Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekJel és pecsét

Jel és pecsét
3 990 Ft

Jel és pecsét

Graham Hancock

Az olvasó bizonyára örömmel veszi kézbe a kötetet, amely az izgalmas és nagy sikert aratott Istenek kézjegyei után Graham Hancock második, Magyarországon megjelenő műve. Izgalmakban és fordulatokban ezúttal sem lesz hiány, hiszen a szerző nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy felkutassa az ótestamentumi időkben elveszett legértékesebb zsidó ereklyét, a frigyládát. 
Két éven át tartó intenzív kutatás során Hancock keresztül-kasul beutazta Etiópiát és Egyiptomot, de a kutatás szálai Jeruzsálembe és a franciaországi Chartres-ba is elvezették. Megszállott kutatása közben számos korábbi elméletet cáfol meg és számos új elméletet állít fel maga is, melyekre a tőle megszokott alapossággal sorakoztatja fel az érveket és bizonyítékokat. Hancockban ezúttal sem csalatkozunk – a szerző neve garancia rá, hogy az elsőtől az utolsó oldalig jól szórakozzunk, és közben rengeteget tanuljunk.

„Részben kalandregény, részben szenzációs dokumentumkönyv – tudományos napló, amely mindenki számára érdekfeszítő olvasmány.”

Jel és pecsét (könyv) író Graham Hancock


Ezokönyvek Keleverustól webárúház