Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekTudatos álmodás

-10%
ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben
Tudatos álmodás
2 490 Ft
Kedv. ár: 2 240 Ft
Kezdete: 2013.05.08   A készlet erejéig!
Nincs raktáron

Robert Moss

 

A könyv azért született, hogy segítsen aktív álmodóvá válnunk, majd egyre több bölcsességet meríteni e forrásból, és a tudást áthozni életünk ébren töltött részébe. Megtanuljuk, hogyan lehet feldolgozni és a hétköznapi életben felhasználni az álmainkat. Moss könyve nem hasonlítható az álmoskönyvek szellemi rendszeréhez. Nem akarja a saját álomértelmezéseit ránk erőltetni, éppen ellenkezőleg: arra biztat, tanuljuk meg tudatos álmodásra kidolgozni módszerét, majd ismereteink birtokában fedezzük fel bátran saját álmainkat.


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

  • Robert Moss könyve megtanít rá, hogyan határozzuk meg és dolgozzuk fel jó álmainkat; megismertet azokkal a világokkal, amelyek ajtaja hamarosan kitárul előttünk.

    A szerző változatos hagyománykörökből merítette a módszerét, ám munkájában az észak-amerikai irokéz indiánok tanításainak és álom-feldolgozási módszereinek jutott a legjelentősebb szerep.

    Rengeteg információt találunk a csoportos álommunka – főleg a tudatos álmodással segített álomértelmezés –, valamint az álmok dokumentálásának a módszereiről, amelyek a gyakorló tudatos álmodók számára lehetnek hasznosak.

  • Státusz
    ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben