Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekKapcsolat a védőszellemeddel

ANTIKVÁR KÖNYVEK
Kapcsolat a védőszellemeddel
2 390 Ft

Kapcsolat a védőszellemeddel

Penny McLean

Nem vagy egyedül - biztatta egy távoli hang a kilenc éves kétségbeesett Pennyt, amikor a szigorú katolikus nevelőotthon ajtaja becsukódott mögötte.
Penny McLean, a világszerte ismert popsztár azonban felnőtt korára sem "nőtte ki" a túlvilági lényekkel való barátkozást. Sőt egyre inkább nyilvánvalóvá vált számára, hogy ő, s hozzá hasonlóan még sokan mások, - akik hisznek az angyalok és védőszellemek létezésében -, csupán "vevői" egy adásnak, amelynek "adója" valahol egészen máshol van. Természetesen ahhoz, hogy "tiszta" legyen az "adás", nekünk, "vevőknek" is tisztává kell válnunk.
Aki nem dolgozik intenzíven önmaga tökéletesítésén, az sohasem kerülhet valamely védőszellem oltalma alá. Megnyugtató számunkra a tapasztalat, hogy e túlvilági lények mindig akkor avatkoznak be életünkbe, mikor leginkább szükség van rájuk. A másvilág e titokzatos követei annak bizonyítékai, hogy életünk a halállal nem ér véget, csak - ahogy Penny McLean másik sikeres könyvében, A láthatatlan dimenzióban írja -, egy másik dimenzióban folytatódik.
Ennek tükrében életünk széthulló, látszólag véletlen eseményei is titokzatos értelmet kapnak és arra biztatnak, hogy figyeljünk, és próbáljuk meg felismerni az igazi összefüggéseket.
Végül fogadjuk meg Rudolf Steiner, Penny McLean túlvilági szellemi vezetőjének bölcs tanácsát. "Ahogy az ember elkezd valamit, úgy is fejezi be. Tanulj a kezdeti jelekből, és akkor a végén nem fogsz csalódni."

Kapcsolat a védőszellemeddel (könyv) író Penny McLean


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

  • Státusz
    ANTIKVÁR KÖNYVEK