Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekReformkonyha

ANTIKVÁR KÖNYVEK
Reformkonyha
  • Reformkonyha
3 500 Ft

Reformkonyha

antikvár példány 1990. kiadás

A természetes életmód és étrend elmélete és gyakorlata

Dr. Oláh Andor · Kállai Klára · Vadnai Zsolt 

Manapság egyre több a híve a reformtáplálkozás-nak. Van, akit csak a különössége miatt érdekelt, de van, akit évek óta kínzó betegsége kényszerített arra, hogy tudatosan táplálkozzon. Sok betegség forrása a helytelen, mértéktelen evés-ivás. Nem mindegy hát, hogy mit, miért és hogyan eszünk.

A szerzők Dr. Oláh Andor · Kállai Klára · Vadnai Zsolt saját tapasztalataik és életmódjuk alapján ajánlják a különösnek ható étrendeket azzal a céllal, hogy akik változtatni akarnak eddig életmódjukon, kész receptet kapjanak elhatározásukhoz.
A Reformkonyha könyv sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy rövid idő alatt két kiadást megért, és az olvasók továbbra is keresik, ezért vált szükségessé a harmadik kiadás.

Táplálkozási problémáira választ kap az olvasó, ha figyelmesen végigolvassa a Reformkonyhá-t, és adott esetben információ végett felüti a megfelelő részt, fejezetet. Az élet a legjobb tanítómester. Miután elvben, elméletben meggyőződtünk a reform- (vegetáriánus) étrend előnyéről, vegyük magunknak a fáradságot, hogy elkészítsük magunknak a receptek szerinti reformételeket. A tapasztalat a legjobb bizonyíték, és az egyértelműen bizonyítja a vegetáriánus étrend előnyét a vegyes étrenddel szemben a betegségek megelőzése és gyógyítása szempontjából egyaránt

Reformkonyha (könyv) író Dr. Oláh Andor · Kállai Klára · Vadnai Zsolt

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

  • Státusz
    ANTIKVÁR KÖNYVEK