Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekJorio asztrológiai álmoskönyve

-10%
Jorio asztrológiai álmoskönyve
1 710 Ft
Kedv. ár: 1 540 Ft
Kezdete: 2014.03.08   A készlet erejéig!

Jorio asztrológiai álmoskönyve

Boross Mihály

Jorio álmoskönyve címen ez az írás egyszerűen összefoglalja és feldolgozza mindazt a tudásnak nevezhető anyagot, amit évezredek óta gyűjtöttek az álommal foglalkozó - korukban tudósoknak tartott - gondolkodók.

Lehet, hogy mindez a kételkedők szemében játék, vagy talán erősebb szóval megjelölt valami, a hívők számára pedig bölcs és hasznos vezető az élet olyan szövevényes útjain. Ezt a vitát a legmagasabb rendű tudomány sem fogja eldönteni, de nem nehéz az álomfejtés, álomjelentőség-magyarázat és az álomban való hit problémájára alkalmazni az asztrológiáról megállapított tételt: Játéknak tudomány; tudománynak játék.

Aki soha sem álmodott, vagy ha álmodott, soha senkinek sem mondta el, hogy mit álmodott, aki még sohasem riadt föl álmából, mert valami kellemetlen nyomasztó, fantasztikus történet szereplője, szenvedője volt alvás közben, az ne vegye kezébe ezt a könyvet, ne olvassa el, s még titokban se nézzen bele reggel, mikor felébredt, hogy kielégítse kíváncsiságát, megtudni: mit mond az álmoskönyv a fehérkutyás álomról?

Jorio asztrológiai álmoskönyve (könyv) író Boross Mihály

Ezokönyvek Keleverustól webáruház


Ezokönyvek Keleverustól webárúház