, álmokról és természetesen elsősorban a Plútóról, Hádészról, az alvilág uráról, aki nem csak mitológiai értelemben az alvilág ura, hanem mélylélektani szempontból, lelkünk mélységeiben is ott honol, különös tekintettel az árnyékvilágunkra. Gondolatait áthatja a jungiánus szemlélet, és ezért ez a könyv egy igazi asztropszichológiai csemege.

 

A Plútó (könyv) író Matjaz Regovec

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 200 Ft
A ragyogó nap jóslatai

A ragyogó nap jóslatai

John Astrop, Caroline Smith

Asztrológiai kártyák életed megvilágítására

A ragyogó Nap vezesse életed.
Az életet adó Nap tekintélyes korongját az idők kezdete óta hódolat övezi.
A Nap eget átszelő szokásos pályáját őseink események előre jelzésére
használták, majd ebből született meg, a ma ismert asztrológia.
Ezzel a gyönyörűen illusztrált kártyapaklival mostantól te is nyomon követheteda Nap égbolton átvezető útját, és segítségül hívhatod fényét életedirányításához.
A jóskártyáknak hét kártyaszíne van. Mindegyik egy adott, az asztrológiai
zodiákuson áthaladó bolygót képvisel. A pakli megkeverése és a kártyák
kiválasztása után bármely kérdésedre útmutatást kapsz. Ez az élvezetes
rendszer életed minden kérdésére rávilágít.


84 lenyűgöző és szimbolikus kártya


144 oldalnyi illusztrált használati útmutató


Pontos és érzékletes jóslatok

A ragyogó nap jóslatai (könyv) írók John Astrop, Caroline Smith

 
5 990 Ft
-10%
A reinkarnáció a holdcsomópontok tükrében

A reinkarnáció a holdcsomópontok tükrében

Előző életeink és az asztrológia

 

Asztrológiai körökben ma általánosan elfogadott nézet, hogy a holdcsomópontok nyújtják a megoldást ahhoz, hogy az életet egy folyamatos fonal részeként tekintsük. Sőt, sok asztrológus úgy véli, hogy a holdcsomópontok fontosabbak a horoszkóp egyéb adatainál. A hozzáértő a Nap, a Hold és a holdcsomópontok állásából az illető egész életét fel tudja tárni. A holdcsomópontok az adott síkon felfedik azt az ösvényt, amin a lélek a jelen életben jár, míg a horoszkóp többi adata kiegészítő tájékoztatást nyújt arról, hogy ezt az utazást bonyolítja le.

A holdcsomópontokról való ismeretek birtokában a nyugati asztrológia most először jutott abba a helyzetbe, hogy kapcsolatot teremthet e mennyei tudomány és a hindu reinkarnációs tan között. A holdcsomópontok mutatnak rá az ok és okozat közötti kapcsolatra, amelynek függvényében jelenlegi életünk halad. Itt találjuk meg a támpontot arra, hogy a horoszkóp egész konstellációja miért olyan, amilyen. Az egyén személyisége és élete kis jelentőségű, ha nem nézzük nagyobb összefüggésben. A holdcsomópontok az embert a csúcsra vezető lépcső feljáratához állítják, mert azok mutatják pontosan a karmikus feladatokat, amiket az ember kiválasztott magának erre az életére. A holdcsomópontok tükrében szenvedései és megpróbáltatásai új megvilágításba kerülnek, mert azokat egymással összefüggő fejezeteknek foghatja fel folyamatosan lelki fejlődésének történetében.

A reinkarnáció a holdcsomópontok tükrében (könyv)

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 100 Ft
Kedv. ár: 1 890 Ft
Kezdete: 2014.03.03
A készlet erejéig!
A születés géniusza   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A születés géniusza

A születés géniusza

jó állapotú antikvár példány

Horoszkópkészítés otthonunkban

Balthazár Margit

Az ember és az égitestek közvetlen lelki kapcsolatban állnak egymással. Az időjelölő csillagmozgások alkotják az óraképet (horoszkópot). Ez a könyv a még oly titokzatosat is a lehető legegyszerűbben tárgyalja. Sugallattól ihletve íródott, hogy a horoszkópkészítés és -fejlesztés mind több ember számára megszerezhető ismeretté váljon. Az ebben való jártasság ugyanis sorsszabadító lehet. A születés géniusza könyv - amelynek egyes fejezetei ritka és gazdag anyagot kínálnak - erénye hogy bárki elkészítheti saját horoszkópját.

A születés géniusza (könyv) író Balthazár Margit

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 000 Ft
A tenyér és a horoszkóp

A tenyér és a horoszkóp

Manfred Magg

Úgy fent, mint lent. Sorsunk, küldetésünk, lehetőségeink születésünk pillanatában megrajzolódnak fent az Égi Órán, azaz a horoszkópban, illetve lent a fizikális világban - például a tenyerünkben. A tenyér és a horoszkóp tökéletesen kiegészítik egymást, kendőzetlenül megmutatják gyenge pontjainkat és az erősségeinket.  A tenyér és a horoszkóp könyv részletesen, számos fotóval illusztrálva mutatja be az ujjak formáját, a tenyéren található fő- és mellékvonalak jelentőségét és ezek asztrológiai vonatkozásait. Tudta-e, hogy minél nagyobb szögben hajlik el a hüvelykujj a kéztől, annál több szabadságra van szükségünk? Vagy azt, hogy ha a gyűrűsujj hosszabb, mint a mutatóujj, akkor szükségünk van partnerünk gyakori megerősítésére, visszajelzésére? Ezekhez hasonló érdekességekre is fény derül ebből a hasznos kézikönyvből.

A tenyér és a horoszkóp (könyv) Manfred Magg

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 200 Ft
A tizenkét archetípus

A tizenkét archetípus

Brigitte Hamann

A szerző Brigitte Hamann minden archetípus t, azaz állatövi jegyet igen sokoldalúan mutat be. Leírja fejlődési célját, tanulási feladatát, pszichológiai megfelelőjét, szimbólumát és mitológiáját, kapcsolatát a Tarot-val és a Ji Csinggel, mondáját és meséjét, színeit, növényeit, ásványait és tájait.

A bemutatásnak éppen ez a sokoldalúsága teszi vonzóvá ezt a virtuózan megírt művet. A gondosan kiválasztott számos illusztráció nemcsak tanulságossá, hanem kellemes olvasmánnyá is teszi a könyvet. A szerző Brigitte Hamann eredetileg kezdőknek szánta munkáját, de a szinte kimeríthetetlen analógiák miatt nélkülözhetetlen az asztrológusok számára is.

A tizenkét archetípus (könyv) író Brigitte Hamann

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 

 

 

 
2 900 Ft
A tradicionális asztrológia tankönyve

A tradicionális asztrológia tankönyve  

Dubravszky László

A tradicionális asztrológia tankönyve  az asztrológia ezoterikus tudományán vezet végig bennünket az alapoktól a haladó szintig. Áttekinti az asztrológia kislakulásának és fejlődésének történetét, a bolygók és csillagok hatásait, a különböző házak jelentéseit. Az író Dubravszky László külön fejezetet szentel az egészségügyi asztrológiának, mely az önismeret fejlesztése mellet az egészség megőrzésében is fontos szerepet játszik. A könyv az asztrológia 6000 éves tudományának részleteit ismerteti, annak mélységébe hatol. Dubrovszky László (1905-1999) az asztrológia és a szellemtudományok terén összesen több, mint tízezer oldalas életművet hagyott hátra – jelen könyv egyik legfontosabb alkotása, melynek e második, javított és bővített kiadásának lektorálását halála előtt néhány nappal fejezte be.

Egyszerűen  ALAPKÖNYV

A tradicionális asztrológia tankönyve (könyv) író Dubravszky László

 
3 000 Ft
A valódi asztrológia

A valódi asztrológia

John Frawley

A napjainkban széles körben elterjedt asztrológia meglehetősen különbözik attól az asztrológiától, amelyet hosszú története során valaha műveltek. Ez a számunkra oly ismerős, felhígított és eltorzított változat már korántsem az a tudomány, amely intellektuális mélységével és gyakorlati helytállóságával kultúránk megannyi kiváló elméjét megragadta. Ebben a könyvben a szerző borsot tör a modern asztrológia orra alá. Maró kritikával ütközteti azt a klasszikus anyaggal, miközben részletekbe menő betekintést nyújt a hagyományos mesterség összes fő ágába. Egyes fejezetek filozófiai gondolatokban bővelkednek, mások pedig megtanítják a módszert. Foglalkozik szolár és lunárképletekkel, tranzitokkal, direkciókkal, horari, elekciós és orvosi asztrológiával is.

A valódi asztrológia (könyv) író John Frawley

 

 

 
7 500 Ft
A valódi asztrológia alkalmazása   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A valódi asztrológia alkalmazása

A valódi asztrológia alkalmazása 

John Frawley

 

A szerző John Frawley második könyve mélységekbe menően tárgyalja "A valódi asztrológia" címen korábban megjelent mű tételeit.

Az író John Frawley a régi módszerek modern követe, ezúttal a gyakorlati alkalmazás világába kalauzolja el az olvasót, miközben rávilágít a mesterség filozófiai hátterének alapgondolataira is. Külön figyelmet érdemel a Temperamentum meghatározásával foglalkozó fejezet, valamint a házakról szóló sorozat. Az első könyv szelleméhez híven az író itt is bizonyítja különleges adottságára bonyolultnak tűnő összefüggések közérthető és világos bemutatására. Mindezt sziporkázó szellemességgel és ragyogó stílussal jegyzi, ettől a könyv nemcsak tanulságos, de szórakoztató is.

A valódi asztrológia alkalmazása (könyv) John Frawley

 

 
4 500 Ft
A változás örvényében

A változás örvényében 

Josephus

 

Az asztrológia szimbólumrendszere nem csak arra alkalmas, hogy felfedje a személyes sorsok és lehetőségek mélyebb összefüggéseit, hanem arra is, hogy rávilágítson a tágabb, világi, történelmi és társadalmi események mögött meghúzódó folyamatokra, lehetővé téve tudatos megközelítésüket.

A változás örvényében (könyv) Josephus

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 

 
1 990 Ft
-10%
Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra

Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra

Késmárki László

A szerző Késmárki László az Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra című könyvében feltárja a test létfontosságú energiapontjainak asztrológiai vonatkozásait, a bolygók, holdházak, csillagok marma pontokra gyakorolt hatását, az akupunktúrás pontoknál lerakódó, energiatorlaszt okozó, lelki és mentális mérgek természetét, valamint megismertet a pontok kezelési technikáival. A könyv segítség a gyógyító művészetet folytatóknak és a betegeknek egyaránt, hiszen bemutatja a betegségek valamennyi égi (kozmikus, külső hatások által előidézett, lelki és mentális) és földi (testi, biokémiai, táplálkozásbeli, életmódbeli) okát, és azok megszüntetésének legősibb metódusait.

A keleti és a nyugati hagyományos orvoslás is rendelkezett a gyógyító elméletnek és gyakorlatnak megfelelő asztrológiai ismeretekkel. A hagyományos kínai orvoslás alapzata a I Ching és a kínai asztrológia, míg az indiai ájurvédikus gyógyászaté a védikus asztrológia. 

Az ájurvéda, az Élet Tudománya és az asztrológia, a Fény Tudománya egymásra támaszkodva kereste a betegségeket kialakító okokat és a kedvezőtlen kozmikus hatások kijavítási lehetőségeit, módjait. Ilyen energetikai rendszert kiegyensúlyozó gyógyító eljárás a marmapunktúra és a marmapresszúra. Az indiai akupunktúráról, a marmapunktúráról Bhedan Karma néven a Suchi Véda írt 3000 évvel ezelőtt. Kidolgozta az egyensúlyhiányból adódó betegségek kezelésére szolgáló nyomáspontok réz és arany tűvel, valamint csont és bambusz eszközökkel való stimulációját. A kínai akupunktúra rendszere és az indiai marmapunktúra és marmapresszúra tudománya egy tőről fakad, de az idők folyamán mindkettő fejlődése eltérő irányt vett. A két tanítás módszertana, holisztikus szemlélete, filozófiai háttere, az életenergia irányításának technikája, az energiapontok elhelyezkedése, az őselemek és a - biológiai energiákat, alkati és pszichés tulajdonságokat hordozó őselem - kombináció - 3 dosha azonos. 

Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra (könyv) Késmárki László

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
4 800 Ft
Kedv. ár: 4 320 Ft
Kezdete: 2018.04.13
A készlet erejéig!
Állócsillagok   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Állócsillagok

Állócsillagok

Vivian Robson

Jelentésük és konstellációik a horoszkópban

Hiánypótló könyv, mivel az asztrológiai irodalomból szinte teljesen hiányzik az állócsillagokkal kapcsolatos megfigyelések leírása.

Állócsillagok (könyv) író Vivian Robson

 
3 500 Ft
Nincs raktáron
Állócsillagok az asztrológiában

Állócsillagok az asztrológiában

Dubravszky László

"Tudom, hogy az akarat szabadsága legtöbbször igen korlátozott, de meggyõzõdésem, hogy az ember - meglévõ korlátozottsága ellenére is - rendelkezik az akarat szabadságának képességével.

Meggyõzõdésem az is, hogy minél inkább az 'Én' uralma alatt áll az akarat, annál inkább rendelkezik az a szabadság képességével."

Állócsillagok az asztrológiában (könyv)író Dubravszky László

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 

 
2 290 Ft
Ami fent úgy lent   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Ami fent úgy lent

Ami fent úgy lent I.

Alan Oken

„A könyv írója, csakúgy mint az olvasók, mind fejlődésre, gyarapodásra törekszenek. Sokan vannak közülünk, akik számára a személyes létezés és az egyéni érdekeken túli cselekedetek világa nem más mint egy relatív ismeretlenekből álló tömeg. A megvilágosodás keresője arra vágyik, hogy érthetővé tegye a teremtés sok-sok törvényét, amelyek a saját létében ugyanúgy működnek, mint az Univerzumban. A következő kérdések merülnek fel ezzel kapcsolatban: Hogyan valósítható meg mindez? Hogyan érhető el a tudatosság magasabb szintje? Hogyan találhatjuk meg a kulcsot, hogy feltárjunk néhány úgy nevezett "rejtett titkot”?"…(…) 
 …Az emberek lassan ráébrednek,hogy a világban jelen van egy hatalmas láthatatlan erő. Ezt az erőt mindenki befoghatja és kreatív módon felhasználhatja embertársai javára és jólétére. 
 Az energiaforrás helytelen használatában rejlő veszélyek azonban épp oly nagyok,mint a megfelelő mederbe való terelésének pozitív lehetőségei….

Ami fent úgy lent I. (könyv) író Alan Oken

 
4 000 Ft
Nincs raktáron
Anima ​astrologiae   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Anima ​astrologiae

Anima ​astrologiae

Asztrológiai aforizmák avagy asztrológusok útmutatója

Guido Bonatus

Guido Bonatti (latinosan Bonatus) a XII. század egyik leghíresebb olasz horarymestere volt. E rövid, mégis magvas aforizmagyűjteménye a módszer legfontosabb tudnivalóit foglalja össze. A mű magyar fordítását az angol William Lilly, a tradicionális horary utolsó, egyben minden idők legnagyobb alakjának eredeti ajánlásával nyújtuk át a téma iránt érdeklődő olvasónak. A kérdőasztrológia (horary), az eseményasztrológia és a válaszasztrológia együttesével alkotott óraasztrológia ágaként, egy kérdésfeltevés időpontjára és földrajzi helyére felállított horoszkóp kifejtésével foglalkozó módszer. Függetlenül a kérdező születési horoszkópjától, önállóan kifejthető válaszokat ad a különféle kérdésekre.

Anima ​astrologiae (könyv) író Guido Bonatus

 
4 200 Ft
Aszcendens kereső

Aszcendens kereső 

Aranyi Lászlóné

A horoszkóp kiértékeléséhez az Aszcendens adja meg a kiinduló pontot. Ez a kis plexi korong, ha megfelelő időpontra elforgatjuk, megmutatja az Aszcendens jegyét és fokát. Gyors módszer a horoszkópkészítéshez, nem kell számolni és táblázatot használni az Aszcendens kiszámításához.

Aszcendens kereső Aranyi Lászlóné

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
990 Ft
Asztro-szerelem   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Asztro-szerelem

Asztro-szerelem

1994-es, jó állapotú, antikvár példány

A zodiákus jegyek szerelmi titkai

Mystic Meg

Az Asztro-szerelem című kötetből megismerhetjük a tizenkét zodiákus jegy képviselőinek főbb tulajdonságait: azt, ami csodálatos bennük, s azt is, ami rémes. Ötleteket kapunk arra, miként hódíthatunk meg például egy Oroszlánt vagy egy Vízöntőt, mire van igazán szüksége egy érzelmes és fantáziadús Halak-típusnak, vagy egy érzékeny, páncéljába visszahúzódó Ráknak. A könyvben található „Párosító” elmondja, hogyan illenek egymáshoz a különböző jegyek, valamint hasznos tanácsokkal szolgál egymás megismeréséhez és megértéséhez. A boldog és harmonikus kapcsolatok kialakításához útmutatót nyújt az Asztro-szerelem.

Asztro-szerelem (könyv) író Mystic Meg

 
1 990 Ft
Asztrológia

Asztrológia

Ezotéria mindenkinek

Joann Hampa

Ez az égitestekről készült pillanatfelvétel egy életre a tiéd, és egész eljövendő életedről felvilágosítást ad.

Az asztrológia nem az eleve elrendeltetésről szól, hanem egy jelképes nyelv, amely gyakorlati segítséget ad a mindennapjainkban. A könyv nem kényszerít ránk semmit, hanem egyszerű és praktikus irányt mutat számunkra.

A horoszkóp mintázata elárulja, mi életed legfőbb hajtóereje. Az állatövi jegyek és horoszkópodon való elhelyezkedésük annak lenyomatai, hogyan intézed a dolgaidat. A tizenkét ház megmutatja, hol számíthatsz a legnagyobb sikerre. A planéták a házakban rávilágítanak a személyes kapcsolataidra, anyagi ügyeidre, hivatással kapcsolatos hozzáállásodra, veleszületett képességeidre, kreativitásodra és még sok egyébre. Ha pedig pályaválasztás előtt állsz, az aspektusokról szóló fejezet tanácsot ad, milyen hivatás illik hozzád legjobban.

Első pillantásra a horoszkóp olyan, mint egy titkosírással megírt térkép, amelynek birtokában izgalmas utazásra indulhatsz. Ennek az utazásnak ugyanúgy nincs vége, ahogyan a körnek sem; folyvást újabb és újabb kalandokat ígér.

Asztrológia (könyv) író Joann Hampa

 
2 490 Ft
Asztrológia

Asztrológia

Christopher Odle

Ez a különlegesen tervezett könyv eligazít bennünket az asztrologia útvesztőjében és segít megtalálni azt, akivel legjobban összeillünk baráti, családi, munkatársi és szerelmi kapcsolatainkban. 
Érdekes részletek birtokába juthatunk csillahjegyünk kapcsán: megismerhetjük személyiségünk jellemző vonásait, betekintést nyerhetünk a bennünket irányító rokonszenvek és ellenszenvek titokzatos világába, továbbá megtudhatjuk, hogy valójában milyen hivatásra születtünk és mire számíthatunk anyagi helyzetünke és egészségi állapotunk alakulását illetően. 

Asztrológia (könyv) író Christopher Odle

 
2 980 Ft
-10%
Asztrológia - 22 ábrával és képpel

Asztrológia - 22 ábrával és képpel 

Győrffy László

 

A szerző Győrffy László a XX. század közepéig elismert és komoly ismerettel rendelkező asztrológus volt.

Asztrológia - 22 ábrával és képpel műve az asztrológia klasszikusai közé tartozik, a maga egyéni, tudományos látásmódjával.

Asztrológia - 22 ábrával és képpel (könyv) író Győrffy László

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 100 Ft
Kedv. ár: 2 790 Ft
Kezdete: 2014.03.03
A készlet erejéig!
Asztrológia a gyakorlatban 1.   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Asztrológia a gyakorlatban 1.

Asztrológia a gyakorlatban 1. 

Kastner Rezső

Az asztrológiai prognosztika hierarchikus felépítésében a direkciók, szolár-horoszkópok, napi tranzitok és bennük a Hold helyzete határozza meg az embert érő, vagy az ember által kiváltott eseményeket. A napon belüli időzítés kérdését azonban az asztrológia mind a mai napig nem tudja pontosan kezelni. A könyv erre a kérdésre, úgy tűnik, 90%-os pontossággal meg tudja adni a választ. 

Ezen kívül a módszer az emberi kapcsolatok bizonyos helyzeteinek kezeléséhez is segítséget nyújthat, mivel a megoldandók a megfelelő időben kerülhetnek megoldásra, nem előbb és nem később. A módszer lényege tulajdonképpen az, hogy egy napon belül nem minden időpont alkalmas egy meghatározott dolog elintézéséhez, mivel minden egyes ember csak meghatározott idő-intervallumokban fogékony a saját radix-a házai által determináltan. Ezt figyelembe véve a velünk kapcsolatba kerülő embertársainkra a hozzájuk való igazodással nagyobb tekintettel tudunk lenni, velük jobban együttműködhetünk, így számos konfliktus elkerülhetővé válhat, és az emberi természet egyes tulajdonságait is jobban megérthetjük, ezáltal tolerálhatjuk általa.

Asztrológia a gyakorlatban 1. (könyv) író Kastner Rezső

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 700 Ft
Nincs raktáron
Asztrológia a gyakorlatban 2.

Asztrológia a gyakorlatban 2.

Kastner Rezső

Az Asztrológia a gyakorlatban 2. könyv magyar nyelvterületen először foglalja össze az asztrológiai házak értelmezéséhez, kezeléséhez szükséges ismereteket. Tartalmazza azon eljárások összességét, amelyekkel a horoszkópból a lehető legtöbb információ nyerhető ki, köztük olyanokat is, mely eljárások eddig szélesebb körben nem voltak ismertek.

Így az asztrológiával foglalkozók számára nagy segítséget nyújthat, mivel példákon át vezeti végig az Olvasót, aki a leírtak alapján azok helytállóságáról azonnal meggyőződhet. 

Az előbbiekből adódóan a könyv egyik célja tulajdonképpen az, hogy egyfajta szemléletmódot mutasson be az olvasónak, ugyanis az asztrológiai elemzések eredményessége bizonyos tudásszint felett, egyre inkább a szemléletmódon múlik. Azaz a megszerzett ismereteket milyen módon tudjuk hasznosítani. A könyv ebben próbál meg útmutatást adni. Elsőként tér ki az emberi kapcsolatok időbeni megnyilvánulására, az azokban rejlő lehetőségekre, találkozási pontokra. Emellett példaképleteiben - mivel a könyv írásakor a statisztikán "véletlenül" fennakadt - a vakbél, mandula, lép műtétek jegyű vonatkozásait is elsőként tárgyalja.

Asztrológia a gyakorlatban 2.(könyv) író Kastner Rezső

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 900 Ft
Asztrológia a kertben

Asztrológia a kertben

harmonikus, eredeti, titokzatos

Regina Engelke

Az ember évszázadok óta észleli, hogy különféle kozmikus hatások érik: a bolygók ugyanúgy alakítják létünket, miként a növények. Segítenek abban, hogy az életünk teljesebbé váljon. A saját kertünk, a növényeink, az asztrológiai besorolásunk humorosan és jópofán adja értésünkre, hogy valójában milyenek is vagyunk. - Az Ön teljesen egyéni kertterve saját csillagképének növényeivel és a négy elemmel: új lendületet ad elképzeléseinek - Találjuk meg a saját csillagjegyünknek megfelelő fákat, évelőket, mindenféle kerti növényünket - Áttekinthető kerttervek a tizenkét csillagjegy számára - Asztrotippek kreatív szelleműeknek - Számos külön oldal a kerti kellékekről, a szobanövényekről és a gyógynövényekről - Járjon Ön is új utakon, és fedezze fel saját kerttípusát és kerti ideálját

Asztrológia a kertben (könyv) író Regina Engelke

 
1 690 Ft
Asztrológia és szexualitás

Asztrológia és szexualitás 

A bátraknak, akik megértik és elfogadják önmagukat

Martin Schulman

A szerelem, s ezen belül a szexualitás az a terület, amelyen keresztül mi, "cseppnyi" emberek, ölelt kedvesünk lényén át megtapasztalhatjuk az "óceánnyi" világot. Rövid, gyönyörű pillanatokra, lépésről-lépesre fölfedheti magát előttünk a nagy misztérium. A szexualitás a testi-fizikai szinten megtapasztalható szeretet legfelsőbb formája. Az asztrológia által jelzett, megoldandó életfeladatok közül az egyik legnehezebbet jelenti, amivel meg kell tanulnunk bánni.

Asztrológia és szexualitás (könyv) író Martin Schulman

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 990 Ft
Asztrológia mindenkinek

Asztrológia mindenkinek

Megmagyarázza a múltat, megjósolja a jövőt

Grant Lewi

Bizonyára már eljátszottunk a gondolattal, hogy milyen jó lenne, ha előre ismerhetnénk életünk történetét. Egyszerűbb lenne sorsunk alakítása, hiszen így tudhatnánk, hogy önbeteljesedésünk szempontjából mi a kedvező, és mi nem, milyen erőfeszítésekre van szükségünk, milyen kihívásokat érdemes vállalnunk és mit kell tennünk álmaink valóra váltásáért.
Az Asztrológia mindenkinek könyv segítségével 15 perc alatt elkészíthetjük bolygótáblázatunkat. Megtervezhetjük a jövőt, illetve megfelelő időpontra időzíthetjük cselekedeteinket. Az Asztrológia mindenkinek könyv rávezet arra, miként alkalmazzuk az asztrológiát mindennapi életünkben, ehhez részletes, lépésről lépésre követhető útmutatókat, teljes bolygótáblázatokat, érzékletes kommentárokat kínál, emellett híres emberek életéből hoz tanulságos, szemléletes példákat.
Vegyük a kezünkbe jövőnk irányítását!

Asztrológia mindenkinek (könyv) író Grant Lewi

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 990 Ft
 

prev
next

Sorrend:

Ezokönyvek Keleverustól 

Ezoterikus könyvekezoterikus pszichológia könyvek,

természetgyógyászat könyvek, a népi gyógyászat könyvei,

továbbá asztrológia horoszkóp ezoterikus könyvek,

számmisztika könyvek, numerológia könyvek 

tarot kártya  és angyal kártya, valamint az egészséges életmód,

paleolit, bach virágterápia könyvek és esszenciái,

a magyar őstörténelem műveinek webáruháza.

 

Az Ezokönyvek Keleverustól webáruházban

válogathat az ezoterikus pszichológia könyvek, 

ezoterikus könyvek, természetgyógyászat könyvek,

népi gyógyászat könyvek,

az egészséges életmód kialakítását segítő reformtáplálkozás könyvek

az asztrológia-horoszkóp, számmisztika könyvek, numerológia könyvek 

multat, jelent és jövőt elemző  kiadványai közül, melyek az ezoterikus

 irodalom meghatározó ágazatai.

Továbbá az önismeret, pozitív gondolkodás, szeméyiségfejlesztés témakörét ismertető

ezoterikus könyvektarot kártya és angyal  kártya,

bach virágterápia  és esszenciái,

radiesztézia eszközök és könyvek,   

fali-, matrica-,hűtőmágnes-, energetizáló mandalák

valamint a magyar őstörténelmet bemutató könyvek között.

 

Fentiek mellett lehetősége van böngészni   további  

ezoterikus könyvek, asztrológia horoszkóp könyvek,

az álomfejtés, ezoterika, kabbala, mágia és meditáció,

karma-reinkarnáció érdekfeszítő ezoterikus  nyvek választékából, 

a depresszió által okozott lelki problémák megoldását elősegítő 

 lélekgyógyászat, energiagyógyászat, ezoterikus könyvek,  

  a keleti tanításokat képviselő tao filozófia, buddhizmus ezoterikus  könyvek

a kínai orvoslás, a bioterápia, homeopátia, feng shui, ajurvéda, párkapcsolat-szerelem, családfelállítás témakörű ezoterikus könyvek között,

továbbá természetgyógyászat témakörében a

makrobiotika, paleolit étrend, méregtelenítés-böjt, táplálkozás-reformtáplálkozás,

aromaterápia, mozgásterápia, légzésterápia, fitoterápia, reflexológia, masszázs könyvek között

melyeket a kiválasztott könyv kategóriára klikkelve előhívhat, kinagyíthat,

ismerkedhet a tartalmukkal.

 

Szaktudásommal, mint a MANTRA Alternatív Természettudományi Főiskola végzett parapszichológusa és ezoterikus szakkönyvellátója,

kérésére készséggel segítem választását.

 

Tel: 06-70-933-0021

E-mail: keleverus@gmail.com

Keleverus

Ezoterikus könyvek, ezoterikus pszichológia könyvek, asztrológia horoszkóp könyvek, számmisztika könyvek, természetgyógyászat könyvek, tarot kártya, angyal kártya 

A legérdekfeszítőbb ezoterikus könyvek az ezoterikus irodalom könyvek kategóriában találhatók, melyek regényességükkel főleg az olvasmányosságot kedvelő érdeklődők igényeit elégítik ki. Az Anasztázia sorozat művei, az egzotikus környezetben játszódó történéseket bemutató ezoterikus könyvek iránt elkötelezett olvasóknak nyújtanak élményt jelentő időtöltést. Andrea Weaver regényei ma is tele vannak rejtélyekkel. „Olyan, mintha nem is én írtam volna, úgy látszik, az égiek fogták a kezem írás közben” mondja az írónő műveiről. Regényei az ezoterikus könyvek szerelmeseinek íródtak.                                                                      

Az aranyasszony trilógia könyveiben a kalandos dél-amerikai út során feltárul egy ember izgalmas és megrázó belső utazása önmaga végső valójához. Kinyílik egy kapu, mely az ősi bölcsességek, rejtélyes legendák és misztikus tanítások világába vezeti az olvasót. Az ezoterikus könyvek mindegyikében a történet alapja valóságos. A magyar származású Móricz János a hatvanas években egy barlangrendszerre bukkant Dél-Amerikában. Az őslakosok szerint egy kataklizma túlélői itt rejtették el ősi civilizációjuk üzenetét a mai ember számára egy kristálykorongba kódolva. Ezt a kristálykorongot keresik a főhősök. Az aranyasszony trilógia az  ezoterikus könyvek között az egyik legnépszerűbb sorozat.                                                                                           

Az ezoterikus könyvek kategóriában  a legkeresettebb művek a Coelho sorozat regényei. Paulo Coelho napjainkban a világ egyik legnépszerűbb írója. Az alkimista meghozta számára a világhírt. Ez a regény mára az egyetemesen elismert modern klasszikusok sorába emelkedett. A sokak által időtlennek tartott történet arra hivatott, hogy jövendő olvasók egész nemzetségeit elbűvölje és megihlesse.

Coelho művei az ezoterikus könyvek kategória remekei.

Dan Millman különleges, személyes útmutatásai intuitív felismerésekhez vezetik az olvasót saját életével kapcsolatban. Az ezoterikus könyvek önelemzésre, önmagunk megismerésére sarkallnak. Hozzásegítenek ahhoz, hogy önmagunkba mélyedve rátaláljunk rejtett, benső igazságainkra.

Az ezoterikus és spirituális regények a legnagyobb mértékben reprezentálják az  ezoterikus könyvek kategóriában a témakör mondanivalóját, a spirituális és ezoterikus tanítás elméleteit és gyakorlati útmutatásait.

Mennyei prófécia sorozat új értelmet adhat az emberiség létének.  A főhős részt vesz a kilenc ókori pergamentekercs, más néven a Mennyei prófécia felkutatására irányuló expedícióban.Az ezoterikus könyvek kategóriában  az egyik legnépszerűbb sorozat, melyben az új spirituális tudatosság átélése, illetve az ehhez vezető önfejlődési folyamat állomásainak bemutatása a célja Redfield "Mennyei" sorozatának.

Müller Péter húsz évig tanulmányozta az ősi kínai Ji-kinget, a világ egyetlen könyvét, amellyel beszélgetni lehet, amely válaszol a kérdéseinkre. A Ji-king keleten évezredek óta az emberek tanácsadója. Fontos, hogy ez a könyv nem jövendőt mond, hanem jósol, megmondja, mi a jó. Müller Péter jóskönyve megmondja, mit tegyünk, hogy a jövendőnk jó legyen. Az ezoterikus könyvek kategória keretében a műveiben a szeretet, a boldogság és az önmegvalósítás  lehetőségének tanításai, iránymutatásai fogalmazódnak meg. Felajánlja olvasóinak, hogy kézenfogva kalauzolja őket az elveszett boldogság keresésében.

Az ezoterikus könyvek legnépszerűbb szerzői, az ezotéria nagy tanítói. Műveikben az ezoterikus tanok hirdetését, a spirituális felismerések átadását, az antropozófia impulzusainak alkalmazását, az emberi tudat kibontakoztatását tartották feladatuknak, lámpást adva a mai lelki kereső kezébe.

Az ezoterikus könyvek kategóriában  Dahlke, Tepperwein munkássága, kutatási eredményei, tanításai folyamatosan formálják át gondolkodásmódunkat. A szellemtudomány nagy gondolkodói: Hamvas Béla, Rudolf Steiner helyezte át más alapokra az emberi lét fogalmát. Szepes Mária az Ezotéria Nagyasszonya haláláig folyamatosan írt és tanított, friss szellemmel és áradó szeretettel embertársai felé.  Dr. Szász Ilma összehasonlító vallás-kutató , a keresztény szemlélettel is egyező magasabb szférák ismertetésére és ezek átélését elősegítő szellemi praxis kidolgozására törekszik.

Az ezoterikus könyvek meghatározó témaköreit, az ezoterikus pszichológia könyvek kategóriában, különböző módszerek dolgozzák fel a családfelállítás, a pozitív gondolkodás, az önismeret, a személyiségfejlesztés alkalmazásával, a testi és lelki harmónia visszaállítására.

Az ezoterikus könyvek különlegességei között a keleti filozófia könyvek elkalauzolják a témakör iránt elkötelezett olvasót a buddhizmus, hinduizmus valláselméleti kérdéseinek vizsgálatához és a keleti tanítások,  hagyományos kínai orvoslás, Tao filozófia évezredes múltra visszatekintő elméletéhez.

szellemtudomány könyvek    az antropozófia és a teozófia tudományát tárják elénk neves szerzők elméleteinek bemutatásával az ezoterikus könyvek kategórián belül. Az Antropozófia a szellemtudomány, a misztérium, a magasabb világok, és a szellemvilág megismerésén keresztül vezet el a makrokozmoszból a mikrokozmoszba. 

teozófia a szellemtudomány ága, egyfajta szintézis, amely a vallások, a tudományok és a művészetek legmélyén rejtőző közös gyökereket és törvényszerűségeket tárja fel.

Az asztrológia tudománya a bolygók, zodiákus jegyek, fényszögek és a horoszkóp elemzésével, teljes képet alakít ki az ember jelleméről és nyomon követhetőek életünk eseményei a sorselemzés segítségével. Az asztrológia horoszkóp könyvek értelmezik a horoszkóp kifejtését. Az asztrológia horoszkóp könyvek kitérnek a keleti és a nyugati kultúrák eltéréseire. Nyugaton négy elemet ismernek el: föld, tűz, levegő, víz. Kínában pedig ötöt: föld, fém, fa, víz, tűz. Az asztrológia horoszkóp könyvek ismertetik az állatövi csillagképek használatát. Ezekben a csillagképekben mozog a Nap, a Hold és itt haladnak a bolygók is. Az asztrológia ezeket a csillagképeket használja a sorselemzés, a horoszkóp értelmezésénél.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek segítségével   jövőnk nagymértékben megismerhető.

Az ezoterikus könyvek kategóriában, a számmisztika könyvek és a numerológia könyvek tanulmányozásával megtudhatjuk, hogy miként befolyásolják életünket a számok, melyek különböző energiamintákat jelölnek, így egy ember születésekor pontosan meghatározott, hogy milyen energiák hatnak rá, amelyekből megismerhető és nagymértékben kikövetkeztethető a jövője.

Az ezoterikus könyvek kategória e témakörébe tartozó számmisztika könyvek és a numerológia könyvek  tanulmányozásával közelebb kerülhetünk az egyén, az ember és az emberi kapcsolatok bonyolult rendszeréhez.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek betekintést nyujtanak a számok és betűk kapcsolatrendszerébe.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek  - ben a számmisztika törvényszerűségei, a számok és betűk kapcsolatának összefüggései, a belölük levonható következtetések tanulmányozhatóak.

Az ezoterikus könyvek kategóriában a mágia könyvek olyan okkult titkokat tárnak fel, melyek elzártak a hétköznapi tapasztalástól.

mágia, misztika, okkultizmus sejtelmes témaköre több száz éve foglalkoztatja az embereket. Válaszokat keresnek a racionális dolgok és események mögött megbúvó rejtett összefüggésekre.

mágia az igazság kutatása , az ember teljességének keresése, a testi-, lelki-, szellemi-tökéletesség megvalósításának tudománya. Olyan okkult titkokat tár fel, melyek elzártak a hétköznapi tapasztalástól.

mágia célja az ember ráébresztése saját spirituális és szellemi valóságára. A mágia módszert kínál az ember magasabb dimenzióinak elérésére. A módszer elsődleges részét a hermetikus hagyomány ezoterikus rendszerei képezik. Ezek olyan univerzális rendszerek, melyek felfedik az ember rejtett szellemi képességeit, és rávilágítanak a világ rejtett összefüggéseire.

Az ezoterikus könyvek kategóriában a meditáció könyvek, különböző elméleti útmutatásokat és gyakorlati példákat ajánlanak, melyek segítségével a meditáció folyamán, olyan megnyugtató, ellazult, pihentető állapotot érhetünk el, melyben nemcsak fizikai testünk frissül fel, hanem közelebb kerülhetünk felsőbb énünk üzeneteinek megértéséhez is.

Az ezoterikus könyvek sorában az Energiagyógyászat  könyvek,  a tudásanyagot a régmúltban alkalmazott gyógyítási technikákból merítik és adják át a mai kor emberének

Az energiagyógyászat elfogadásában hatalmas előrelépés történt az elmúlt 20-30 évben, hiszen a prána gyógyítás, reiki kezelés, jóga, aura és csakra kezelések, radiesztéziai technikák alkalmazásával csodálatos gyógyulási eredmények születtek, amit már a tudomány is kénytelen elismerni.

Testünkön megtalálhatók azok a területek, melyek jelzik a betegség, vagy életünk diszharmonikus történéseit, figyelmeztetnek bennünket, hogy itt a változtatás ideje.

A keresésben a diagnosztika több ága közül mi magunk választhatunk.

Az ezoterikus könyvek között a diagnosztika könyvek segítenek a  számunkra legmegfelelőbb diagnosztika; az arcelemzés, kézelemzés, testdiagnosztika vagy akár az írás, a grafológia tudománya kiválasztásában.

Az ezoterikus könyvek sorában megtalálhatjuk álmaink rejtélyeire adott válaszokat, megismerhetjük jelentésüket, a könyvek segítenek az egyes álmok értelmezésében.

A kreativitás velünk született készség. Jó hír azoknak akik nem érzik magukat eléggé kreatívnak, hogy nagymértékben fejleszthető. Az ezoterikus könyvek kategóriában található, e témakörökkel foglalkozó kreativitás, tanulás könyvek tanulmányozásával   meglepő eredmények érhetők el.

A párkapcsolat, szerelem könyvek olvasása során megtudhatjuk, hogy a harmonikus párkapcsolat meghatározója a szeretet és szerelem összhangja, nem utolsó sorban a kölcsönös tisztelet. Az ezoterikus könyvek e témakörrel foglalkozó kiadványai ráhangolhatnak a boldogságkeresés eredményének eléréséhez vezető útra.

Az ezoterikus könyvek  véletlenszerű zárókategóriája a szimbólumok, mely mintegy összefoglaló zárszava e széles skálájú irodalomnak. Az ezoterikus irodalom is, mint a szimbólumok, ahogy ezt C. G. Jung megfogalmazta, nem csak a történelem és a kultúra egyszerű irányjelzői, hanem eszközök is az emberek számára, hogy minél jobban megérthessék önmagukat.