Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Bach virágterápia könyvek

Főkategória >BACH VIRÁGTERÁPIA >Bach virágterápia könyvek

A Bach virágterápia könyvek az öngyógyítás módszerét ismertetik

 

Bach virágterápia az 1930-as években felfedezett olyan hatékony módszer, amely a növények virágaiból készült eszenciák által közvetlenül képes hatni a lelkiállapotra.

Bach virágterápia könyvek  bemutatják a Bach virágterápia rendszerét, amelyben 38 olyan vadon élő virágot és növényt találunk egy angol orvos, dr. Edward Bach fedezte fel. Elsősorban olyan gyógymódot keresett, amelynek segítségével bárki viszonylag könnyen megtalálhatja betegsége okát, és sikeresen kezelheti mind lelki, mind pedig testi bajait.

Bach virágterápia, mint az öngyógyítás nagyszerű módszere segít megtalálni a lelki harmóniát, a megnyugvást és a békét ebben a rohanó világban. A Bach-virágterápia egyszerű és mellékhatásoktól mentes, ezért a cseppek egyre több család házi-patikájának állandó részét képezik. A Bach-virágterápia sikere egyszerűségében rejlik, egyszerű, praktikus, így használata a mindennapokban bármikor áldásos hatású.

 

Bach virágterápia könyvek a tudás tárházai

A Bach virágterápia nagykönyve című könyvben a szerző, az Angliában élő Julian Barnard évtizedek óta foglalkozik a Bach virágterápia titkaival. A Bach virágterápia nagykönyve című könyv ezen tapasztalatok összességét mutatja be. A mű számos külföldi szakértő, kritikus és természetesen olvasók ezreinek elismerését vívta ki.

Julian Barnard részletesen bemutatja Dr. Edward Bach,  a Bach virágterápia felfedezőjének- életét, végigkíséri az olvasót azon a folyamaton, amelyen át Edward Bach a műtőasztaltól eljutott a virágterápia felfedezéséig.

A Bach virágterápia könyvek fő témája, a növényi forma szerepe a gyógyításban

A növények élete, növekedése különleges jelentést hordoz. A növényi formát kialakító erők nem véletlenszerűen alakítják magát a növényt, annak formája, alakja, színe stb... igen szoros kapcsolatban áll a növény által hordozott gyógyító hatással. Így a növények élőhelyének, növekedésének, szaporodásának, formájának, más néven "gesztusainak" megismerése a Bach virágterápia témakörrel foglalkozók számára nagyon sok új felismerést hozhat.

A Bach virágterápia könyvek legátfogóbb ismeretanyagot tartalmazó példánya a Bach virágterápia nagykönyve e gondolatmenet mentén vizsgálja a Bach virágterápia felfedezett virágait. Julian Barnard részletesen bemutatja Dr. Edward Bach - a Bach virágterápia felfedezőjének- életét, végigkíséri az olvasót azon a folyamaton, amelyen át Edward Bach a műtőasztaltól eljutott a Bach virágterápia és a Bach virágesszencia felfedezéséig.

 

A Bach Virágterápia zsebkönyve a miniatűr tudástár

A zsebkönyvet mindenkinek ajánljuk, aki most ismerkedik a virágterápiával, de azoknak is, akik mélyíteni szeretnék tudásukat, illetve a Bach Virágterápia témakör gyakorlatban történő alkalmazása során, pontosítani kívánják szerzett tudásukat, az eredményesség érdekében.

 

A Bach Virágterápia zsebkönyve mindent tartalmaz, ami ahhoz kell, hogy Ön könnyen gyorsan ki tudja választani az adott szituációnak megfelelő Bach cseppek eszenciát.


Sorrend:

-10%
Az eredeti Bach-virágterápia

Az eredeti Bach-virágterápia

A gyógymód teljes elméleti és gyakorlati bemutatása

Mechthild Scheffer

A felhasználók, oktatók és kezeléseket végzők számára készült alapmű széles körű áttekintést nyújt dr. Edward Bach, a "lélekterápia virágenergiával" felfedezőjének teljes szellemi-spirituális és pszichológiai-gyakorlati munkásságáról.

A mű átfogó gyakorlati ismertetést nyújt a következőkről:

- hogyan folyik le pontosan egy Bach-virág beszélgetés,
- hogyan válasszunk két virág közül,
- 450 összetevő az egyéni Bach-virágkeverékekhez,
- kérdőív ellenőrző listával a virágok végső kiválasztásához,
- válaszok a leggyakoribb kérdésekre ábécé sorrendben.

Mechthild Scheffer, az eredeti Bach-virágterápia elkötelezett híve több mint 25 évvel ezelőtt vezette be dr. Edward Bach művét német nyelvterületre, és azóta is szisztematikusan tovább dolgozik rajta. 1981 óta az angliai dr. Edward Bach Központot képviseli Németországban, Ausztriában és Svájcban.

Az eredeti Bach-virágterápia (könyv) író Mechthild Scheffer

 
6 500 Ft
Kedv. ár: 5 850 Ft
Kezdete: 2022.03.01
A készlet erejéig!
Bach terápia és a virágkivonatok

Bach terápia és a virágkivonatok 

Vivien Williamson

Bach terápia és a virágkivonatok 

Az album átfogóan tájékoztat Dr. Bach által felfedezett Bach virágterápia módszeréről, csodálatos világáról és a Bach cseppek gyógyító erejéről. Beszél az első Bach virágesszencia felfedezésének fontosságáról és legújabb változatairól. A mélyre ásott fájdalmak és megoldatlan problémák feloldásával kulcsot adnak a testi-lelki harmóniához, a hosszabb és egészségesebb élethez.

Bach terápia és a virágkivonatok című könyv tömören és világosan elmagyarázza, hogyan készíthetőek, tárolhatók és mire alkalmazhatók. 250 csodálatos fotón láthatók a virágok megragadóan élethű képei és az ismertetett folyamatok egyes lépései.

Bach terápia és a virágkivonatok 

 
4 590 Ft
Bach virágterápia a mindennapokban

Bach virágterápia a mindennapokban

Szabó Norbrt. - Dr. Várhelyi Gábor

A Bach virágterápia a mindennapokban című könyv átfogó képet nyújt a Bach virágterápia módszeréről. A könyvben a harmincnyolc virág színes fotókkal illusztrált részletes leírása mellett megismerheti Dr. Bach életét, munkásságát, valamint rendszerének elméleti hátterét is. A teszt, a tünettár és még számos hasznos információ a Bach virágeszencia gyorsabb és hatékonyabb alkalmazását teszi lehetővé. A Bach virágterápia módszerrel most ismerkedőknek és a terápiát már ismerőknek, liietve a Bach cseppek alkalmazóinak egyaránt értékes segítség a Bach virágterápia a mindennapokban című könyv.

Bach virágterápia a mindennapokban könyv az öngyógyítás kézikönyve

A Bach virágterápia az 1930-as években felfedezett olyan hatékony módszer, amely a növények virágaiból készült eszenciák által közvetlenül képes hatni a lelkiállapotra. A Bach virágterápia rendszerét, amelyben 38 vadon élő virágot és növényt találunk egy angol orvos, dr. Edward Bach fedezte fel. Elsősorban olyan gyógymódot keresett, amelynek segítségével bárki viszonylag könnyen megtalálhatja betegsége okát, és sikeresen kezelheti mind lelki, mind pedig testi bajait.

A Bach virágterápia sikere egyszerűségében rejlik

A Bach virágterápia mint az öngyógyítás nagyszerű módszere segít megtalálni a lelki harmóniát, a megnyugvást és a békét ebben a rohanó világban. A Bach virágterápia egyszerű és mellékhatásoktól mentes, ezért a Bach cseppek egyre több család házipatikájának állandó részét képezik. 

Bach virágterápia a mindennapokban (könyv) Szabó Norbrt. - Dr. Várhelyi Gábor

 
4 900 Ft
Bach virágterápia válogatott tanulmányok

Bach virágterápia válogatott tanulmányok 

Dr. Edward Bach

Dr. Bach tapasztalati úton, illetve intuitíven fedezte fel 38 vadvirág gyógyító hatását.

A Bach virágterápia válogatott tanulmányok könyvből mindent megtudhatunk a Bach virágterápia módszerének filozófiai hátteréről. Képet kaphatunk a brit orvos gondolkodásmódjáról, arról, hogy a betegségeinkhez és a gyógyuláshoz hogyan is kell hozzáállnunk.
A könyv Dr. Bach 1930 és 1936 között született saját írásait tartalmazza, amelyek annak idején kis füzetecskékben jelentek meg, és most gyűjteményesen egészben kerül az olvasók kezébe.

A Bach virágterápia válogatott tanulmányok kiadványt azoknak az olvasóinknak ajánljuk, akik szeretnék részletesebben is megismerni a brit orvos gyógyítási elméletének és gyakorlatának a  Bach virágterápia egyre tökéletesedő rendszerét és eszközeit, a Bach virágeszencia alkalmazását. Mindenkinek ajánljuk, aki úgy dönt, hogy a Bach virágterápia módszerével  komolyabban is kíván foglalkozni. Azoknak, akik ezekkel a gyógyírekkel első sorban  az egészséges érzelmi állapot helyreállítását kívánják elősegíteni és a betegséget mint a lelki egyensúly felborulásának következményét gyógyítani.

A Bach cseppek, ahogy általánosan ismerik, ezen érzelmi állapotok és betegségek gyógyulását segítik elő.

Bach virágterápia válogatott tanulmányok  (könyv) író Dr. Edward Bach

 
3 300 Ft
Bach-terápia   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Bach-terápia

Bach-terápia

Természetes gyógyulás hatékony virágesszenciákkal

Sigrid Schmidt

Bach-virágeszenciák harmonizálják a lelket. Segítenek, hogy úrrá legyünk a bonyolult hétköznapi helyzeteken, előmozdítják lényegesen a személyes továbbfejlődésünket, kiegyensúlyozottságot teremtenek, ha betegek vagyunk.

A Dr. Bach által felfedezett eredeti 38 virágeszencia segít a lelki válság, a családi és a párkapcsolati problémák, a félelmek és a testi panaszok esetén is. 

A könyv:
- Útmutató a megfelelő virághoz;
- A tesztkérdések segítségével többet tudunk meg a természetünk alapvonásairól, és hogy mely Bach- virágok támogathatják a személyes továbbfejlődésünket;
- Ismerteti az egyszerű alkalmazást, a sürgősségi cseppek használatát az akkut helyzetekhez, áttekintő táblázatokat tartalmaz részletes tünetleírásokkal és számos tippet ad a gyerekek kezeléséhez. 

Ezek a fenti tapasztalatok segítették Sigrid Schmidt: Bach-terápia könyve megírásához, az önkezelés módjairól, amelynek átdolgozott kiadását tartja kezében az olvasó.

Bach-terápia (könyv) író Sigrid Schmidt

 
3 200 Ft
Nincs raktáron
Bach-virágterápia a gyakorlatban

Bach-virágterápia a gyakorlatban

Terápiás tünettár kezdőknek és haladóknak.

Szabó Norbert - Várhelyi Gábor

"A Bach-virágterápia egy szelíd, mellékhatásoktól mentes gyógymód, mely Dr. Edward Bach nevéhez fűződik. Dr. Bach szerint a betegségek lelki eredetű okokra vezethetők vissza, és ha eredményes javulást akarunk elérni, akkor a kezelést is a lélek szintjén kell elkezdeni. Ehhez nyújtanak segítséget az általa megalkotott Bach-virágcseppek."

Bach-virágterápia a gyakorlatban Könyv) írók Szabó Norbert - Várhelyi Gábor

 
3 300 Ft
  Dr. Bach virágeszenciái - Ajándék poszterrel és elsősegély cseppel

Dr. Bach virágeszenciái - Ajándék poszterrel és elsősegély cseppel

Anna Jeoffroy, Philip Salmon

Dr. Bach virágeszenciái című könyv a virágeszenciák és a csakrák kapcsolatát taglalja

Olvasóinknak a legismertebb és a legtöbbet használt bach virágeszencia keveréket, az úgynevezett rescue-, azaz elsősegélycseppet adjuk ajándékba, mely súlyos megrázkódtatás, erős fájdalom, baleset esetén kitűnő segítséget nyújt.

„A bennünket létrehozó és éltető energia a legtisztább univerzális energiából származik. Amíg ez az éltető energia szabadon áramlik a testünkben, jó egészségnek örvendünk. Amikor azonban az energiaáramlás akadályokba ütközik, testünk megbetegszik, és fokozatosan elhal. Az életet adó energia áramlását úgy is említik, mint a tudat útját a testben.”

A Bach virágeszencia az energiaáramlást újra szabaddá téve segít abban, hogy testi és lelki egészségünk helyreálljon. A szerzők új felismeréssel egészítették ki a hagyományos Bach virágterápia módszerét: tapasztalataik szerint azok a színek,  amelyeket  dr. Edward Bach a  hét  eszenciacsoporthoz  társított,   megegyeznek a hét fő csakra színeivel.


"A fizikai tüneteken keresztül meg tudjuk fejteni, hogy melyik csakra energiahiánya okozza a problémát, amelynek a gyökeréhez így viszonylag könnyen eljuthatunk."

 

Dr. Bach virágeszenciái és a csakrák

A Bach virágeszencia és a csakrarendszer összefüggéseit felderítő mű hatékony eszközt kínál  az érzelmi és energetikai eltérések megértéséhez mind a terapeuták, mind pedig a gyakorlott laikusok számára. A könyv Segítség azok számára is, akik érdeklődnek a Bach virágterápia iránt, szeretnék kipróbálni a Bach virágeszencia hatását, de nem tudják melyikre van szükségük. A Bach cseppek alkalmazása kíméletes és mellékhatásoktól mentes gyógymódot jelent a mindennapi élet okozta lelki megterhelésekre és pszichoszomatikus betegségekre.

Dr. Bach virágeszenciái - Ajándék poszterrel és elsősegély cseppel

 
3 900 Ft
Bach virágterápia nagykönyve

Bach virágterápia nagykönyve

Julian Barnard

Bach virágterápia nagykönyve a tudás tárháza

A szerző az Angliában élő Julian Barnard évtizedek óta foglalkozik a Bach virágterápia titkaival. A Bach virágterápia nagykönyve című könyv ezen tapasztalatok összességét mutatja be. A mű számos külföldi szakértő, kritikus és természetesen olvasók ezreinek elismerését vívta ki.

Julian Barnard részletesen bemutatja Dr. Edward Bach - a Bach virágterápia felfedezőjének- életét, végigkíséri az olvasót azon a folyamaton, amelyen át Edward Bach a műtőasztaltól eljutott a virágterápia felfedezéséig.

Bach virágterápia nagykönyve fő témája, a növényi forma szerepe a gyógyításban

A növények élete, növekedése különleges jelentést hordoz. A növényi formát kialakító erők nem véletlenszerűen alakítják magát a növényt, annak formája, alakja, színe stb... igen szoros kapcsolatban áll a növény által hordozott gyógyító hatással. Így a növények élőhelyének, növekedésének, szaporodásának, formájának, más néven "gesztusainak" megismerése a Bach virágterápia témakörrel foglalkozók számára nagyon sok új felismerést hozhat. 

Bach virágterápia nagykönyve című könyv

E gondolatmenet mentén vizsgálja a Bach virágterápia felfedezett virágait. Julian Barnard részletesen bemutatja Dr. Edward Bach - a Bach virágterápia felfedezőjének- életét, végigkíséri az olvasót azon a folyamaton, amelyen át Edward Bach a műtőasztaltól eljutott a Bach virágterápia és a Bach virágesszencia felfedezéséig.

Bach virágterápia nagykönyve című könyvet ajánljuk mindazoknak, akik már valamilyen szinten ismerik a Bach virágterápia alkalmazásának módszereit , vagy esetleg most ismerkednek vele. Továbbá ajánljuk botanikusoknak, virágot szeretőknek, homeopátiát kedvelőknek és mindenkinek, aki nyitott az új dolgok megismerésére, a körülöttünk lévő világ teljesebb megértésére.

A Bach virágterápia nagykönyve, mint a leírás címében is jeleztük, a "tudás tárháza",  birtokolja hát e tudást és használja eredményesen a Bach virágesszencia készletet a rászoruló embertársaink javára.

Bach virágterápia nagykönyve (könyv) író Julian Barnard

 

 

 
4 900 Ft
Nincs raktáron

Sorrend:

Ezokönyvek Keleverustól 

Ezoterikus könyvekezoterikus pszichológia,

természetgyógyászati könyvek, a népi gyógyászat könyvei,

továbbá asztrológia-horoszkóp ezoterikus könyvek,

számmisztika könyveknumerológia könyvek  

tarot kártya  és angyal kártya, valamint az egészséges életmód,

paleolit, bach virágterápia könyvek és esszenciái,

a magyar őstörténelem műveinek webáruháza.


Az Ezokönyvek Keleverustól webáruházban

válogathat az  ezoterikus könyvekezoterikus pszichológia,

természetgyógyászati könyvek,népi gyógyászat,

az egészséges életmód kialakítását segítő reformtáplálkozás könyvek, 

az asztrológia-horoszkóp, számmisztika könyvek, numerológia könyvek 

multat, jelent és jövőt elemző  kiadványai közül, melyek az ezoterikus irodalom meghatározó ágazatai.

Továbbá az önismeret, pozitív gondolkodás, szeméyiségfejlesztés témakörét ismertető

ezoterikus könyvekbach virágterápia  és esszenciái, radiesztézia eszközei és könyvei,  tarot kártya és angyal  kártya

fali-, matrica-,hűtőmágnes-, energetizáló mandalák

valamint a magyar őstörténelmet bemutató könyvek között.


Fentiek mellett lehetősége van böngészni   további  ezoterikus könyvek,

az álomfejtés, horoszkóp, ezoterika, kabbala, mágia és meditáció,

karma-reinkarnáció érdekfeszítő ezoterikus könyvek választékából, 

a depresszió által okozott lelki problémák megoldását elősegítő 

 lélekgyógyászat, energiagyógyászat, ezoterikus könyvek,  

  a keleti tanításokat képviselő tao filozófia, buddhizmus ezoterikus  könyvek

a kínai orvoslás, a bioterápia, homeopátia, feng shui, ajurvéda, párkapcsolat-szerelem, családfelállítás témakörű ezoterikus könyvek között,

továbbá természetgyógyászat témakörében a

makrobiotika, paleolit étrend, méregtelenítés-böjt, táplálkozás-reformtáplálkozás,

aromaterápia, mozgásterápia, légzésterápia, fitoterápia, reflexológia, masszázs könyvek között

melyeket a kiválasztott könyv kategóriára klikkelve előhívhat, kinagyíthat,

ismerkedhet a tartalmukkal.


Szinte minden terméket

 

10%

 

kedvezménnyel vásárolhat!

 

 20.000.-Ft

 

feletti eseti vásárláskor

 

a szállítás ingyenes

 

Szaktudásommal, mint a MANTRA Alternatív Természettudományi Főiskola végzett parapszichológusa és ezoterikus szakkönyvellátója,

kérésére készséggel segítem választását.

 

Tel: 06-70-933-0021

E-mail: keleverus@gmail.com

 

Keleverus