Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

AGYKONTROLL KÖNYVEK

Főkategória >EZOTERIKUS KÖNYVEK >KÖNYV >AGYKONTROLL KÖNYVEK

Agykontroll könyvek

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 

A Stanfordi Egyetem kutatói szerint elménk képességeinek csupán néhány %-át használjuk ki. A Silva-féle agykontroll egy tudományosan megalapozott, egyszerű, praktikus, könnyen elsajátítható önfejlesztő módszer, ami lehetővé teszi, hogy ennél lényegesen nagyobb mértékben használjuk ki istenadta lehetőségeinket, s így sikeresebben oldjunk meg mindenfajta problémát.

 

Egyik fontos eszköze a RELAXÁCIÓ avagy lazítás, ami egyúttal a bizonyítottan megbetegítő hatású STRESSZT is levezeti.

 

Az agykontroll nem vallás. Ateista ember ugyanúgy megtanulhatja elméje hatékonyabb használatát, mint az istenhívő, ahogy világnézetétől függetlenül mindenki megtanulhat például úszni is.

 


Sorrend:

Agykontroll

Agykontroll  

Silva módszerével

José Silva - Philip Miele

Az Agykontroll - Silva módszerével könyv-ből megtanulható José Silva világhírű módszere, mely a következőket ígéri: önbizalma szárnyakat kap, memóriája hihetetlenül megjavul, tanulása gyorsabb és hatékonyabb lesz, kiegyensúlyozottnak, optimistának, energikusnak érzi magát, elsajátíthatja az öngyógyítás és pszichikus gyógyítás módszereit, könnyen lefogyhat és leszokhat a dohányzásról, kreativitása fokozódik, jobbá teheti házasságát, kifejlesztheti hatodik érzékét.

Agykontroll  - Silva módszerével (könyv) író José Silva - Philip Miele

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
2 990 Ft
Agykontroll mesterfokon

Agykontroll mesterfokon

Nem csak az üzleti életben

José Silva - Robert B. Stone

José Silva - Robert B. Stone ismertetik a Silva-féle stresszkezelő és elmefejlesztő módszer t, legrészletesebben annak a szubjektív kommunikáció néven ismert elemét. Ez lényegében alkalmazott telepátia, tehát speciális, gondolati üzenetküldés, ami az üzleti életben fölmerülő problémák megoldásától kezdve a családi vagy munkahelyi konfliktusokon át a gyereknevelési gondokig terjedően számtalan területen használható sikerrel.

Agykontroll mesterfokon (könyv) író José Silva - Robert B. Stone

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
2 750 Ft
 
2 250 Ft
Éltető nevetés

Éltető nevetés

Dr. Madan Kataria

Nevetni jó, Nagyon jó! Orvosi kutatások révén ma már tudjuk: meglepően hasznos is. Testileg és lelkileg egyaránt gyógyító hatású. 
A nevetés gurujaként világszerte ismert indiai orvos, Dr. Madan Kataria, néhány éve hahotaklub-mozgalmat indított el, ahol a résztvevők megtanulhatják és gyakorolhatják a „jóganevetést”, a látszólag ok nélküli kacagást. A 15-20 perces gyakorlatsorozat közben – Ausztráliától az Egyesül Államokig – ma már számtalan országban, Magyarországin is, ezrek és ezrek tapasztalják meg, hogy igenis lehet örömben, könnyedén, vidáman és tiszta szívvel élni. 
A könyv a jóganevetés kialakulásának történetét és hogyanját árulja el. Megtudhatjuk belőle, hogy a hahotaklubokban miért és hogyan nevetnek. Hatására remélhetőleg sokan kapnak majd kedvet a jóganevetés „megkóstolásához”.

Éltető nevetés (könyv) író Dr. Madan Kataria

 
1 500 Ft
Gyógyíthatsz

Gyógyíthatsz

Az öngyógyítás és gyógyítás döbbenetes módja

José Silva

José Silva szerint a fájdalom nem örökség, mindenkinek kijár a tökéletes egészség. Fontosnak tartotta megtanítani az embereket önmaguk és mások gyógyítására. A Gyógyíthatsz könyv 40 nap alatt juttat el ehhez az eredményhez, ráadásul az agykontroll nagyszerű módszerével is részletesen megismertet.

Gyógyíthatsz (könyv) író José Silva

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
2 750 Ft
Két valóság peremén

Két valóság peremén

Helene Hadsell

A könyvben emlegeti Silva-féle agykontroll független a világnézettől, "csupán" egy praktikus elmefejlesztő és problémamegoldó módszer. Használóinak világnézete és életfilozófiája ennek megfelelően sokféle. (A rendszeres relaxálás ugyan a lelki értékek iránt fogékonyabbá teszi az embert, de ez szinte csak a módszer "mellékhatásának" tekinthető. Igen hasznos "mellékhatásnak".) Helene Hadsell például, amint soraiból hamarosan kiderül, hisz a reinkarnációban, tehát abban, hogy a lelki fejlődés érdekében sok-sok életet élünk le, más-más testben. Az agykontroll mentális metodikáját gondjaik megoldására használók közül sokan nem hisznek a reinkarnációban. Ez mindenkinek magánügye, az agykontroll ezzel a kérdéssel nem foglalkozik. Helene itt olvasható élményei az ő egyedi életútját jelzik. Azonban azt is remekül példázzák, hogy az, aki nemcsak tengeti létét, hanem elméje edzése érdekében erőfeszítéseket is hajlandó tenni, meglepő és igen hasznos képességekre tehet szert!

Két valóság peremén (könyv) író Helene Hadsell

 
1 700 Ft
-10%
Kincseim

Kincseim

Gondolatok az agykontrollról, az élet értelméről és a spirituális felébredésről

Domján László

Gyerekkorom óta, ha valami kincset találok – szép tájat látok, hasznos módszerről olvasok, értékes felismerésről hallok stb. –, akkor szinte fizikailag fáj, ha azt nem oszthatom meg másokkal. Késztetést éreztem arra, hogy egyfajta személyes leltárt készítsek az utamon talált, általam legértékesebbnek tartott kincsekről. Ezek: amit megtudtam – elsősorban orvosként – az agykontrollról / amit megtudtam az élet értelméről / s amit megtudtam az úgynevezett megvilágosodásról avagy spirituális felébredésről.

Kincseim (könyv) író Domján László

 
2 990 Ft
Kedv. ár: 2 690 Ft
Kezdete: 2017.07.17
A készlet erejéig!
Nevess és relaxálj

Nevess és relaxálj

Dr. Domján László

A könyv írója - Dr. Domján László orvos és a Silva-féle agykontroll elnevezésű stresszkezelő és elmefejlesztő módszer oktatója - először a nevetés gyógyító hatását mutatja be, több konkrét példán keresztül. Külön fejezetet szentel a ,,jóganevetésnek", ami Magyarországon ,,hahotaklubok" révén terjed. Ezután a szerző 300 - többségében angolból fordított és rendkívül szellemes - kedvenc viccét nyújtja át. Vigyázat, a viccek kb. 30%-a sikamlós! Ezt követően megtanítja az olvasót a relaxáció legegyszerűbb módjára. Végül - egy hét embert megszólaltató riport keretében - kiderül, hogy milyen eredményeket érnek el azok, akik időt szánnak a mély ellazulás és a hatékony elmehasználat alapos megtanulására.

Nevess és relaxálj (könyv) író Dr. Domján László

 
2 490 Ft
Villámolvasás

Villámolvasás - teljes elmével

Paul R. Scheele

A szerző Paul R. Scheele föltalálta a másodpercenkénti 1 oldalas (!) sebességű "elolvasást". (Valójában az információ elme általi "lefényképezése" és villámgyors feldolgozása történik.) A Villámolvasás című könyv kincset érő tudást ad, ami elsősorban diákoknak és olyan felnőtteknek hasznos, akiknek nagyobb mennyiségő írott anyagban kell eligazodniuk vagy azt megtanulniuk.

Villámolvasás (könyv) író Paul R. Scheele

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 

 
2 900 Ft
-10%
Villámolvasás a gyakorlatban

Villámolvasás a gyakorlatban

Lantos Mihály

A Villámolvasás a gyakorlatban új megközelítésben, remek humorral segít elsajátítani a Villámolvasás technikáját.

A módszer nagy mennyiségű szöveg gyors, könnyű befogadását és értelmezését, megtanulását teszi lehetővé.

Egy marketinges barátom kérdezte egyszer:
- Ha egy lyukat szeretnél fúrni a falba, de nincs fúrógéped, akkor mit teszel?
- Akkor kérek egyet kölcsön vagy vásárolok egyet a barkácsáruházban.
- Aha. De minek veszel fúrógépet?
- Hogyhogy minek? Szükségem van rá, hogy lyukat fúrjak a falba.
- Nagy tévedés! Neked nem fúrógépre van szükséged, hanem lyukra. A fúrógép csak egy eszköz ennek megvalósításához.

Ha önnek szüksége van arra, hogy
- néhány órás "tanulás" után egy vaskos könyvből sikeresen levizsgázzon...
- nagy mennyiségű anyagot rövid idő alatt elolvasson...
- magasabb megértési szintet érjen el...
- megszerzett tudása maradandóbb legyen...
- könnyebben tanuljon nyelveket...
- az elolvasottakat könnyen felidézze...
Akkor önnek a fúrógépre van szüksége!
Akarom mondani... a Villámolvasásra!

A Villámolvasás alapjait nem én találtam ki, hanem egy Paul R. Sceele nevű minneapolisi kutató, aki 1993-ban publikáltatta PhotoReading című munkáját (magyarul az Agykontoll Kiadó kiadásában jelent meg).
Akkoriban igyekeztem a könyvéből elsajátítani a módszer elemeit, és bár éreztem, hogy zseniális ötletekre és találmányokra bukkantam, csak hosszas próbálkozás, keresgélés és kísérletezgetés után sikerült mindezeket alkalmaznom. A hiba nem az én készülékemben, de nem is a könyvben volt, - rá kellett jönnöm, hogy a gyakorlati alkalmazás még nem volt igazán kiforrott. Miután a gyakorlatban is tapasztalatot szereztem, és kialakítottam a saját villámolvasási technikámat, nagy örömmel - és persze nagy haszonnal - alkalmaztam a módszert: a Villámolvasás elnevezésű saját tanulási stratégiámat!
Később Bakos Kornél barátom ösztönzésére mindezt tanítani is kezdtem. Sok száz tanfolyami hallgató után sem tudtam megunni azt a csodálatos érzést, amikor a tanfolyam kellős közepén egyszer csak csillogó szemeket látok, mert működni kezd a módszer!

Én nem a Villámolvasást tanítom, hanem embereket tanítok a saját Villámolvasásukra!

Villámolvasás a gyakorlatban (könyv) írója Lantos Mihály

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
2 300 Ft
Kedv. ár: 2 070 Ft
Kezdete: 2019.06.12
A készlet erejéig!
Érzékeken túli észlelés José Silva módszerével

Érzékeken túli észlelés José Silva módszerével

Használjuk mentális erőnket, hogy sikeresek legyünk az élet minden területén!

Ifj. Ed Bernd, Ifj. José Silva

Tegyük jobbá életünket természetes lelki képességeink segítségével! Ha volt már megérzésünk, ami beigazolódott, álmunkban hasznos információhoz jutottunk, esetleg váratlan egybeesést tapasztaltunk, akkor valószínűleg - tudtunkon kívül - az ESP-t alkalmaztuk. Az Érzékeken túli észlelés José Silva módszerével bevezeti olvasóit az ESP fortélyaiba, és segít a rejtett információk megértésében, melyek életünk minden területét jobbá teszik, beleértve egészségi állapotunkat, gazdasági helyzetünket és kapcsolatainkat is. Ifj. José Silva könyvéből megtanulhatjuk, hogyan kapjunk útbaigazítást a magasabb intelligenciától a jobb döntések és céljaink beteljesítése érdekében. A könyv bemutatja a bizonyítottan hatékony dinamikus meditációs rendszert, melyet a világhírű parapszichológus, José Silva fejlesztett ki.

Érzékeken túli észlelés José Silva módszerével

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 590 Ft
Nincs raktáron
Memóriakontroll   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Memóriakontroll

Memóriakontroll

Hogyan lehet 48 perc alatt tökéletesre csiszolni a memóriát?

Allan Pease, Barbara Pease

Bárhogy igyekszünk, az embernek néha "kihagy az agya", és akárhogy erőltetjük is, csak nem ugrik be, mire is kéne emlékeznünk. Egy névre, egy adatra, egy időpontra - vagy akár csak arra, hogy miért is mentünk le a boltban. A Memóriakontroll a megjegyezni kívánt dolgokra való visszaemlékezés egyszerű, de nagyszerű módszerét tanítja meg.
Könnyed, humoros felépítése bárki számára lehetővé teszi, hogy szinte percek alatt elsajátíthassa azt a képességet, amellyel végleg megszabadulhat a feledékenységből eredő bosszúságoktól.

Memóriakontroll (könyv) író Allan Pease, Barbara Pease

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
3 490 Ft
Nincs raktáron
Nyerhetsz

Nyerhetsz

Helene Hadsell

A könyv szerzője Helene Hadsel kedves, amerikai ismerősöm szinte minden pályázatot és sorsolást megnyert, amin csak részt vett. De nem csupán ő, hanem még a gyerekei is! Nyereményeik összértéke meghaladja az egymillió dollárt. Mi a titkuk? Őszintén elmondja könyvében, egyetlen részletet sem titkol el. Dr. Domján László.

A Nyerhetsz könyv az agykontroll tanfolyamot végzetteknek különösen ajánlott, hiszen benne találhatók a sikeres programozás legjelentősebb titkai.

Nyerhetsz (könyv) író Helene Hadsell

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 850 Ft
Nincs raktáron

Sorrend: