Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekBach virágterápia nagykönyve

Bach virágterápia nagykönyve
4 900 Ft

Bach virágterápia nagykönyve

Julian Barnard

Bach virágterápia nagykönyve a tudás tárháza

A szerző az Angliában élő Julian Barnard évtizedek óta foglalkozik a Bach virágterápia titkaival. A Bach virágterápia nagykönyve című könyv ezen tapasztalatok összességét mutatja be. A mű számos külföldi szakértő, kritikus és természetesen olvasók ezreinek elismerését vívta ki.

Julian Barnard részletesen bemutatja Dr. Edward Bach - a Bach virágterápia felfedezőjének- életét, végigkíséri az olvasót azon a folyamaton, amelyen át Edward Bach a műtőasztaltól eljutott a virágterápia felfedezéséig.

Bach virágterápia nagykönyve fő témája, a növényi forma szerepe a gyógyításban

A növények élete, növekedése különleges jelentést hordoz. A növényi formát kialakító erők nem véletlenszerűen alakítják magát a növényt, annak formája, alakja, színe stb... igen szoros kapcsolatban áll a növény által hordozott gyógyító hatással. Így a növények élőhelyének, növekedésének, szaporodásának, formájának, más néven "gesztusainak" megismerése a Bach virágterápia témakörrel foglalkozók számára nagyon sok új felismerést hozhat. 

Bach virágterápia nagykönyve című könyv

E gondolatmenet mentén vizsgálja a Bach virágterápia felfedezett virágait. Julian Barnard részletesen bemutatja Dr. Edward Bach - a Bach virágterápia felfedezőjének- életét, végigkíséri az olvasót azon a folyamaton, amelyen át Edward Bach a műtőasztaltól eljutott a Bach virágterápia és a Bach virágesszencia felfedezéséig.

Bach virágterápia nagykönyve című könyvet ajánljuk mindazoknak, akik már valamilyen szinten ismerik a Bach virágterápia alkalmazásának módszereit , vagy esetleg most ismerkednek vele. Továbbá ajánljuk botanikusoknak, virágot szeretőknek, homeopátiát kedvelőknek és mindenkinek, aki nyitott az új dolgok megismerésére, a körülöttünk lévő világ teljesebb megértésére.

A Bach virágterápia nagykönyve, mint a leírás címében is jeleztük, a "tudás tárháza",  birtokolja hát e tudást és használja eredményesen a Bach virágesszencia készletet a rászoruló embertársaink javára.

Bach virágterápia nagykönyve (könyv) író Julian Barnard

 

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház