Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Angyal kártya


Angyal kártya

Az angyal kártya segítségével kapcsolatba léphetünk, üzenetet, útmutatást kaphatunk őrangyalunktól, az arkangyaloktól, a gondviselés angyalaitól.

Az angyal kártya szerkesztői törekednek arra, hogy a kártya örömet  és segítséget nyújtson annak, aki az angyalokkal ismerkedik a kártyák segítségével és annak is, aki jóskártyaként szeretné ezeket a kártyákat használni.

Jó példal erre a Doreen Virtue által készített kártyacsalád. Minden lap egy-egy csodálatos festményt mutat, amin érdemes elmeditálni. Ez is egy technika az angyal kártya használatához, de aki rászánja az időt, az megtanulhatja a kártyák használatát professzionális szinten.

Az angyal kártya segítségével közelebb jutunk egy-egy helyzet angyalához.  Lehetőségünk nyílik az angyalok megismerésére, és ezáltal a mi angyali énünk egy-egy részét tárják fel előttünk, hiszen a csodálatos világuk bennünk is visszatükröződik. Segít bennünket akkor is, amikor úgy érezzük, hogy egyedül nem tudunk megbirkózni egy adott feladattal.

Az őrangyalok különféle üzenetekkel segítenek, hogy meggyógyíthasd, rendbe tehesd életed bármely területét és másoknak is segíteni tudj. Válaszokat és útmutatást kaphatsz szerelmi életeddel, karriereddel, egészségeddel és bármilyen kérdéseddel kapcsolatban.

Az őrangyalok mindig melletted vannak, még akkor is, ha nem érzékeled jelenlétüket. Az angyalok életed minden területén szeretnének segíteni, ám miután szabad akarattal rendelkezel, csak akkor segíthetnek, ha megkéred rá őket. 

Az arkangyalok létező, nagy hatalmú lények. Ők felügyelik az őrangyalokat, üzeneteket közvetítenek a Teremtőtől és az életünk minden területén támogatnak bennünket. Az arkangyalok  oltalmaznak és irányítanak, békét teremtenek az emberben. Őket nem köti a tér és az idő, ezért egyszerre mindenkinek tudnak segíteni, aki hozzájuk fordul. Gondoljunk a kiválasztott arkangyal nevére, ez elegendő a megidézéséhez.

Az angyal kártya segítségével megismerhetjük az angyalok szerepét, és meghitt viszonyba kerülhetünk velük.

Minden kihúzott kártya lapnak jelentősége van. Meglehet, hogy először nem érted meg az összefüggéseket, de légy nyitott és figyelj oda a megérzéseidre, a gondolataidra. 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház


Sorrend:

A szerelem angyalai jóskártya

A szerelem angyalai jóskártya

Doreen Virtue

A szerelem angyalai jóskártya, 44 lapos jóskártya útmutató könyvecskével.


Amikor szerelmi és kapcsolati kérdésekben végzek értelmezéseket, a kerubok egy csoportjával, a szerelem angyalaival lépek kapcsolatba. Ők összpontosítanak mindenre, ami a szerelem témaköréhez tartozik. Bárki segítségül hívhatja őket, mert ezek az angyalok számtalan embernek képesek segíteni egyidejűleg.

A szerelemtől fiatalnak, energikusnak és életerősnek érezzük magunkat. A szerelem a játékosságot és az izgalmat vegyíti azzal az érzéssel, hogy szívünk teljesen életre kelt és nyitott. Az egyik legnagyszerűbb élmény a világon!

Ezért nagy öröm számomra, hogy bemutathatom az olvasónak A szerelem angyalai jóskártyát. Noha az összes többi jóskártya csomagom is magában foglalt egy-két olyan kártya lapot, amelyik a kapcsolatokra utalt, mindig is szerettem volna egy teljes paklit ennek a témának szentelni. Íme, elkészült

A szerelem angyalai jóskártya  (angyal kártya) Doreen Virtue

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
4 990 Ft
Nincs raktáron
A tündérek mágikus üzenetei jóskártya

A tündérek mágikus üzenetei jóskártya

44 lapos kártyacsomag útmutató könyvecskével

Doreen Virtue

Ez a mágikus üzeneteket közvetítő jóskártya-csomag egyaránt alkalmas kezdők és tapasztaltabb jóskártya használók számára is. A tündérek kedves "természeti angyalok", akik nagyon közel állnak a földhöz, és ezért kiválóan gyógyítanak, és segítenek az olyan mindennapi aggodalmak esetén, amelyek a kapcsolatokra, az egészségre és a pénzügyekre vonatkoznak. Minden egyes lapon egy káprázatos tündérfestmény és egy neked szóló üzenet vagy válasz szerepel. Minden festmény és üzenet szólhat gyerekekhez és felnőttekhez egyaránt. Az útmutató végigkíséri az olvasót az önmagának vagy másoknak adott jóskártya értelmezés lépésein, és vázolja az egyes lapokhoz tartozó bővebb jelentéseket is.

A tündérek mágikus üzenetei jóskártya (angyal kártya) Doreen Virtue

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 

 
4 990 Ft
Nincs raktáron
Angyalok és szentek jóskártya

Angyalok és szentek jóskártya

44 lapos kártyacsomag útmutató könyvvel

Doreen Virtue

E kártyalapok révén jobban meghallod majd a Szentháromság, az angyalok és a szentek útmutatását és üzenetét saját magad és szeretteid számára. A jóslás kellékei különösen akkor válnak javunkra, ha hajszoltak vagyunk, félünk vagy elvesztettük a fonalat, mivel világos, következetes üzeneteket közvetítenek, amelyeket a feszült elme is felfog. Bármilyen spirituális vagy vallási háttérrel rendelkezel, biztos lehetsz benne, hogy örömödet leled majd a kártyacsomagban, és igazi segítőtársra találsz benne.

Angyalok és szentek jóskártya ( angyal kártya)

 
4 990 Ft
Nincs raktáron
Az angyalok fénye

Az angyalok fénye

78 lapos angyalkártyával - dobozban 

Az angyalok fénye (angyal kártya) Ferry Lackner

 
5 900 Ft
Nincs raktáron
Életcélok jóskártya   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Életcélok jóskártya

Életcélok jóskártya

Doreen Virtue

Életcélok jóskártya 44 lapos jóskártya útmutató könyvecskével 

Ha ismered a célodat, az életed harmonikus és gazdag lesz a szó legtágabb értelmében. Doreen Virtue jóskártya lapjai pontos és megbízható útmutatást adnak, hogy fölfedezhesd hivatásbeli és spirituális utadat. Mind a 44 gyönyörűen illusztrált kártyalap az angyaloktól származó üzeneteket tartalmaz, amelyek az életcéloddal kapcsolatosak.

Az angyal kártya lapokat kísérő útmutató könyvecske elmagyarázza a lapok általános jelentését, és olyan részletekkel szolgál, amelyek jobban megvilágíthatják számodra az üzenet lényegét. Akár önmagadnak keresel válaszokat a kérdésedre, akár valaki másnak, a kártya lapok értékes meglátásokkal szolgálhatnak számodra.

Az Életcélok jóskártya üzenete; Végre elindulhatsz a neked rendelt ösvényen, vagy megerősítést nyerve tovább haladhatsz rajta.

Életcélok jóskártya (angyal kártya) Doreen Virtue

Ezokönyvek Keleverustól webáruház 

 

 
4 990 Ft
Nincs raktáron
Felemelkedett mesterek jóskártya

Felemelkedett mesterek jóskártya

44 lapos jóskártya útmutató könyvecskével

Doreen Virtue

A nagy érdeklődés hatására Doreen Virtue megalkotta újabb kártyacsomagját, Arkangyalok és felemelkedett mesterek című, sikeres könyve alapján. A pakli 44, különböző kultúrából származó férfi- és női istenség, szellemi tanító gyönyörű festményét tartalmazza, amilyen Ganésa, Merlin, Saint-Germain, Apollón, Pallasz Athéné, Jézus, Mózes vagy Jógánanda. 

Ezek a mesterek segíthetnek megérteni életcélodat, erőt gyűjteni a jelentős lépések előtt és megerősíteni különleges képességeidet. A lapokhoz tartozó útmutató könyvecske bővebb magyarázatokkal szolgál minden egyes kártyalaphoz, és a felemelkedett mesterek rövid történetét is ismerteti. Mint minden Doreen-kártya esetében, az üzenetek itt is pozitívak, pontosak és megerősítő jellegűek.

Felemelkedett mesterek jóskártya (angyal kártya) Doreen Virtue

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
4 990 Ft
Nincs raktáron
Gyógyítás tündérekkel jóskártya

Gyógyítás tündérekkel jóskártya

Doreen Virtue

Az angyalos és tündéres kártyapaklik közötti fő különbség abban rejlik, hogy az angyalok és tündérek más dolgokra koncentrálnak, amikor segítenek az embereknek. Az angyalok főleg azzal törődnek, hogy emlékezetünkben tartsuk Isteni életcélunkat, és bátorságot merítsünk e fontos küldetés teljesítéséhez. A tündérek inkább azzal foglalkoznak, hogy "ellazuljunk", így több vidámságban lehet részünk. Megtanítják, miként fejezzük ki vágyainkat, és igénybe veszik a segítségünket ahhoz, hogy mindenki támogatást kapjon a bolygón, beleértve az állatok birodalmának lakóit is. Gyógyítsd meg életedet a tündérek segítségével!

Gyógyítás tündérekkel jóskártya (angyal kártya) Doreen Virtue

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
4 990 Ft
Nincs raktáron
Istennők jóskártya

Istennők jóskártya

Doreen Virtue

Az istennők a spiritualitás és a vallás egy ősi arcát képviselik, amely a Teremtő női természetét testesíti meg, és "kéz a szárnyban" dolgoznak az angyalokkal. Ha együtt működsz az istennőkkel, meggyógyíthatod és megerősítheted benső, női bölcsességedet. Megtisztítják és megnyitják a szívcsakrádat, amely által sikeresebben nyilvánítod meg szándékaidat a valóságban. Az istennők energiája megújítja az anyatermészet iránti megbecsülésünket és tiszteletünket, és támogatja az új, rendkívül érzékeny nemzedéket is (az indigó-, kristály és szivárványgyermekeket).

Istennők jóskártya (angyal kártya) Doreen Virtue

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
4 990 Ft
Nincs raktáron
Mágikus unikornisok jóskártya

Mágikus unikornisok jóskártya

44 lapos kártya, útmutató könyv

Doreen Virtue

Fogadd el a mágikus unikornisok tiszta szeretetét és útmutatását!

A Mágikus unikornisok jóskártyacsomag tanácsokkal lát el jelenlegi életviteleddel, jövőddel és spirituális utaddal kapcsolatosan. Az unikornisok rendelkeznek a legtisztább energiával az elementálok birodalmában, ez a tisztaság az oka többek között annak is, hogy miért szeretik őket ennyire a gyermekek, és miért bíznak meg bennük.

Doreen Virtue legújabb kártyacsomagjának egyes üzeneteit és képeit kristály- és indigógyermekek sugallták, ebben is rejlik ennek a jóskártyának a különleges ereje. Minden egyes lapon egy egyszarvút ábrázoló szépséges festmény és életigenlő üzenet található. A mellékelt kézikönyv könnyen érthető útmutatásaival lehetővé teszi, hogy megjósold a jövőt önmagadnak és másoknak.

A mágikus unikornisok varázslatos birodalmának üzeneteit bármely korosztálynak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánljuk.

Mágikus unikornisok jóskártya (angyal kártya) Doreen Virtue

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
4 990 Ft
Nincs raktáron
A bőség angyalai - Jóskártya

A bőség angyalai - Jóskártya

új példány, de  a celofán sérült

Doreen Virtue, Grant Virtue

HA BŐSÉGGEL KAPCSOLATOS VÁLASZOKRA LENNE SZÜKSÉGED...

Egyenlő esélyeink vannak arra, hogy részesüljünk az állandó áldásáradatból, mellyel az Ég folyamatosan ellát minket. A "hiány-mentalitás" mégis meggátolhatja természetes bőségünket.

Ha az anyagiakkal kapcsolatos gondok gátolják végtelen jóléted és boldogságod útját, ez a 44 lapos pakli és a kísérő kézikönyv segít beazonosítani, meggyógyítani és eltávolítani őket.

Doreen Virtue és Grant Virtue jóskártyái útmutatást kínálnak az angyaloktól, akik biztosítanak téged arról, hogy földi missziód során a hiány ne gátoljon. A Bőség Angyalai segíteni szeretnének manifesztálni a földi szükségleteidhez, életcélodhoz és jótékony adományaidhoz a kellő támogatást, hogy élvezni tudd az áldásokat, melyekre születésedtől fogva Isteni jogod van.

A bőség angyalai - Jóskártya (angyal kártya) Doreen Virtue, Grant Virtue

 
8 990 Ft
Nincs raktáron
A fény angyalai

A fény angyalai

Diana Cooper

A fény angyalai tudatunkat fénnyel világítják meg.

52 angyalkártya praktikus állvánnyal. A fény angyalai kártyák segítenek megszabadulni a régi beidegződésektől, negatív gondolatmintáktól és érzelmi akadályoktól, amelyek eddig személyes boldogságunk és fejlődésünk útjában álltak. Az angyalok tudatunkat fénnyel - a szellemi tudás és megismerés fényével - világítják meg.

A fény angyalai (angyal kártya) Diana Cooper

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
5 990 Ft
Nincs raktáron
A nagy arkangyalkártyák

A nagy arkangyalkártyák

Ulrike Hinrichs

A nagy arkangyalkártyák  fényteli segítők a  szellemi világból

A nagy arkangyalkártyák szerető odafigyeléssel megtervezett kártya csomagja 18 kártyák ból és egy kísérő kézi könyvből áll. Ez egy 18 fokozatból álló beavatási út a fény világába.
Az úton előttünk álló feladatok és megszerzett képességek hozzásegítenek ahhoz, hogy végül megtanuljunk a szívünkkel látni. A könyvben részletes jellemzést olvashatunk a 18 arkangyal ról. Először rövid címszavak foglalják össze az angyal lényét és feladatát, majd kimerítő leírás következik az arkangyalok energiájáról és az embereknek szóló üzenetükről.

A nagy arkangyalkártyák szimbolikája mélyreható.

Különösen hasznosak a jelenlegi helyzetünkre vonatkozó utalások; a megerősítések, meditációk pedig abban segítenek, hogy az angyalok üzenetét mindennapi életünkben megvalósíthassuk.

A nagy arkangyalkártyák /angyal kártya/ Ulrike Hinrichs

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 

 
4 500 Ft
Nincs raktáron
A rejtett birodalmak bölcsessége

A rejtett birodalmak bölcsessége

könyv és 44 kártya

Baron-Reid, Colette

Képzeld el, hogy már az írott szó megjelenése előtt létrejött egy isteni szövetség az emberek és a titokzatos Rejtett Birodalmak között, amely átjárást biztosított a Természet é a Lélek világa között. A cél egy örökérvényű, szent szövetség megalakítása volt, amely visszaállítja a harmóniát és az egyensúlyt a világban. Őseink útmutatásért, a helyes út, sorsfeladatuk megtalálásért fordulhattak a szövetséghez. Idővel azonban elfordultak a természet világától, az isteni Forrástól, és a Láthatatlan Birodalmak lassan feledésbe merültek. Mivel azonban az emberiség gondjai mostanra világméretűvé nőttek, régi segítőink újra felbukkantak, hogy jó irányba tereljenek minket.

Az egyes lapokon a Rejtett Birodalmak lakóival, királyokkal, királynőkkel, hercegekkel és más varázslatos segítőkkel találkozunk. A Hattyúkirálynő a változásban, a Mesteríjász célunk megtalálásában, a Szent Szövetség szeretetvágyunk kifejezésében lehet segítségünkre. A mellékelt kézikönyv segít értelmezni a kártyák üzenetét. Kérj, és megadatik, a legfőbb jó érdekében. Ez az ő legfőbb üzenetük. Csak kérned kell, és biztos lehetsz benne, hogy segítenek.

A rejtett birodalmak bölcsessége ( angyal kártya) Baron-Reid, Colette

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
5 440 Ft
Nincs raktáron
Angyali üzenetek jóskártya

Angyali üzenetek jóskártya

44 lapos kártyacsomag útmutató könyvvel

Doreen Virtue

Ebben a pillanatban is őrangyalok kísérnek, akik szeretetteljes és pontos útmutatásokat súgnak neked, amelyek életed minden területén segíthetnek. Ha nehezen hallod meg angyalaidat, a jóskártyák hangosabbá és érthetőbbé tehetik üzeneteiket. Az Angyali üzenetek jóskártya erőteljes, hatékony és biztonságos gyógyító módszer, amely segít, hogy elengedjük a félelmeket és más érzelmi akadályokat, hogy útmutatást kapjunk életcélunkkal és egyéb kérdésekkel kapcsolatban, és hogy meggyógyítsuk a testünket és az életünket. A kártyák emellett arra is ösztönöznek, hogy közelebbi kapcsolatba kerülj a hatalmas arkangyalokkal - különösen Mihállyal, aki védelmez téged, és megszabadít a félelem hatásaitól; és a gyógyító angyallal, Rafaellel, aki abban segít, hogy élvezd a fizikai erőt és az életerőt.

Angyali üzenetek jóskártya (angyal kártya) Doreen Virtue

 

 

 

 
7 990 Ft
Nincs raktáron
Angyalkulcsok

Angyalkulcsok

amelyek megnyitják a szív kapuit

Silke Bader

Angyalaink ezeknek az angyalkártyáknak a segítségével szólnak hozzánk, és üzenetükkel megnyitják szívünk kapuit. Vezetni próbálnak minket, és szeretnék, ha angyalkártyák formájában másokat is megajándékoznánk az ő szeretetteljes törődésükkel.

Angyalkulcsok (angyal kártya) író Silke Bader

 
1 990 Ft
Nincs raktáron
Angyalokkal gyógyító jóskártya

Angyalokkal gyógyító jóskártya

44 lapos kártyacsomag + könyv

Doreen Virtue

Gyógyulj, hogy gyógyíthass! Őrangyalaid különféle üzenetekkel szeretnének segíteni neked, hogy meggyógyíthasd, rendbe tehesd életed bármely területét, és másoknak is segíteni tudj. Ez a 44 lapos jóskártyacsomag az angyalaiddal való kommunikáció eszköze: válaszokat és útmutatást kaphatsz szerelmi életeddel, karriereddel, egészségeddel, családoddal és bármilyen kérdéseddel kapcsolatban. A mellékelt füzet elmagyarázza, hogyan tehetsz szert „angyali olvasatra” mind a magad, mind szeretteid, ismerőseid számára. A kártyák igazán a gyógyítást szolgálják, s már a puszta szemlélésük, a gyönyörű festmények feletti meditáció is gyógyító. A lapok Doreen Arkangyalkártyájához hasonlóan varázslatosak és egészen kiváló minőségűek, a kis segédkönyv pedig nagyon jó tanácsokkal szolgál az értelmezésükhöz, mellyel segíti a személyes fejlődést. Nincs negatív kártya a csomagban, hiszen az angyalok tanácsait mindig a szeretet vezérli. Gyönyörű kártyák, csodálatos gondolatok... az Angyalokkal gyógyító kártya állandó társunk lehet jó időkben, rossz időkben egyaránt.

/bontott csomag/

Angyalokkal gyógyító jóskártya (könyv) író Doreen Virtue

 
7 990 Ft
Nincs raktáron
Angyalterápia kártya  Doreen Virtue angol nyelvű

Angyalterápia kártya Doreen Virtue angol nyelvű

Doreen Virtue

Ez a kártya könnyen használható kezdőknek és azoknak is, akik jósláskártyával rendelkeznek. Az angyalterápia egy erős gyógyító és irányító folyamat, amely magában foglalja az őrangyalokkal és az arkangyalokkal való együttműködést. Az angyalkártyák segítenek feloldani a félelmeinket és az érzelmi blokkjainkat valamint rávilágít az életfeladatunk lényegére.

A kártya 44 lapból áll.

Nyelv: angol

Angyalterápia kártya  Doreen Virtue angol nyelvű (kártya) Doreen Virtue

 
6 990 Ft
Nincs raktáron
Arkangyal jóskártya

Arkangyal jóskártya

új kártya, a doboz celofánja sérült

45 lapos kártyacsomag útmutató könyvvel

Doreen Virtue

Az arkangyalok nagy erejű, bölcs és szeretetteljes lények, akik remekül képesek vezetni, sugalmazni és gyógyítani bennünket.

Doreen Virtue 45 lapos kártyacsomagjából megismerkedhetünk az arkangyalokkal, üzeneteik révén megidézhetjük őket, és választ kaphatunk az életünket érintő fontos kérdéseinkre. A dobozban található útmutató segítségével önmagunknak és másoknak is jósolhatunk. A csodálatos, színes kártyák és az útmutató könyvecske tartós, szép díszdobozban kerültek kiadásra.

Arkangyal jóskártya (angyal kártya) Doreen Virtue

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
6 490 Ft
Nincs raktáron
Arkangyalok és drágakövek jóskártya

Arkangyalok és drágakövek jóskártya

44 lapos jóskártya

Margaret Ann Lembo

A drágaköveknek fontos szerep juthat önmagunk megértésének folyamata során. A kövek színe és formája üzeneteket közvetíthet felénk, sokféle módon motiválhatnak és gyógyíthatnak is minket. Margaret Ann Lembo 44 jóskártyát tartalmazó paklijából 44 drágakövet és 11 arkangyalt ismerhetünk meg: minden arkangyalhoz 4 különböző drágakő tartozik.
A kártyák használata lehetővé teszi, hogy a drágakövek és az arkangyalok üzeneteket közvetítsenek, segítségükkel pedig tudatosabban élhetjük meg mindennapjainkat. A drágakő és a hozzá tartozó üzenet a lap elején egy értelmezést ad, a drágakőhöz tartozó arkangyal a lap hátoldalán pedig egy pozitív megerősítést kínál számunkra ahhoz, hogy megváltoztassuk valóságunkat. Ha rendszeresen használjuk a jóskártyákat, nagyobb rálátást nyerhetünk saját életünkre és útmutatást kaphatunk a drágakövektől és az arkangyaloktól.
Használd ezt a paklit saját magad és a bolygó gyógyítására!
Margaret Ann Lembo több jóskártyának, valamint három másik kristályokkal kapcsolatos könyvnek is szerzője. Spirituális tanító, aromaterapeuta 

Arkangyalok és drágakövek jóskártya (angyal kártya) Margaret Ann Lembo

 
6 990 Ft
Nincs raktáron
Atlantisz angyalai jóskártya

Atlantisz angyalai jóskártya

Inspiráció és gyógyítás az Angyali Királyságokból

Stewart Pearce

44 lapos kártyacsomag útmutató könyvecskével

Az angyalok Isten gondolatai. Magáért a szertetért szeretnek, és a kegyelem útján állnak rendelkezésünkre. Idő és tér nem korlátozza őket. Bárhol legyenek is, a föld isteni mátrixán keresztül mindig a segítségére sietnek annak, aki hívja őket.

Világunk jelenleg sebes változáson megy keresztül. Közeledik a Vízöntő aranykora, amely ismereteink szerint 2012. december 21-ével veszi kezdetét. Az átmenetet megtapasztalni embert próbáló feladat. Így az angyalok azért, hogy gyógyulásra és szeretetre leljünk, saját isteni feladataiknak megfelelő üzeneteket küldenek nekünk a jóskártya lapjai által.

A tizenkét atlantiszi arkangyal 44 lapja válaszokat ad az egészségre, a gazdagságra, a karrieredre és az emberi kapcsolataidra vonatkozó bármely kérdésedre. A jóskártya használatával lehetővé teszed, hogy az arkangyalok jóllétet hozzanak az életedbe, ahogyan az atlantisziakkal is tették. Húzhatsz egyszerűen csak egy lapot, hogy útmutatást kapj az adott napra, három lapot, hogy megérts egy bizonyos helyzetet, vagy tizenkettőt, ha egy hosszabb időszak végkimenetelére vagy kíváncsi. Tudd, hogy az arkangyalok mindig gondoskodnak róla, hogy azokat a lapokat válaszd, amelyekre a tanuláshoz és a fejlődéshez szükséged van.

Atlantisz angyalai jóskártya (angyal kártya) Stewart Pearce

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 

 

 
4 990 Ft
Nincs raktáron
Karma Angels Oracle

Karma Angels Oracle

6 nyelvű jóskártya

A Karma Angyalai Orákulum egy inspiráló kártya, amely útmutatásra, meleg bölcsességre és felülmúlhatatlan kisugárzásra képes.

Karma Angels Oracle

 
4 900 Ft
Nincs raktáron
Mágikus sellők és delfinek

Mágikus sellők és delfinek

Könyv és 44 kártya

Doreen Virtue

A mágikus sellők és delfinek jóskártya segítséget nyújt terveink, életcélunk, és isteni sugallatú álmaink megvalósításában. Ez a 44 gyönyörűen illusztrált kártya segít elmerülni az elme tudattalanjának óceánjában, ahol mély gondolatok és érzések ébresztik fel - vagy éppen gátolják - a szív vágyait. A kártyák használata könnyű, és a mellékelt útmutató segítségével bámulatosan pontos jóslatokat vethetünk saját magunknak és másoknak.

Mágikus sellők és delfinek (angyal kártya) Doreen Virtue

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
5 990 Ft
Nincs raktáron
Meditációk angyalkártyával

Meditációk angyalkártyával

Könyv kártya nélkül

Kimberly Marooney

Az angyalkártya-meditáció segítségével kapcsolatba léphetünk egyfelől az angyalokkal, másfelől belső bölcsességünkkel. Az angyalkártyák a szeretet és megnyugvás üzenetét hordozzák. Segítenek abban, hogy elmerüljünk és megtisztuljunk érzéseinkben, hogy felfedezzük a helyes utat, eligazodjunk az élet dolgaiban. Örök érvényű értékeket közvetítenek szerelemről, barátságról, bölcsességről, imádságról, emberségről és angyalságról. A Meditációk angyalkártyával könyv megismertet bennünket a kártyák használatával, az angyalok világával, hozzásegítve minket ahhoz, hogy felfedezzük földi létünk értékeit, jobbá tegyük emberi kapcsolatainkat. (A könyvhöz kártyák és napló tartozik.)

Meditációk angyalkártyával (kártya) Kimberly Marooney

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
4 999 Ft
Nincs raktáron
Mihály arkangyal jóskártyák

Mihály arkangyal jóskártyák

Könyv és 44 kártya

Dr. Doreen Virtue

Válaszok és védelem Mihály arkangyaltól. Mihály arkangyal szeretett, erős védelmező és megbízható vezető. Ismeri és megmutatja neked sorsfeladatodat. A csodálatos képekkel díszített kártyák ennek a nagyszerű arkangyalnak az üzeneteit közvetítik számodra. Segítségükkel választ kaphatsz a téged foglalkoztató legfontosabb kérdésekre. A kártyákat kísérő kézikönyv pedig lépésről lépésre megmutatja, hogyan kaphatsz pontos, megbízható és gyógyító erejű útmutatást a magad és mások számára.

Mihály arkangyal jóskártyák (angyal kártya) Dr. Doreen Virtue

 
5 990 Ft
Nincs raktáron
Napi útmutatás az angyalodtól jóskártya

Napi útmutatás az angyalodtól jóskártya

44 lapos kártyacsomag útmutató könyvvel

Doreen Virtue

Minden reggel válassz ki egy lapot és tartsd magadnál estig, hogy elmélkedni tudj az angyalok útmutatásán. Ők még aznap eljuttatják hozzád a tökéletes választ a kérdéseidre, felébresztik benned a pozitív szándékot, segítenek a gyógyulásban, és vágyaid megvalósításában. Az angyalkártyák teljesen biztonságosak, kizárólag Isten hírvivőinek szeretetteljes mennyei energiáit vonzzák be. Dr. Doreen Virtue beavat minket a kártyavetés lépéseibe és a különféle kirakási módszerekbe is.

Napi útmutatás az angyalodtól jóskártya (angyal kártya) Doreen Virtue

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
7 990 Ft
Nincs raktáron
Rafael arkangyal gyógyító jóskártya

Rafael arkangyal gyógyító jóskártya

Könyv és 44 kártya

Doreen Virtue jóskártyájában az egyes lapokat Rafael arkangyalt ábrázoló csodálatos festmények díszítik

A jóskártya segítségével pontos és hasznos előrejelzést kaphatunk az egészség és a gyógyítás kérdéseiben. Az egyes lapokat Rafael arkangyal t ábrázoló csodálatos festmények díszítik. A mellékelt könyv segítségével lépésről lépésre elsajátíthatjuk a kártyavetés tudományát, hogy megbízható és hatékony választ kaphassunk a magunk vagy hozzánk forduló szeretteink egészséggel kapcsolatos kérdéseire. A kártya általános jelentése mellett a könyvben az egyes lapok részletesebb értelmezését is megtaláljuk, melyekből ösztönösen kiválaszthatjuk a helyzetünknek leginkább megfelelő választ. Akár gyógyulást keresünk, akár másokat akarunk meggyógyítani, vagy fel akarjuk ébreszteni természetes gyógyító képességeinket, Rafael arkangyal csodákat tehet, és megbízható útmutatást adhat nekünk, csupán kérnünk kell a segítségét!

Rafael arkangyal gyógyító jóskártya szerzője: Doreen Virtue

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
6 990 Ft
Nincs raktáron
Unikorniskártyák

Unikorniskártyák

44 kártya és könyv

Diana Cooper

Az unikornisok - más néven egyszarvúak - arra emlékeztetnek minket, hogy kik is vagyunk valójában. Az angyalok a szívünkön, az egyszarvúak pedig a lelkünkön keresztül szólnak hozzánk. Szarvuk egy isteni energiát sugárzó varázspálcához hasonló. Bármerre irányítják, ez az energia, gyógyító hatású, és nem csupán testünket és érzelmeinket, hanem a lelkünket is képes meggyógyítani. 

Az unikornisok még azokat a mély lelki sebeket is elsimítják, amelyektől esetleg már több életen keresztül szenvedünk. Ha készen állunk erre, az unikornisok segítségünkre lehetnek személyes, családi vagy akár országot érintő karmánk megtisztításában. Csupán kérni kell őket, hogy segítsenek. 

Ezek a csodálatos, nemes paripák felkutatják azokat, akikből sugárzik a fény, mert tovább látnak saját kicsinyes önmaguknál. Azokat az embereket keresik, akik mások megsegítésére és a világnak - még ha az annak csak egy kis szelete is - a jobbá tételére törekszenek. Életünk nagy ajándéka, ha sikerül kapcsolatot teremtenünk saját nagyszerű unikornisainkkal, hiszen ők az isteni szeretetet nyelvén szólnak hozzánk.

Unikorniskártyák (angyal kártya) Diana Cooper

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
4 990 Ft
Nincs raktáron
Üzenetek az angyalaidtól kártya

Üzenetek az angyalaidtól kártya

Könyv és 44 kártya

Amit az angyalaid tudatni szertnének veled

Dr. Doreen Virtue

Ez a kártyacsomag minden eddiginél egyszerűbben és pontosabban közvetíti neked vagy bárki másnak az angyalok üzeneteit. Minden kártyalapon egy nagyszerű angyalábrázolás látható a hozzá tartozó néhány mondatos üzenettel együtt. Ezek a kártyák segítenek kideríteni, hogy mi az életcélunk, hogy valakiben lelki társra találunk-e, vagy mit tegyünk a munkánkat érintő és egyéb élethelyzetekben. Doreen a saját megfejtéseire alapozva dolgozta ki a kártyákat, a leggyakrabban feltett kérdéseket és a rájuk adott angyali válaszokat használta, így jött létre ez a kártyacsomag, amelyet egyaránt jól alkalmazhatnak a kezdő és a haladó kártyavetők.

Üzenetek az angyalaidtól kártya (angyal kártya) Dr. Doreen Virtue

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
6 490 Ft
Nincs raktáron

Sorrend: