Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekUnikorniskártyák

Unikorniskártyák
4 990 Ft

Unikorniskártyák

44 kártya és könyv

Diana Cooper

Az unikornisok - más néven egyszarvúak - arra emlékeztetnek minket, hogy kik is vagyunk valójában. Az angyalok a szívünkön, az egyszarvúak pedig a lelkünkön keresztül szólnak hozzánk. Szarvuk egy isteni energiát sugárzó varázspálcához hasonló. Bármerre irányítják, ez az energia, gyógyító hatású, és nem csupán testünket és érzelmeinket, hanem a lelkünket is képes meggyógyítani. 

Az unikornisok még azokat a mély lelki sebeket is elsimítják, amelyektől esetleg már több életen keresztül szenvedünk. Ha készen állunk erre, az unikornisok segítségünkre lehetnek személyes, családi vagy akár országot érintő karmánk megtisztításában. Csupán kérni kell őket, hogy segítsenek. 

Ezek a csodálatos, nemes paripák felkutatják azokat, akikből sugárzik a fény, mert tovább látnak saját kicsinyes önmaguknál. Azokat az embereket keresik, akik mások megsegítésére és a világnak - még ha az annak csak egy kis szelete is - a jobbá tételére törekszenek. Életünk nagy ajándéka, ha sikerül kapcsolatot teremtenünk saját nagyszerű unikornisainkkal, hiszen ők az isteni szeretetet nyelvén szólnak hozzánk.

Unikorniskártyák (angyal kártya) Diana Cooper

Ezokönyvek Keleverustól webáruház


Ezokönyvek Keleverustól webárúház