Új jelszó kérése

Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Partnereink

Hírek

Cigánykártyák


A kártya őshazája India, ahol a kártyalapok vallási szertartások eszközeként jövendőmondásra szolgáltak. A kártyákat mint játékeszközt ott csak az 1500-as évektől kezdték használni. Egyes feltételezések szerint a cigányságnak szerepe volt a kártya európai elterjesztésében, ez azonban jelen ismereteink szerint se nem kellőképpen bizonyítható, se nem cáfolható.

Sorrend:

A cigánykártya - A cigánykártya újabb titkai   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
A cigánykártya - A cigánykártya újabb titkai

A cigánykártya - A cigánykártya újabb titkai

Sonia Bielinski

Sonia Bielinski két sikerkönyve, A cigánykártya és A cigánykártya újabb titkai EGY KÖTETBEN, VÁLTOZATLAN TARTALOMMAL!

Sokan ismerik, sokan használják, de kevesen tudják, milyen gazdag jelentése van. A cigánykártya jól ismert figurái ősi, összetett jelképrendszerből származnak. Sonia Bielinski könyv-e újat tud mondani a kártyavetőknek és a kérdezőknek egyaránt, mert bemutatja a figurák és egymással való kapcsolatuk sokféleségét, ezáltal kibővíti az eddig ismert jelzések, figyelmeztetések körét.

A cigánykártya - A cigánykártya újabb titkai író Sonia Bielinski

 
2 200 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
A cigánykártya könyv   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
A cigánykártya könyv

A cigánykártya könyv

A cigánykártya című könyv bemutatja a figurák és egymással való kapcsolatuk sokféleségét. 

Sonia Bielinski

A lapok jelentése, kirakási modellek

Sokan ismerik, sokan használják, de kevesen tudják, milyen gazdag jelentése van. A szerző újat tud mondani a kártya vetőknek és kezdőknek egyaránt, mert bemutatja a figurák és egymással való kapcsolatuk sokféleségét, ezáltal bővíti az eddig ismert jelzések, figyelmeztetések körét.

A cigánykártya (könyv) szerzője: Sonia Bielinski

 
1 990 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
A cigánykártya újabb titkai

A cigánykártya újabb titkai

Sonia Bielinski

A kártyavetés művészete című sorozat negyedik könyve, amely akár önállóan, akár a cigánykártya című könyv folytatásaként értékes olvasmány. A szerző újabb jó tanácsokkal látja el a kártyavetőket, és nyolc vadonatúj kirakási módszert ismertet, melyek közül néhány igazi meglepetés. A kötetet érdekes illusztrációk, és Jánoska Antal a cigánykártyáról szóló tanulmánya teszi teljessé.

A cigánykártya újabb titkai (könyv) író Sonia Bielinski

 
1 900 Ft
-10%
A cigányok tarotja

Könyv és kártyacsomag


 


Papus (Dr. Gerard Encausse)


 


A cigányok ezen kártyajátéka egy csodálatos könyv, ahogy ezt Court de Gebelin és különösen Vaillant is látta. Ez a TAROT, THORA vagy ROTA nevű játék fokozatosan minden régi nép szintézistanának alapjául szolgált. A Tarotnak köszönhetően a szintézis törvényét, amely minden szimbólumban rejlik, újra megtalálhatjuk és tovább fejleszthetjük. A könyv mellékletként tartalmazza a szerző kártyáját.


 
5 100 Ft
Kedv. ár: 4 590 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
A jóslás és a cigánykártya alkímiája

A jóslás és a cigánykártya alkímiája

Vaszilkó Anita

A könyv, amit a kezükben tartanak, és sokan várnak már, 19 év munkásságának esszenciája. Tekinthető szakkönyvnek vagy tankönyvnek: a téma iránt komolyan érdeklődőknek, tanulni vágyóknak felbecsülhetetlen értéket képvisel, és ínyencfalatokkal szolgál a témát ízlelgetők számára.

Három könyvet fűztem egyetlen kötetbe, hogy teljes képet, komplett rálátást biztosítsak. Az egymásra épülő részekben három aspektus rajzolódik ki: a test, a lélek és a szellem – ezeken végighaladva fokozatosan tárulnak fel a titkok. Megismertetem az olvasókat a Cigánykártya fizikai síkú jelentéstartalmaival, ide értve az időt és egészségi állapotot jelző ismereteket is. Továbbhaladva a könyvben, a mélyebb, lelki síkú jelentéseken át eljutunk a szellemi magaslatokig, megmutatom, mit árul el a jellemünkről egy-egy lap, és hogyan használható önfejlesztő, önbeavató eszközként a kártya. A kirakási módok elsajátítását gyakorlati példákkal segítem.

Az intuíció kibontakoztatásának külön fejezetet szenteltem, bemutatva több, otthon végezhető képességfejlesztő gyakorlatot.

Ez a könyv kulcs lehet ahhoz, hogy megismerje önmagát, erősödjön jellemében, fejlődjön lélekben és képességekben egyaránt; az önképzés által pedig hiteles, cselekvőképes, tudatos Emberré váljon.

A jóslás és a cigánykártya alkímiája (könyv) író Vaszilkó Anita

 
3 490 Ft
Az igazi cigánykártya, könyv és kártya   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Az igazi cigánykártya, könyv és kártya

Az igazi cigánykártya, könyv és kártya

Ajándék 36 lapos kártyacsomaggal!

Bucher Katalin

Bucher Katalin tollából és Halász Alexandra illusztrációival most megújult formában jelenik meg a cigánykártyák valódi értelmét megvilágító könyvünk.

Ősi, valóban kipróbált sorskártyával és egyes lapjainak a jelentésével ismerkedhet meg az Olvasó. A cigánykártya, bár ugyanazt az egyetemes szimbólumrendszert használja, mégsem hasonlít más kártyákhoz. Sorsvetésre, nem pedig jóslásra alkalmas. Sorsunk pedig az adott időpillanattól függően változik, változhat, hiszen fonalát a kezünkben tartjuk. A cigány vetőkártya segíthet elemezni a már bekövetkezett életeseményeket, sorsfordulatokat, előre jelezheti az elkövetkező időszak eseményeit, és sorsunkban rejlő lehetőségeink feltárásában is segítséget nyújthat. Rákérdezhetünk egy adott eseményre, akár várunk a bekövetkeztére, akár tartunk tőle.

Jó szórakozást, tanulást azoknak, akik már profi kártyavetők, és azoknak is, akik most találkoznak először a cigány vetőkártyával!

Az igazi cigánykártya, könyv és kártya (könyv) író Bucher Katalin

 

 

 
2 800 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
Cigány kártyajóslás

Cigány kártyajóslás

Használjuk a cigány kártya mágiáját jövendőmondásra

Lady Lorelei

Fedezzük fel a jövendőmondás rejtelmeit, amit a cigányok, az igazi jövendőmondók nemzedékről nemzedékre örökítettek! Vessük ki sorsunkat ezekkel a szemet gyönyörködtető, természeti ihletésű kártyalapokkal, és bízzuk magunkat a cigány látók útmutatásaira és tanácsaira! Tanuljuk meg a különböző kivetési módokat: az önfelfedezés útján elindító, egyszerű, egylapos jóslástól a szövevényes összképet adó kivetésig, amely mind a 36 lap felhasználásával mondja meg a jövendőt.

Cigány kártyajóslás (kártya) író Lady Lorelei

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 500 Ft
Cigánykártya

Cigánykártya

Szinte mindenki ismeri ezt a kártyát, mely a 14. században jött létre játékkártyaként, ám másfél évszázaddal megjelenése után más értelmet kapott az 36 kártyalap kirakása, és a jóslás egyik legismertebb módszerévé vált.

Cigánykártya

 
1 250 Ft
Hogyan jósoljunk cigánykártyával

Hogyan jósoljunk cigánykártyával

Le Normand, az ünnepelt francia misztikus, oly mértékben rajta hagyta kéznyomát a történelmen, hogy egy gyors utaláson túl felesleges lenne e helyütt kitérni rá. Elég legyen annyi, hogy Le Normand volt az, aki megjósolta a nagy Napóleon lenyűgöző felemelkedését és hirtelen bukását. Le Normand egyike volt a valaha élt legnagyobb prófétáknak, és így is tekintett rá Európa nemessége.
Hogy a múlt, jelen és jövő kártyák általi megjósolását lehetővé tevő csodálatos rendszere fennmaradhasson és alkalmaztathasson, lefordítottuk azt, és úgy intéztük, hogy bárki helyesen leoszthassa és olvashassa a lapokat.
Két teljes módszer kerül ismertetésre: egy gyors olvasaté, egy pedig egy hosszabb, részletesebb olvasaté.

Hogyan jósoljunk cigánykártyával (könyv) 

 
1 450 Ft
-10%
Mit mutat a cigánykártya

Mit mutat a cigánykártya

Jelen, múlt, jövő

Alida W. Reddy

A cigánykártya eredete és története homályba vész, de mindig volt egy nép, egy csoport, akik megmutatták a világnak azt a mély tudást, amit a cigánykártya rejt.
A gyakorlott kártyavető mindenre ismeri a választ, megmutatja a megoldást.
A Mit mutat a cigánykártya könyv megtanít a különböző kirakás-okra a kezdő, egyszerű kérdés feltevéséhez használt kirakástól, a bonyolult, haladóknak szóló kirakásig.
A könyv segítségével mi is beavatottá válhatunk, előre láthatjuk a jövőbeni eseményeket és megérthetjük a történések mögötti erőket. A hatás és ellenhatás, az ok és okozat, valamint a vonzás törvényének működését.
Nincs tehát más hátra, mint az, hogy megkeverjük a paklit, s máris feleletet kapunk a minket leginkább foglalkoztató kérdésekre.

Mit mutat a cigánykártya (könyv) író Alida W. Reddy

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 850 Ft
Kedv. ár: 1 665 Ft
Kezdete: 2018.02.01
A készlet erejéig!

Sorrend:

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.