Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekDr. Bach virágeszenciái - Ajándék poszterrel és elsősegély cseppel

Dr. Bach virágeszenciái - Ajándék poszterrel és elsősegély cseppel
3 900 Ft

Dr. Bach virágeszenciái - Ajándék poszterrel és elsősegély cseppel

Anna Jeoffroy, Philip Salmon

Dr. Bach virágeszenciái című könyv a virágeszenciák és a csakrák kapcsolatát taglalja

Olvasóinknak a legismertebb és a legtöbbet használt bach virágeszencia keveréket, az úgynevezett rescue-, azaz elsősegélycseppet adjuk ajándékba, mely súlyos megrázkódtatás, erős fájdalom, baleset esetén kitűnő segítséget nyújt.

„A bennünket létrehozó és éltető energia a legtisztább univerzális energiából származik. Amíg ez az éltető energia szabadon áramlik a testünkben, jó egészségnek örvendünk. Amikor azonban az energiaáramlás akadályokba ütközik, testünk megbetegszik, és fokozatosan elhal. Az életet adó energia áramlását úgy is említik, mint a tudat útját a testben.”

A Bach virágeszencia az energiaáramlást újra szabaddá téve segít abban, hogy testi és lelki egészségünk helyreálljon. A szerzők új felismeréssel egészítették ki a hagyományos Bach virágterápia módszerét: tapasztalataik szerint azok a színek,  amelyeket  dr. Edward Bach a  hét  eszenciacsoporthoz  társított,   megegyeznek a hét fő csakra színeivel.


"A fizikai tüneteken keresztül meg tudjuk fejteni, hogy melyik csakra energiahiánya okozza a problémát, amelynek a gyökeréhez így viszonylag könnyen eljuthatunk."

 

Dr. Bach virágeszenciái és a csakrák

A Bach virágeszencia és a csakrarendszer összefüggéseit felderítő mű hatékony eszközt kínál  az érzelmi és energetikai eltérések megértéséhez mind a terapeuták, mind pedig a gyakorlott laikusok számára. A könyv Segítség azok számára is, akik érdeklődnek a Bach virágterápia iránt, szeretnék kipróbálni a Bach virágeszencia hatását, de nem tudják melyikre van szükségük. A Bach cseppek alkalmazása kíméletes és mellékhatásoktól mentes gyógymódot jelent a mindennapi élet okozta lelki megterhelésekre és pszichoszomatikus betegségekre.

Dr. Bach virágeszenciái - Ajándék poszterrel és elsősegély cseppel


Ezokönyvek Keleverustól webárúház