Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Önismereti kártyák


Sorrend:

52 gyakorlat a boldogsághoz - kártyacsomag   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
52 gyakorlat a boldogsághoz - kártyacsomag

A boldogság nehezen megfogható fogalom, de az biztos, hogy mindannyian szeretnénk elérni.

A kártyacsomag 52 praktikus, pszichológusok által összeállított, egyszerűen megvalósítható, önfejlesztő gyakorlatot tartalmaz, hogy a boldogság ne csak ünnepnapokon lepjen meg. A módszerek segítenek, hogy elsajátítsd a pozitív, mindenre nyitott gondolkodást, szebbnek lásd a világot és benne a saját életedet is.
A csomagban találsz 10 üres kártyát is. Ezekre írhatod pozitív élményeidet, személyes tapasztalataidat, ötleteidet, azokról a dolgokról, amelyek boldoggá tesznek. Hatékonyabb leszel, ha magadra szabod a kártyacsomagban található javaslatokat és saját gyakorlatokat is kitalálsz. A kártyák könnyen kezelhetők és a paklit bárhová magaddal viheted, bárhol használhatod, amikor csak akarod.

 
1 900 Ft
Nincs raktáron
Belső Forrás kártya

Belső Forrás kártya

Sheniell

Miben más ez a kártya, mint a többi önismereti kártya?

Már maga a csomagolása eltér a megszokottól. Az ezüst fémdoboz, ami magában rejti a lapokat, a női energiákat, az intuitív minőségeket helyezi előtérbe. Az ezüstszín a Hold energiájával analóg.

Vizualitás- jobb agyfélteke

Amíg a hagyományos kártyák lényege a szöveg, látványviláguk csak illusztráció, addig ennél a kártyánál ez pont fordítva van. Itt a képeké a főszerep, és a szöveg csak kiegészítés.

A kirakásban megjelenő lap a jobb agyféltekére, illetve egész lényünkre hat, úgy is mondhatnánk, itt nem a fej, az értelem van megszólítva, hanem a szív. A képek leírása ezért is rövid, pusztán támpontot ad az értelmezéshez. A cél, hogy néhány alkalom után, hogy elolvasta valaki, egyáltalán ne kelljen használni. 

Ránézel egy képre és tudod mit jelent. A megoldás pedig, ami születik/születhet (abban az élethelyzetben, amire húztad a lapot) sokkal inkább önazonosabb, hiszen a válasz nem kívülről jön, hanem intuitívan, belülről érkezik.

24 lap, 24 szín, 24 szeretetteljes útvonal, ami mind a belső forráshoz vezet.

A művészről:
Sheniell grafikusművész Budapesten él és alkot, a kártyákon kívül, személyre szóló képeket fest egyéni megrendelésre. 
Egy személyes találkozás után, inspirációit meditációból meríti.
Képrendelés és további információ: www.codepainting.net

Belső Forrás kártya Sheniell

 
6 400 Ft
Belső Forrás kártya 2.

Belső Forrás kártya 2.

Sheniell

A Belső Forrás Kártya 2- folytatása és kiegészítője a Belső Forrás Kártya első részének. Használható külön is, és együtt is az első résszel.
Az új 24 lap, olyan belső tartalmakra hívja fel a figyelmünk, mint például a megbocsátás, a gyász vagy az áldozathozatal. A második rész komolyabb hangvételű, középpontban a föld elemmel -a fizikai síkkal. Ami más, hogy ez a csomag sokkal több a karmikus témával foglalkozik. Ezen lapok célja, hogy segítsenek felismerni a megoldatlan gyerekkori mintákat, vagy előző élethez kapcsolódó, sorsszerűen hozott feladatokat, amik hétköznapi helyzetek formájában kopogtatnak be hozzánk. (Karma témájú lapok: „Sors-Vezetés”, „Belső Anya”, „Belső Apa”, „Gyógyulás”, „Mutasd meg ki vagy!”)
Sheniell grafikusművész Budapesten él és alkot, a kártyákon kívül, személyre szóló képeket fest egyéni megrendelésre. 
Egy személyes találkozás után, inspirációit meditációból meríti.
Képrendelés és további információ: www.codepainting.net

Belső Forrás kártya 2.(kártya) Sheniell

 
7 500 Ft
-10%
Érzelmek szelencéje - kártya

Érzelmek szelencéje - kártya

Fedezd fel érzelmeidet 80 önismereti kártya segítségével!
Hogy érzed magad? Repesel a boldogságtól? Összeszorul a gyomrod a bizonytalanságtól? Ujjongva dörzsölöd össze a tenyered?  Ismerd meg az érzelmi élet színes skáláját! Tanulj meg különbséget tenni az awumbuk (a látogatók távozásakor érzett üresség) és a saudade (az elveszett szerelmek utáni vágyakozás) között, és fedezz fel olyan érzelmeket magadban, amelyekről eddig nem is tudtál.  Ismerős érzéseid új megvilágításba kerülhetnek, és rácsodálkozhatsz arra, miért is érzed, érezted úgy magad, ahogy...

Érzelmek szelencéje - kártya (kártya)

 
6 995 Ft
Kedv. ár: 6 290 Ft
Kezdete: 2020.04.27
A készlet erejéig!
Kényeztető kártyák

Kényeztető kártyák

Cheryl Richardson

Az egyes sugallatkártyák arra késztetik Önt, hogy egy adott cselekvéssel valamilyen formában javítson életén. Mindegy, hogy a rendetlenséget szünteti meg, tisztázza a prioritásokat, segítséget kér, nagy dolgokat álmodik meg vagy megtanul türelmesnek lenni, meglátja, hogy a kis változtatások megtételének képessége nagy különbséget eredményez az életében!

A New York Times eladási listavezetője most 49 gyakorlati módszert kínál az öngondoskodás gyakorlására. Az egyes sugallatkártyák arra késztetik az embert, hogy egy adott cselekvéssel valamilyen formában javítson az életén.

Kényeztető kártyák (egyéb kártyák és könyvek) Cheryl Richardson

 
2 500 Ft
Kvantum-Tükör   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Kvantum-Tükör

Kvantum-Tükör

Önismereti és intuíciófejlesztő rendszer

Szatmári L. Miklós

A Kvantum-Tükör egy olyan rendszertelen rendszer, amely az elméd számára felfoghatóvá teszi a felfoghatatlant, s amelynek segítségével képes lehetsz megérteni a látható világ mögötti valóság összefüggéseit, s azok életedre gyakorolt hatását.

A Kvantum-Tükör önismereti és intuíciófejlesztő rendszer a kvantumfizika technológiai felhasználásán túllépve az ébredés és a tudatosodás területén hasznosítja a kvantum dimenzió törvényszerűségeinek forradalmi felismeréseit. Ráadásul ezt oly módon teszi, hogy az ősi misztikus tradíció, a szufizmus gyakorlatával és szimbólumrendszerével ötvözi, annak érdekében, hogy gyakorlati felismerésekhez, tapasztalatokhoz segítse a felhasználót, ne pedig csak intellektuális információt adjon. A kvantumfizika elveinek leírására nem alkalmasak az emberi szavak és fogalmak, erre már a múlt században rájöttek a kutatók. Amint azt a Nobel díjas Werner Heisenberg megfogalmazta:

"Tisztában kell lennünk vele, hogy ha az atomokról van szó, a nyelvet a fizika is csak úgy használhatja, mint a költészet. A költőt nem a tények szabad leírása izgatja elsősorban, hanem költői képek és bizonyos lelki kapcsolat megteremtése."

A Kvantum-Tükör rendszer segítségével azonban megértheted jelenlegi "problémáid" kialakulásának gondolati és érzelmi gyökereit, bármelyik területén is jelenjen meg az életednek.

A Kvantum-Tükör kézzelfogható megoldásokat tár eléd, hogy miben, s hogyan érdemes változtatnod, ha a vágyaid elérésével kapcsolatban pozitív fordulatot szeretnél.
Egyesíti a modern tudomány (kvantumfizika) felismeréseit az ősi szufi misztikus tradíciók gyakorlati eszközével. Kézzelfogható élményeket, felismeréseket és válaszokat ad nem pedig hittételeket és dogmákat. Egyszerűen megfogalmazva a Kvantum-Tükör a kvantumfizika legújabb felismeréseinek, elméleti kutatásainak a módszertani alkalmazása. Ki kell hangsúlyozni, hogy nem egy sorselemző kártyáról, vagy egy jóseszközről van szó, hanem egy önismereti rendszerről, melynek célja ébredésed elősegítése, tudatosságod növelése, és a fizikai világ határain túlmutató érzékelésed fejlesztése.
Az életed harmóniájának megteremtésében a legfontosabb azt felismerned, miért olyan a jelenlegi élethelyzeted amilyen. A Kvantum-Tükör rendszernek a használata oly módon világítja meg előtted a jelenedet befolyásoló gondolati és érzelmi energiamintázatokat, melyek lehetővé teszi k számodra, hogy kilépj a téged befolyásoló öntudatlan hatások alól. Sőt, arról információt szerezhetsz, hogy van e, olyan téren és időn átívelő hatás, hívhatod karmának, amely az előző és jelenlegi megtestesülésed is döntően meghatározta. A Kvantum-Tükör segítségével az elméd számára tükröződnek vissza a tudatod mélyebb (kvantum) rétegeiben zajló folyamatok, melyek még akkor is meghatározzák élethelyzetedet és a mindennapi hangulatidat, ha fogalmad sincs létezésükről. Ha viszont felismered hatásukat, túlléphetsz rajtuk és kezedbe veheted sorsod alakítását.

Kvantum-Tükör (könyv) író Szatmári L. Miklós

 

 

 

 

 
7 590 Ft
Nincs raktáron
Moodcards 2.

Moodcards 2.

Fejtsd meg mélyebb érzelmeidet és viselkedésedet, járd a gyógyulás, a boldogság és a belső béke útját.

Moodcards 2.

 
4 490 Ft
Symbolon könyv

Párkapcsolat a horoszkópban  - melléklet - előadás DVD-vel

Peter Orban - Ingrid Zinnel - Thea Weller

A Symbolon képekben megjelenített asztrológia i iskola: a tizenkét állatövi jegyet tizenkét szerepszemélyiségként jeleníti meg, akik sokrétű kapcsolatban állnak egymással. Így jön létre az a hetvennyolc kép, amelyek jelentősen megkönnyítik az asztrológia megértését. A Symbolon terápiás eszköznek is kiváló, segítségével jobban megérthetjük önmagunkat, az élet színpadán eljátszott szerepeinket. Egyszerre folytathatunk asztrológia i és önismeret i tanulmányokat a kártya segítségével. Tükröt tart elénk, ahol megjelenik a bennünk élő Angyal, Bolond, Csábító, Harcos és a többi szerepeink. Érdemes belenézni ebbe a tükörbe...

Dr. Peter Orban 1978-tól tevékenykedik asztrológusként és lélekgyógyászként, illetve végez csoportterápiát és oktat mindkét szakterületen. A lélek szószólójának és elkötelezettjének tekinti magát, és pácienseit minden tekintetben híven képviseli. Ingrid Zinnel gyermekkönyvek írójaként és illusztrátoraként kezdte pályafutását. 1982-ben alkotta meg dr. Peter Orban nal közösen a symbolon nak elnevezett önismereti eljárást. Azóta lélekgyógyászként, asztrológusként és homeopataként tevékenykedik, illetve a felsorolt szakterületeken oktat.

Symbolon könyv (könyv)író Peter Orban


 

 
5 400 Ft
Nincs raktáron
52 gyakorlat a vizsga stressz leküzdésére - kártyacsomag

52 gyakorlat a vizsga stressz leküzdésére - kártyacsomag

A kártyacsomag 52 praktikus, egyszerűen megvalósítható, önfejlesztő pszichológiai gyakorlatot tartalmaz a vizsgatressz kezelésére. Segít, hogy hatékonyan felkészülhess, elsajátíthasd a legjobb módszereket és technikákat, magabiztosabban, nagyobb önbizalommal, eredményesen vizsgázhass. A kártyák könnyen kezelhetők és a paklit bárhová magaddal viheted, bárhol használhatod, amikor csak akarod.

52 gyakorlat a vizsga stressz leküzdésére - kártyacsomag

 
2 200 Ft
Nincs raktáron
A párkapcsolat Symbolonja   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
A párkapcsolat Symbolonja

A párkapcsolat Symbolonja

Heidemarie Orban - Peter Orban

A párkapcsolat Symbolonja "igazmondó tükör" - önmagunkról, életünkről, kapcsolatainkról, szerelmi problémáinkról. Arra derít fényt, ami a kérdés hátterében rejlik. Rávilágít valamire, amit eddig homály fedett, s ezt gyakran olyan erővel teszi, hogy a kérdezőt egy pillanatra szinte el is vakítja. Ez a tudás ára! Csak így indulhat el valami a megszokott - és gyakran megrekedt - helyzetből. A párkapcsolatok lelki problémái gyakran abból fakadnak, hogy a kérdező lelkében az adás és az elfogadás nincs egyensúlyban. A kialakult zavarnak rendszerint vajmi kevés köze van a kérdező jelenlegi párkapcsolatához. Ez viszont azt is jelenti, hogy a kérdező partnere nem okozója, csupán a kiváltója annak a folyamatnak, amely a régóta fennálló egyensúlyzavarból fakad.

A szett tartalma: 50 lapos színes kártyacsomag, A párkapcsolat Symbolonja című színes, keménytáblás könyv.

A párkapcsolat Symbolonja (könyv) író Heidemarie Orban - Peter Orban

 

 

 

 
5 900 Ft
Nincs raktáron
Csillagkártya

Csillagkártya

záró celofán hiányzik

Égi válaszok földi kérdésekre

42 lapos kártyacsomag útmutató könyvvel

A CSILLAGKÁRTYA egy sorselemző jóskártya. 42 lapból áll, ami 41 csillagkép ábráját, a hozzá tartozó lelki üzeneteket, és egy plusz lapot: a Tejút kártyáját tartalmazza.

Minden kártyához tartozik egy leírás, amely elolvasható a csomaghoz mellékelt útmutató könyvben. A különböző csillagképek mögött mindig látható egy kép, amely a kártya jelentését magyarázza. Ez a kép sok esetben azokat a mitológiai alakokat ábrázolja, amelyekről elnevezték a konstellációkat. 

Megtalálható a kártyán a csillagkép neve magyarul, latinul, és a hozzá tartozó lelki üzenet is, amelyre a csillagkép energiája utal.

A csillagkártya pontosan ugyanúgy működik, mint minden sorselemző kártya. Először fontos elcsendesedni, majd feltenni egy kérdést, amelyre választ várunk. Aztán érdemes húzni egy, vagy több kártyát, és elolvasni a hozzá tartozó leírásokat. A segítségével könnyen megérthető, hogy mi a csillagos ég üzenete az ember számára.

A CSILLAGKÁRTYA sorselemző kártya, így segít eligazodni az élet nehéz helyzeteiben.

A CSILLAGKÁRTYA segítségével csodálatos üzenetekhez juthatunk a személyes sorsunkkal kapcsolatban. Használjuk minden nap reggel vagy este, hogy praktikus tanácsok segítsenek a hét minden napján. Ez a sorselemző jóskártya azért született meg, hogy az ember eligazodjon a csillagok áldott energiái között. 

Kereszty András György üzenete:
Azért alkottam meg, hogy aki használja, visszataláljon általa az égi hazába, ahonnan egykoron a Földre érkezett, és a segítségével egyre szeretet teljesebb életet élhessen!

Kereszty András György

Csillagkártya (könyv) író Kereszty András György

 
9 990 Ft
Nincs raktáron
Gyógypatika a léleknek, a szívnek és a testnek

Gyógypatika a léleknek, a szívnek és a testnek 

Öngyógyítás energiakártyákkal

Uwe Albrecht

Az innerwise az energetikai gyógyászat egyedülállóan új rendszere, amely a tudatalattival kommunikálva kaput nyit az energetikai egyensúly megteremtéséhez szükséges energiák felé.

A Gyógypatika a léleknek, a szívnek és a testnek - Öngyógyítás energiakártyákkal készlet segítségével önmagunkat kezelve indíthatjuk be a gyógyulási folyamatokat.

A doboz tartalma:
- 6 db tesztkártya önmagunk diagnosztizálásához
- 309 db energiakártya terápiás célokra
- 1 db másolókártya a gyógyfrekvenciák amulettre másolásához
- 1 db testen viselhető amulett a gyógyszimfónia alkalmazásához
- 1 db részletes magyarázatot nyújtó kézikönyv

Gyógypatika a léleknek, a szívnek és a testnek (könyv) író Uwe Albrecht

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
4 490 Ft
Nincs raktáron
Kérd és megadatik kártya

Kérd és megadatik kártya

új, de a celofán borítás hiányzik

60 lapos kártyacsomag

Esther Hicks - Jerry Hicks

Ezek a gyönyörű kártyalapok a Kérd és megadatik című, nagysikerű könyv lényegét ragadják meg. Személyes erőd fokozódását fogod tapasztalni - ami elsőre ésszerűtlennek, sőt varázslatosnak tűnhet -, amint a lapokból áradó energiaáram összekapcsolódik saját lényed valódi lényegével. Ha rendszeresen használod ezeket a kártyákat, egyértelműen azt észleled majd, hogy életed minden számodra fontos területén szűkül a rés a között, ahol vagy, és ahol lenni szeretnél.

Kérd és megadatik kártya Esther Hicks - Jerry Hicks

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
5 990 Ft
Nincs raktáron
Pozitív megerősítések kártya

Pozitív megerősítések kártya

Louise L. Hay

Megerősítő gondolatok kártyacsomag – Louise L. Hay
64 pozitív megerősítést tartalmazó kártya belső erőd megtalálásához
„Megerősítéseket használni olyan, mint amikor virágmagokat ültetünk a földbe. Időbe telik, míg a magból teljesen kifejlődik a növény. Így van ez a megerősítésekkel is – idő kell hozzá, amíg az első kijelentéstől eljutunk a végső gyakorlati megnyilvánulásig. Légy hát türelmes!”
Louise L. Hay

Pozitív megerősítések kártya (kártya) Louise L. Hay

 
3 990 Ft
Nincs raktáron
Segítő állataink szellemének üzenete

Segítő állataink szellemének üzenete

Colette Baron-Reid

A természetben lakozó szellemek segítenek és támogatnak minket, ha megértjük üzenetüket. Elfeledett nyelvük titkai a könyv sorait olvasva feltárulnak előttünk. Arra biztatnak, hogy térjünk vissza ahhoz az alapigazsághoz, miszerint egyek vagyunk a Szellemmel, és egy nagy, közös tudat révén minden egyes élőlénnyel kapcsolatban állunk. Ha kihúzunk egy kártyát a csomagból, mi is ebből a közös bölcsességből merítünk, amely segít jobban eligazodni az életben, átlendülni a vélt korlátainkból fakadó akadályokon, és ráhangolódni a végtelen lehetőségekre.

A 68 gyönyörűen illusztrált kártyalapon különféle állatok felsőbb szelleme képviselteti magát. Minden állatnak megvan a maga transzcendens, archetipikus szimbolikája és egyetemes jelentése. A kirakások segítségével megtanulhatjuk, miként csatlakozzunk rá a rejtett birodalmak bölcsességére, és hogyan vigyünk célt, értelmet, varázst és bőséget az életünkbe. Az intuitív mester és jóslásszakértő Colette Baron-Reid útmutatója segít ráébredni a Szellemhez fűződő valódi viszonyunkra, akivel közösen elkezdhetjük megteremteni azt a valóságot, amellyel a világ szolgálatába állhatunk.

 

Colette Baron-Reid nemzetközileg elismert spiritualista, médium, tanító és jóslásszakértő, az „OracleSchool" nevű online tanulási platform alapítója (weboldala:colettebaronreid.com). Legsikeresebb könyvei és jóskártyái 27 nyelven jelentek meg világszerte.

A természetben lakozó szellemek segítenek és támogatnak minket, ha megértjük üzenetüket. Elfeledett nyelvük titkai a könyv sorait olvasva feltárulnak előttünk. Arra biztatnak, hogy térjünk vissza ahhoz az alapigazsághoz, miszerint egyek vagyunk a Szellemmel, és egy nagy, közös tudat révén minden egyes élőlénnyel kapcsolatban állunk. Ha kihúzunk egy kártyát a csomagból, mi is ebből a közös bölcsességből merítünk, amely segít jobban eligazodni az életben, átlendülni a vélt

 

Segítő állataink szellemének üzenete (egyéb kártyák) Colette Baron-Reid

 
4 990 Ft
Nincs raktáron
Symbolon   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Symbolon

Symbolon 

Az emlékezés játéka

Peter Orban - Thea Weller - Ingrid Zinnel

A Symbolon képekben megjelenített asztrológiai iskola: a könyv a 12 állatövi jegyet 12 szerepszemélyiségként jeleníti meg, akik sokrétű kapcsolatban állnak egymással. Így jön létre az a 78 kép, amelyek jelentősen megkönnyítik az asztrológia megértését. A Symbolon könyv terápiás eszköznek is kiváló, segítségével jobban megérthetjük önmagunkat, az élet színpadán eljátszott szerepeinket. Egyszerre folytathatunk asztrológiai és önismereti tanulmányokat a kártya segítségével. Tükröt tart elénk, ahol megjelenik a bennünk élő Angyal, Bolond, Csábító, Harcos és a többi szerepeink. Érdemes belenézni ebbe a tükörbe...

Symbolon (könyv) író Peter Orban - Thea Weller - Ingrid Zinnel

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 990 Ft
Nincs raktáron
Symbolon kártya

Symbolon kártya

Nagy méretű kártya 8x12,5 cm 

Peter Orban/Ingrid Zinnel/Thea Weller

Angol nyelvű a tájékoztató, a csomagban nincs magyar ismertető.

 

A lapok magyarázatát http://belsobeke.com/symbolon-kartya-lapok/ismerd-meg-a-symbolon-kartya-lapjait/

oldalon is megtalálja.

78 lapos, angol nyelvű asztrológiai kártya, mely egy különlegesen megkomponált technika a problémáink és lelki nehézségeink megoldására. A 12 csillagjegy és ezek kombinációi egymással adják a kártyák jelentését. Őszintén, olykor kíméletlenül tárják fel rejtett motivációinkat. Megdöbbentő eredménnyel válaszolnak kérdéseinkre.

Symbolon kártya (kártya) Peter Orban/Ingrid Zinnel/Thea Weller

 
10 990 Ft
Nincs raktáron

Sorrend:

Ezokönyvek Keleverustól 

Ezoterikus könyvekezoterikus pszichológia,

természetgyógyászati könyvek, a népi gyógyászat könyvei,

továbbá asztrológia-horoszkóp ezoterikus könyvek,

számmisztika könyveknumerológia könyvek  

tarot kártya  és angyal kártya, valamint az egészséges életmód,

paleolit, bach virágterápia könyvek és esszenciái,

a magyar őstörténelem műveinek webáruháza.


Az Ezokönyvek Keleverustól webáruházban

válogathat az  ezoterikus könyvekezoterikus pszichológia,

természetgyógyászati könyvek,népi gyógyászat,

az egészséges életmód kialakítását segítő reformtáplálkozás könyvek, 

az asztrológia-horoszkóp, számmisztika könyvek, numerológia könyvek 

multat, jelent és jövőt elemző  kiadványai közül, melyek az ezoterikus irodalom meghatározó ágazatai.

Továbbá az önismeret, pozitív gondolkodás, szeméyiségfejlesztés témakörét ismertető

ezoterikus könyvekbach virágterápia  és esszenciái, radiesztézia eszközei és könyvei,  tarot kártya és angyal  kártya

fali-, matrica-,hűtőmágnes-, energetizáló mandalák

valamint a magyar őstörténelmet bemutató könyvek között.


Fentiek mellett lehetősége van böngészni   további  ezoterikus könyvek,

az álomfejtés, horoszkóp, ezoterika, kabbala, mágia és meditáció,

karma-reinkarnáció érdekfeszítő ezoterikus könyvek választékából, 

a depresszió által okozott lelki problémák megoldását elősegítő 

 lélekgyógyászat, energiagyógyászat, ezoterikus könyvek,  

  a keleti tanításokat képviselő tao filozófia, buddhizmus ezoterikus  könyvek

a kínai orvoslás, a bioterápia, homeopátia, feng shui, ajurvéda, párkapcsolat-szerelem, családfelállítás témakörű ezoterikus könyvek között,

továbbá természetgyógyászat témakörében a

makrobiotika, paleolit étrend, méregtelenítés-böjt, táplálkozás-reformtáplálkozás,

aromaterápia, mozgásterápia, légzésterápia, fitoterápia, reflexológia, masszázs könyvek között

melyeket a kiválasztott könyv kategóriára klikkelve előhívhat, kinagyíthat,

ismerkedhet a tartalmukkal.


Szinte minden terméket

 

10%

 

kedvezménnyel vásárolhat!

 

 20.000.-Ft

 

feletti eseti vásárláskor

 

a szállítás ingyenes

 

Szaktudásommal, mint a MANTRA Alternatív Természettudományi Főiskola végzett parapszichológusa és ezoterikus szakkönyvellátója,

kérésére készséggel segítem választását.

 

Tel: 06-70-933-0021

E-mail: keleverus@gmail.com

 

Keleverus