Új Jelszó Kérése

Termékkategóriák

Partnereink

Partnereim

 

Könyv - wyw.hu

 

 

LinkBank

MiMi.hu, az útmutató tudástár.

Hun-Web Katalógus és Kereső

Webáruház linkgyűjtemény

Termék RészletekHoldnaptár 2014

Nincs raktáron, ELŐRENDELHETŐ
Holdnaptár 2014
1 350 Ft

Holdnaptár 2014

 

Zsebnaptár Hold zodiákus és asztrológiai jelekkel

A Holdnaptár t pontos horoszkóp információkkal, zodiákus helyzetekkel, asztrológiai jelképekkel, különleges holdállásokkal (fogyatkozásokkal) valamint az értelmezést és a használatot segítő magyarázatokkal láttuk el. A Holdnaptár ból az is kiderül, hogy egy-egy napon milyen tevékenységeknek kedveznek a zodiákus helyzetek. A Holdnaptár precíz asztrológiai adatokat tartalmaz és az esztendőre jellemző horoszkóp ábrákat, emellett az értelmezést segítő ábrák a Holdnaptár ral ismerkedők számára is megkönnyítik a Hold hatásainak értelmezését. Életmód, táplálkozás, növényápolás, általános napi tevékenységek jelképi és kulcsszavakba foglalt javaslata könnyíti meg a harmonikus életvezetést.

A Holdnaptár kiadója a huszonnyolc éves naptárkészítői tapasztalattal bíró, Magyarország vezető papír-írószer kereskedelmi cége, a Lizzy Card Papír Kft. A Holdnaptár szakmai tartalmának és szövegének írója Imolai Judit asztrológus.

A Holdnaptár írója: Imolai Judit

Bölcsész, Asztrológus, Reiki Mester. Nyelvi és logikai játékokkal töltötte iskolás korát, nyelvtagozaton humán osztályban tanult és retorikai versenyekre járt, írt, festett, zenélt, énekelt. Egyetemi tanulmányai alatt bölcsészként francia szakon megismerkedett a francia irodalommal és az írói kultúrával, kutatásaiban a női archetípusok energiáival, drámaelmélettel, színdarabokkal, a jungiánus pszichológiával és a mesék morfológiájával foglalkozott, a szerepjátékokat tanulmányozta öt éven át. Később posztgraduális képzésben a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen marketing szakon tanult két évig, kommunikációs tréningeken szerepjátékokkal, a kreatív rögtönzés módszerével dolgozik.


Asztrológiai, okkult tanulmányokat végzett eredeti angol és francia forrásokból, folyamatosan töltekezik autentikus nyelvi kapcsolatokból, és asztrológusi hivatását gyakorolja a tanácsadói praxisában, tudását alkalmazza a humán munkáiban, a tanácsadásban, a jellemfelismerésben, a stratégiai és időtervezésekben. A magánéletében és a munkái során is használja a zenét és a tradícionális Reiki technikákat. Reiki Mesterként sikeresen tud folyamatosan harmonikus emberként egyensúlyban lenni a világban, és igyekszik közreműködni mások életében is a stresszoldás, problémakezelés és egészséges lelkiség létrehozásában.

Imolai Judit a Holdasztrológia és a női kérdések specialistája, tanít és tanácsadóként dolgozik. Olyan foglalkozási és oktatási módszertant dolgozott ki, amelyben együtt alkalmazza a humán művészeteket egy teljes, komplex formában. Nem tananyagot tanít, hanem emberekkel foglalkozik, - a saját módszerei alapján. Imolai Judit módszertana, saját védjegye: a "Holdasszony"

Holdnaptár 2014, Imolai Judit 

  • Státusz
    Nincs raktáron, ELŐRENDELHETŐ    
Webáruház készítés