Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Cigánykártyák


A kártya őshazája India, ahol a kártyalapok vallási szertartások eszközeként jövendőmondásra szolgáltak. A kártyákat mint játékeszközt ott csak az 1500-as évektől kezdték használni. Egyes feltételezések szerint a cigányságnak szerepe volt a kártya európai elterjesztésében, ez azonban jelen ismereteink szerint se nem kellőképpen bizonyítható, se nem cáfolható.

Sorrend:

A cigánykártya újabb titkai

A cigánykártya újabb titkai

Sonia Bielinski

A kártyavetés művészete című sorozat negyedik könyve, amely akár önállóan, akár a cigánykártya című könyv folytatásaként értékes olvasmány. A szerző újabb jó tanácsokkal látja el a kártyavetőket, és nyolc vadonatúj kirakási módszert ismertet, melyek közül néhány igazi meglepetés. A kötetet érdekes illusztrációk, és Jánoska Antal a cigánykártyáról szóló tanulmánya teszi teljessé.

A cigánykártya újabb titkai (könyv) író Sonia Bielinski

 
2 190 Ft
Cigány kártyajóslás

Cigány kártyajóslás

Használjuk a cigány kártya mágiáját jövendőmondásra

Lady Lorelei

Fedezzük fel a jövendőmondás rejtelmeit, amit a cigányok, az igazi jövendőmondók nemzedékről nemzedékre örökítettek! Vessük ki sorsunkat ezekkel a szemet gyönyörködtető, természeti ihletésű kártyalapokkal, és bízzuk magunkat a cigány látók útmutatásaira és tanácsaira! Tanuljuk meg a különböző kivetési módokat: az önfelfedezés útján elindító, egyszerű, egylapos jóslástól a szövevényes összképet adó kivetésig, amely mind a 36 lap felhasználásával mondja meg a jövendőt.

Cigány kártyajóslás (kártya) író Lady Lorelei

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
4 990 Ft
Cigánykártya

Cigánykártya

Szinte mindenki ismeri ezt a kártyát, mely a 14. században jött létre játékkártyaként, ám másfél évszázaddal megjelenése után más értelmet kapott az 36 kártyalap kirakása, és a jóslás egyik legismertebb módszerévé vált.

Cigánykártya

 
1 350 Ft
Hogyan jósoljunk cigánykártyával

Hogyan jósoljunk cigánykártyával

Le Normand, az ünnepelt francia misztikus, oly mértékben rajta hagyta kéznyomát a történelmen, hogy egy gyors utaláson túl felesleges lenne e helyütt kitérni rá. Elég legyen annyi, hogy Le Normand volt az, aki megjósolta a nagy Napóleon lenyűgöző felemelkedését és hirtelen bukását. Le Normand egyike volt a valaha élt legnagyobb prófétáknak, és így is tekintett rá Európa nemessége.
Hogy a múlt, jelen és jövő kártyák általi megjósolását lehetővé tevő csodálatos rendszere fennmaradhasson és alkalmaztathasson, lefordítottuk azt, és úgy intéztük, hogy bárki helyesen leoszthassa és olvashassa a lapokat.
Két teljes módszer kerül ismertetésre: egy gyors olvasaté, egy pedig egy hosszabb, részletesebb olvasaté.

Hogyan jósoljunk cigánykártyával (könyv) 

 
1 450 Ft
-10%
Mit mutat a cigánykártya

Mit mutat a cigánykártya

Jelen, múlt, jövő

Alida W. Reddy

A cigánykártya eredete és története homályba vész, de mindig volt egy nép, egy csoport, akik megmutatták a világnak azt a mély tudást, amit a cigánykártya rejt.
A gyakorlott kártyavető mindenre ismeri a választ, megmutatja a megoldást.
A Mit mutat a cigánykártya könyv megtanít a különböző kirakás-okra a kezdő, egyszerű kérdés feltevéséhez használt kirakástól, a bonyolult, haladóknak szóló kirakásig.
A könyv segítségével mi is beavatottá válhatunk, előre láthatjuk a jövőbeni eseményeket és megérthetjük a történések mögötti erőket. A hatás és ellenhatás, az ok és okozat, valamint a vonzás törvényének működését.
Nincs tehát más hátra, mint az, hogy megkeverjük a paklit, s máris feleletet kapunk a minket leginkább foglalkoztató kérdésekre.

Mit mutat a cigánykártya (könyv) író Alida W. Reddy

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 850 Ft
Kedv. ár: 1 665 Ft
Kezdete: 2018.02.01
A készlet erejéig!
A cigánykártya könyv

A cigánykártya könyv

A cigánykártya című könyv bemutatja a figurák és egymással való kapcsolatuk sokféleségét. 

Sonia Bielinski

A lapok jelentése, kirakási modellek

Sokan ismerik, sokan használják, de kevesen tudják, milyen gazdag jelentése van. A szerző újat tud mondani a kártya vetőknek és kezdőknek egyaránt, mert bemutatja a figurák és egymással való kapcsolatuk sokféleségét, ezáltal bővíti az eddig ismert jelzések, figyelmeztetések körét.

A cigánykártya (könyv) szerzője: Sonia Bielinski

 
2 190 Ft
Nincs raktáron
A jóslás és a cigánykártya alkímiája

A jóslás és a cigánykártya alkímiája

Vaszilkó Anita

A könyv, amit a kezükben tartanak, és sokan várnak már, 19 év munkásságának esszenciája. Tekinthető szakkönyvnek vagy tankönyvnek: a téma iránt komolyan érdeklődőknek, tanulni vágyóknak felbecsülhetetlen értéket képvisel, és ínyencfalatokkal szolgál a témát ízlelgetők számára.

Három könyvet fűztem egyetlen kötetbe, hogy teljes képet, komplett rálátást biztosítsak. Az egymásra épülő részekben három aspektus rajzolódik ki: a test, a lélek és a szellem – ezeken végighaladva fokozatosan tárulnak fel a titkok. Megismertetem az olvasókat a Cigánykártya fizikai síkú jelentéstartalmaival, ide értve az időt és egészségi állapotot jelző ismereteket is. Továbbhaladva a könyvben, a mélyebb, lelki síkú jelentéseken át eljutunk a szellemi magaslatokig, megmutatom, mit árul el a jellemünkről egy-egy lap, és hogyan használható önfejlesztő, önbeavató eszközként a kártya. A kirakási módok elsajátítását gyakorlati példákkal segítem.

Az intuíció kibontakoztatásának külön fejezetet szenteltem, bemutatva több, otthon végezhető képességfejlesztő gyakorlatot.

Ez a könyv kulcs lehet ahhoz, hogy megismerje önmagát, erősödjön jellemében, fejlődjön lélekben és képességekben egyaránt; az önképzés által pedig hiteles, cselekvőképes, tudatos Emberré váljon.

A jóslás és a cigánykártya alkímiája (könyv) író Vaszilkó Anita

 
3 490 Ft
Nincs raktáron
Az igazi cigánykártya, könyv és kártya

Az igazi cigánykártya, könyv és kártya

Ajándék 36 lapos kártyacsomaggal!

Bucher Katalin

Bucher Katalin tollából és Halász Alexandra illusztrációival most megújult formában jelenik meg a cigánykártyák valódi értelmét megvilágító könyvünk.

Ősi, valóban kipróbált sorskártyával és egyes lapjainak a jelentésével ismerkedhet meg az Olvasó. A cigánykártya, bár ugyanazt az egyetemes szimbólumrendszert használja, mégsem hasonlít más kártyákhoz. Sorsvetésre, nem pedig jóslásra alkalmas. Sorsunk pedig az adott időpillanattól függően változik, változhat, hiszen fonalát a kezünkben tartjuk. A cigány vetőkártya segíthet elemezni a már bekövetkezett életeseményeket, sorsfordulatokat, előre jelezheti az elkövetkező időszak eseményeit, és sorsunkban rejlő lehetőségeink feltárásában is segítséget nyújthat. Rákérdezhetünk egy adott eseményre, akár várunk a bekövetkeztére, akár tartunk tőle.

Jó szórakozást, tanulást azoknak, akik már profi kártyavetők, és azoknak is, akik most találkoznak először a cigány vetőkártyával!

Az igazi cigánykártya, könyv és kártya (könyv) író Bucher Katalin

 

 

 
3 500 Ft

Sorrend: