Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekHolisztikus medicina

ANTIKVÁR KÖNYVEK
Holisztikus medicina
1 600 Ft

Holisztikus medicina

Egészség és életszeretet

Dr. Szepesvári Elemér

Medicina, tehát orvoslás, holisztikus, mert azt a szemléletet tükrözi, amely az embert a maga teljességében: testi, lelki, szellemi és szociális egységben s az idő függvényében vizsgálja és írja le. E szerint adódnak a könyv fejezetei: a szomatikus, a pszichés, a mentális és szociális mezők összegzése és kapcsolatrendszere, s az időfaktor.
A holisztikus egyensúly egyik alapvető szintje az ember egészsége. Ennek megőrzése (prevenció), megteremtése (habilitáció), fejlesztése és menedzselése (szűrővizsgálat és gondozás), valamint visszaállítása (kezelés és rehabilitáció) az általános orvoslás stratégiai célkitűzései.
Ha a holisztikus egyensúly kibillen, az illető beteg lesz. A Holisztikus medicina könyv esetismertetések kapcsán mutatja be az Olvasónak ezt a napjainkban egyre jobban tért hódító, emberséget és szeretetet sugárzó medicinát. Kiknek szól a könyv? A választ a szerző Dr. Szepesvári Elemér adja meg:

„Ajánlom e könyvet a betegeknek, akik saját sorsukra ismerhetnek, s erőt meríthetnek a gyógyulásukhoz.”
„Ajánlom a könyvet orvoskollégáimnak, akik a testi szenvedés és elmúlás útján haladókat gyógyítják, s e könyv talán segíti őket abban, hogy a betegek kiszolgáltatott helyzetébe képzeljék magukat.”

Lektorálta: Dr. Schnell Endre

Holisztikus medicina (könyv) író Dr. Szepesvári Elemér

Ezokönyvek Keleverustól webáruház


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

  • Státusz
    ANTIKVÁR KÖNYVEK