Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekBach virágterápia a mindennapokban

Bach virágterápia a mindennapokban
4 900 Ft

Bach virágterápia a mindennapokban

Szabó Norbrt. - Dr. Várhelyi Gábor

A Bach virágterápia a mindennapokban című könyv átfogó képet nyújt a Bach virágterápia módszeréről. A könyvben a harmincnyolc virág színes fotókkal illusztrált részletes leírása mellett megismerheti Dr. Bach életét, munkásságát, valamint rendszerének elméleti hátterét is. A teszt, a tünettár és még számos hasznos információ a Bach virágeszencia gyorsabb és hatékonyabb alkalmazását teszi lehetővé. A Bach virágterápia módszerrel most ismerkedőknek és a terápiát már ismerőknek, liietve a Bach cseppek alkalmazóinak egyaránt értékes segítség a Bach virágterápia a mindennapokban című könyv.

Bach virágterápia a mindennapokban könyv az öngyógyítás kézikönyve

A Bach virágterápia az 1930-as években felfedezett olyan hatékony módszer, amely a növények virágaiból készült eszenciák által közvetlenül képes hatni a lelkiállapotra. A Bach virágterápia rendszerét, amelyben 38 vadon élő virágot és növényt találunk egy angol orvos, dr. Edward Bach fedezte fel. Elsősorban olyan gyógymódot keresett, amelynek segítségével bárki viszonylag könnyen megtalálhatja betegsége okát, és sikeresen kezelheti mind lelki, mind pedig testi bajait.

A Bach virágterápia sikere egyszerűségében rejlik

A Bach virágterápia mint az öngyógyítás nagyszerű módszere segít megtalálni a lelki harmóniát, a megnyugvást és a békét ebben a rohanó világban. A Bach virágterápia egyszerű és mellékhatásoktól mentes, ezért a Bach cseppek egyre több család házipatikájának állandó részét képezik. 

Bach virágterápia a mindennapokban (könyv) Szabó Norbrt. - Dr. Várhelyi Gábor


Ezokönyvek Keleverustól webárúház