Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekKvantum-Tükör

ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben
Kvantum-Tükör
7 590 Ft
Nincs raktáron

Kvantum-Tükör

Önismereti és intuíciófejlesztő rendszer

Szatmári L. Miklós

A Kvantum-Tükör egy olyan rendszertelen rendszer, amely az elméd számára felfoghatóvá teszi a felfoghatatlant, s amelynek segítségével képes lehetsz megérteni a látható világ mögötti valóság összefüggéseit, s azok életedre gyakorolt hatását.

A Kvantum-Tükör önismereti és intuíciófejlesztő rendszer a kvantumfizika technológiai felhasználásán túllépve az ébredés és a tudatosodás területén hasznosítja a kvantum dimenzió törvényszerűségeinek forradalmi felismeréseit. Ráadásul ezt oly módon teszi, hogy az ősi misztikus tradíció, a szufizmus gyakorlatával és szimbólumrendszerével ötvözi, annak érdekében, hogy gyakorlati felismerésekhez, tapasztalatokhoz segítse a felhasználót, ne pedig csak intellektuális információt adjon. A kvantumfizika elveinek leírására nem alkalmasak az emberi szavak és fogalmak, erre már a múlt században rájöttek a kutatók. Amint azt a Nobel díjas Werner Heisenberg megfogalmazta:

"Tisztában kell lennünk vele, hogy ha az atomokról van szó, a nyelvet a fizika is csak úgy használhatja, mint a költészet. A költőt nem a tények szabad leírása izgatja elsősorban, hanem költői képek és bizonyos lelki kapcsolat megteremtése."

A Kvantum-Tükör rendszer segítségével azonban megértheted jelenlegi "problémáid" kialakulásának gondolati és érzelmi gyökereit, bármelyik területén is jelenjen meg az életednek.

A Kvantum-Tükör kézzelfogható megoldásokat tár eléd, hogy miben, s hogyan érdemes változtatnod, ha a vágyaid elérésével kapcsolatban pozitív fordulatot szeretnél.
Egyesíti a modern tudomány (kvantumfizika) felismeréseit az ősi szufi misztikus tradíciók gyakorlati eszközével. Kézzelfogható élményeket, felismeréseket és válaszokat ad nem pedig hittételeket és dogmákat. Egyszerűen megfogalmazva a Kvantum-Tükör a kvantumfizika legújabb felismeréseinek, elméleti kutatásainak a módszertani alkalmazása. Ki kell hangsúlyozni, hogy nem egy sorselemző kártyáról, vagy egy jóseszközről van szó, hanem egy önismereti rendszerről, melynek célja ébredésed elősegítése, tudatosságod növelése, és a fizikai világ határain túlmutató érzékelésed fejlesztése.
Az életed harmóniájának megteremtésében a legfontosabb azt felismerned, miért olyan a jelenlegi élethelyzeted amilyen. A Kvantum-Tükör rendszernek a használata oly módon világítja meg előtted a jelenedet befolyásoló gondolati és érzelmi energiamintázatokat, melyek lehetővé teszi k számodra, hogy kilépj a téged befolyásoló öntudatlan hatások alól. Sőt, arról információt szerezhetsz, hogy van e, olyan téren és időn átívelő hatás, hívhatod karmának, amely az előző és jelenlegi megtestesülésed is döntően meghatározta. A Kvantum-Tükör segítségével az elméd számára tükröződnek vissza a tudatod mélyebb (kvantum) rétegeiben zajló folyamatok, melyek még akkor is meghatározzák élethelyzetedet és a mindennapi hangulatidat, ha fogalmad sincs létezésükről. Ha viszont felismered hatásukat, túlléphetsz rajtuk és kezedbe veheted sorsod alakítását.

Kvantum-Tükör (könyv) író Szatmári L. Miklós

 

 

 

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

  • Státusz
    ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben