Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

ANGYAL KÁRTYÁK ÉS KÖNYVEK

Főkategória >ANGYAL KÁRTYÁK ÉS KÖNYVEK

Angyal kártyák és könyvek

 

Az angyal kártya segítségével kapcsolatba léphetünk, üzenetet, útmutatást kaphatunk őrangyalunktól, az arkangyaloktól, a gondviselés angyalaitól.

Az angyal kártya szerkesztői törekednek arra, hogy a kártya örömet  és segítséget nyújtson annak, aki az angyalokkal ismerkedik a kártyák segítségével és annak is, aki jóskártyaként szeretné ezeket a kártyákat használni.

Jó példal erre a Doreen Virtue által készített kártyacsalád. Minden lap egy-egy csodálatos festményt mutat, amin érdemes elmeditálni. Ez is egy technika az angyal kártya használatához, de aki rászánja az időt, az megtanulhatja a kártyák használatát professzionális szinten.

Az angyal kártya segítségével közelebb jutunk egy-egy helyzet angyalához.  Lehetőségünk nyílik az angyalok megismerésére, és ezáltal a mi angyali énünk egy-egy részét tárják fel előttünk, hiszen a csodálatos világuk bennünk is visszatükröződik. Segít bennünket akkor is, amikor úgy érezzük, hogy egyedül nem tudunk megbirkózni egy adott feladattal.

Az őrangyalok különféle üzenetekkel segítenek, hogy meggyógyíthasd, rendbe tehesd életed bármely területét és másoknak is segíteni tudj. Válaszokat és útmutatást kaphatsz szerelmi életeddel, karriereddel, egészségeddel és bármilyen kérdéseddel kapcsolatban.

Az őrangyalok mindig melletted vannak, még akkor is, ha nem érzékeled jelenlétüket. Az angyalok életed minden területén szeretnének segíteni, ám miután szabad akarattal rendelkezel, csak akkor segíthetnek, ha megkéred rá őket. 

Az arkangyalok létező, nagy hatalmú lények. Ők felügyelik az őrangyalokat, üzeneteket közvetítenek a Teremtőtől és az életünk minden területén támogatnak bennünket. Az arkangyalok  oltalmaznak és irányítanak, békét teremtenek az emberben. Őket nem köti a tér és az idő, ezért egyszerre mindenkinek tudnak segíteni, aki hozzájuk fordul. Gondoljunk a kiválasztott arkangyal nevére, ez elegendő a megidézéséhez.

Az angyal kártya segítségével megismerhetjük az angyalok szerepét, és meghitt viszonyba kerülhetünk velük.

Minden kihúzott kártya lapnak jelentősége van. Meglehet, hogy először nem érted meg az összefüggéseket, de légy nyitott és figyelj oda a megérzéseidre, a gondolataidra. 

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház