Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekBach virágterápia válogatott tanulmányok

Bach virágterápia válogatott tanulmányok
3 300 Ft

Bach virágterápia válogatott tanulmányok 

Dr. Edward Bach

Dr. Bach tapasztalati úton, illetve intuitíven fedezte fel 38 vadvirág gyógyító hatását.

A Bach virágterápia válogatott tanulmányok könyvből mindent megtudhatunk a Bach virágterápia módszerének filozófiai hátteréről. Képet kaphatunk a brit orvos gondolkodásmódjáról, arról, hogy a betegségeinkhez és a gyógyuláshoz hogyan is kell hozzáállnunk.
A könyv Dr. Bach 1930 és 1936 között született saját írásait tartalmazza, amelyek annak idején kis füzetecskékben jelentek meg, és most gyűjteményesen egészben kerül az olvasók kezébe.

A Bach virágterápia válogatott tanulmányok kiadványt azoknak az olvasóinknak ajánljuk, akik szeretnék részletesebben is megismerni a brit orvos gyógyítási elméletének és gyakorlatának a  Bach virágterápia egyre tökéletesedő rendszerét és eszközeit, a Bach virágeszencia alkalmazását. Mindenkinek ajánljuk, aki úgy dönt, hogy a Bach virágterápia módszerével  komolyabban is kíván foglalkozni. Azoknak, akik ezekkel a gyógyírekkel első sorban  az egészséges érzelmi állapot helyreállítását kívánják elősegíteni és a betegséget mint a lelki egyensúly felborulásának következményét gyógyítani.

A Bach cseppek, ahogy általánosan ismerik, ezen érzelmi állapotok és betegségek gyógyulását segítik elő.

Bach virágterápia válogatott tanulmányok  (könyv) író Dr. Edward Bach


Ezokönyvek Keleverustól webárúház