Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Hírek

Termék részletekBach virágeszenciák titkok nélkül

ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben
Bach virágeszenciák titkok nélkül
1 490 Ft
Nincs raktáron

Jeremy Harwood

 

Bach virágeszenciák titkok nélkül 

A legtökéletesebb holisztikus terápia a Bach virágterápia gyógymódja, melyet Dr. Edward Bach dolgozott ki az 1920-as évek végén, illetve az 1930-as évek elején. A Bach virágeszencia biztonságosan és természetesen oldja fel a negatív érzelmeket.

Dr. Bach úgy gondolta, az ilyen érzelmek okozzák a betegségeket is. Ez a könnyen érthető könyvecske, a Bach virágeszenciák titkok nélkül  felfedi a "tizenkét gyógyító" és a többi huszonhat gyógyír titkait. Az előbbiek azok a növények, melyek Bach megfigyeléseinek alapját képezték, az utóbbiakat később választotta ki. A  Bach virágeszenciák titkok nélkül című könyv ből tanulja meg, hogyan lehet a vadvirágok eszenciáit a test, a lélek és a szellem gyógyítására használni. A Bach virágeszenciák titkok nélkül című kötetben egymás mellett megtalálható az elmélet és a gyakorlat. Az egyes témaköröket világos és részletes magyarázatok teszik érthetővé.

A Bach virágeszencia különleges vadvirágok gyógyerejével segíti az egyént, hogy egyensúlyba hozza érzelmeit. Ismerje meg a Bach cseppek egyszerű és hatékony használatát és hagyja, hogy az érzelmei újra szabadon és pozitívan áramoljanak.

A Bach virágeszenciák titkok nélkül  című könyv  hasznossága mellett, méretének köszönhetően könnyen kezelhető. 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

  • Státusz
    ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben