Új Jelszó Kérése

Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Partnereink

Hírek

SZÁMMISZTIKA KÖNYVEK

 Fő kategória >EZOTERIKUS KÖNYVEK >KÖNYV >SZÁMMISZTIKA KÖNYVEK

SZÁMMISZTIKA KÖNYVEK

 

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek  tanulmányozásával közelebb kerülhetünk az ember és az emberi kapcsolatok bonyolult rendszeréhez.

 

A számmisztika, ill. a numerológia több ezer éves tudomány.

számmisztika könyvek, illetve a numerológia könyvek  tanulmányozásával megismerhetjük e kivételes tudományt.

Pythagoras a számmisztikanumerológia területéről olyan Atlantisz-ról eredeztetett tökéletes rendszert hagyott ránk, melynek segítségével a számok, bolygók, az atlantiszi mágikus négyzet törvényszerűségeinek és összefüggéseinek ismeretével választ kapunk arra a kérdésre, hogy karakterünkben milyen tulajdonságokat hordozunk, mi a sorsutunk és sorsfeladatunk, mi magunk miért így működünk, miért így viselkedünk, hogyan tudunk harmonikusan beleilleszkedni saját életünkbe, környezetünkbe.

Ezekben a kérdésekben segítenek a számmisztika könyvek és a numerológia könyvek.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek segítségével    jövőnk nagymértékben megismerhető.

Az ezoterikus könyvek kategóriában, a számmisztika könyvek és a numerológia könyvek egyes példányaiból megismerhetjük, hogy miként befolyásolják életünket a számok, melyek különböző energiamintákat jelölnek. A számmisztika könyvek és a numerológia könyvek tanulmányozása során megtudhatjuk, hogy az ember születésekor pontosan meghatározott, hogy milyen energiák hatnak rá, amelyekből megismerhető és nagymértékben kikövetkeztethető a jövője.

Az Atlantisz mágikus négyzete című számmisztika könyv , illetve numerológia könyv többek között választ ad arra a kérdésre, hogy karakterünkben milyen tulajdonságokat hordozunk, mi a sorsutunk és sorsfeladatunk.

A számmisztika könyvek és a numerológia könyvek-ben a számmisztika törvényszerűségei, a számok és betűk kapcsolatának összefüggései, a belölük levonható következtetések tanulmányozhatóak.

A számmisztika könyvek és a numerológia könyvek betekintést nyujtanak a számok és betűk kapcsolatrendszerébe.

A számok a mai napig intenzív kifejező erővel rendelkeznek és nem csak a félelmetes és szerencsétlen tizenhármas, hiszen a számmisztika könyvek és a numerológia könyvek tanúsága szerint, a betűk és a számok közötti ősi kapcsolat sokkal mélyebben gyökerezik. A közöttük lévő misztikus kapcsolat akkor keletkezett, amikor az emberiség megpróbálta lefesteni környezetét és saját valóját. Ezeket a kapcsolatokat, ahogy manapság is, sámánok hozták létre, illetve egyes modern matematikai irányzatok mágusai és más tudósok, akik a káosz elméletével foglalkoznak és a számmisztika könyvek ill. a numerológia könyvek sorában fejtik ki nézeteiket.

A modern matematika ugyanolyan varázslatos, mint a középkori számmisztika, numerológia és mindkettő ugyanazt jelenti: a sors és a számok kozmikus összefüggéseinek sejtését. A számmisztika könyvek és a numerológia könyvek iránymutatásainak segítségével, a  mindennapi használatban is alkalmazni tudjuk a számok egyszerű igazságait és küldetéseit.

A számmisztika könyvek és a numerológia könyvek  egyik célja az, hogy megismertesse az olvasókkal a számok történetét.

Megmutassa mindazt, amire a puszta matematikai műveleteken kívül fel tudjuk őket használni. A középkori számmisztika, numerológia  eszközeivel megvizsgálva a természet, az ember és a világmindenség különleges kapcsolatait és ritmusát, elérünk a számok mágiájához, megpróbákozván a mágikus numerológia keretein belül ráolvasással és varázslással befolyásolni a sorsot, majd eljutunk egészen a modern számmisztika területére, amelyben már inkább az önmegismerés eszközét és az élet nehézségeinek és kríziseinek megoldási lehetőségeit vizsgálhatjuk.

Alexander Rózsási Sorsunk és a számjegyek című  művén több számmisztika illetve numerológia iránt érdeklődő generáció is felnőtt. A Sorsunk és a számjegyek című könyv olyan alapmű, mely az emberi személyiséget, valamint a sors titkait és a számok közötti összefüggést elemzi, a számmisztika ill. a numerológia módszereivel. Éppen ezért ez a számmisztika könyv nem hiányozhat azok könyvespolcáról, akik önmagukat és lehetőségeiket jobban meg szeretnék ismerni, hogy beteljesíthessék életcéljukat és a sors korlátozó tényezői fölé emelkedhessenek. Ezt a célt szolgálhatja a  numerológia könyvek ismerete.

Ezokönyvek Keleverustól webáruház


Termék sorrend módosítás:

12

-10%
A numerológia kézikönyve

A numerológia kézikönyve

Herbert Selnik

 

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek betekintést nyujtanak a számok és betűk kapcsolatrendszerébe.

A számok a mai napig intenzív kifejező erővel rendelkeznek és nem csak a félelmetes és szerencsétlen tizenhármas, hiszen a betűk és a számok közötti ősi kapcsolat sokkal mélyebben gyökerezik. A közöttük lévő misztikus kapcsolat akkor keletkezett, amikor az emberiség megpróbálta lefesteni környezetét és saját valóját. Ezeket a kapcsolatokat, ahogy manapság is, sámánok hozták létre, illetve egyes modern matematikai irányzatok mágusai és más tudósok, akik a káosz elméletével foglalkoznak.
Hiszen hogyan is érthetnénk meg a matematikai alakzatokat, melyek csaknem a végtelenségig nyúlnak, hogy végül ismét visszatérjenek eredeti kiindulópontjukhoz.

A modern matematika ugyanolyan varázslatos, mint a középkori számmisztika, numerológia és mindkettő ugyanazt jelenti: a sors és a számok kozmikus összefüggéseinek sejtését. A mindennapi használatban is alkalmazni tudjuk a számok egyszerű igazságait és küldetéseit.

A numerológia kézikönyve célja

az, hogy megismertesse az olvasókkal a számok történetét és megmutassa mindazt, amire a puszta matematikai műveleteken kívül fel tudjuk őket használni. A középkori számmisztika, numerológia - tól kezdve megvizsgálva a természet, az ember és a világmindenség különleges kapcsolatait és ritmusát, elérünk a számok mágiájához, megpróbákozván a mágikus numerológiai ráolvasással és varázslással befolyásolni a sorsot majd így eljutunk egészen a modern számmisztikáig , amely már inkább az önmegismerés eszközét és az élet nehézségeinek és kríziseinek megoldási lehetőségeit nyújtja. E könyv, a A numerológia kézikönyve  segítségével felfedezheti a számok ritmusát, ami az ön sajátságos és egyedülálló lényét fejezi ki.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek  

tanulmányozásával közelebb kerülhetünk az egyén, az ember és az emberi kapcsolatok bonyolult rendszeréhez.

A numerológia kézikönyve (könyv) szerzője: Herbert Selnik
 
2 300 Ft
Kedv. ár: 2 070 Ft
Kezdete: 2014.11.01
A készlet erejéig!
-10%
A számok okkult ereje (könyv) W. Wynn Westcott

A számok okkult ereje (könyv) tartalma

 

W. Wynn Westcott

A számok szoros összefüggésben vannak az ember életével, de az egész emberi történettel is. Először titkos, okkult tanítások részeként jelenik meg, de jelen van a mitológiában, a mesékben, a kabbala numerikus rendszerében és az emberi sors fordulóiban, valamint a különböző életszakaszok változásánál is fellelhető.

A számok okkult ereje (könyv) W. Wynn Westcott a számok jelentőségét fejtegeti

„A számok kulcsok a kozmogónia ősi nézeteihez – annak legtágabb értelmében, mind szellemi, mind fizikai szempontból, a jelenlegi emberi faj evolúciójának céljával; a vallási miszticizmus minden egyes rendszere számokon alapszik. A számok szentsége a Nagy Első Okkal, az Eggyel, kezdődik, és csupán a semmivel, avagy nullával – a végtelen és határtalan univerzum szimbólumával – végződik.” – írja H. P. Blavatsky: A leplezetlen Ízisz című könyvében.
„Minden szám. A szám minden dolog alapja. A jelenben kell látnod a jövőt.” – Püthagorasz.

A számok okkult ereje (könyv) szerzője: W. Wynn Westcott

 
2 500 Ft
Kedv. ár: 2 250 Ft
Kezdete: 2014.11.02
A készlet erejéig!
A számok szimbolikája és jelentése

A számok szimbolikája és jelentése

 

Hajo Banzhaf

 

Hajo Banzhaf A számok szimbolikája és jelentése című könyvében magyarázatot ad többek közt arra, hogy miként jelenik meg a szimbolika a tarot-kártyában.

Hajo Banzhaf , a szimbolikus világlátásáról ismert Tarot-szakértő,

A számok szimbolikája és jelentése című  művét a számok szimbolikus értelmezésének szentelte. Gazdagon illusztrált könyvében részletesen feltárja a számok jelentését 0-tól 22-ig. Hajo Banzhaf k itér minden fontos, a számok szimbolikájával kapcsolatos forrásra. Hajo Banzhaf A számok szimbolikája és jelentése könyvében  érinti a számok szimbolikájára épülő számmisztika témakörét is: a személyünkhöz fűződő az önismeret terén és aktuális lelki feladatainkhoz is támpontot adhatnak. Hajo Banzhaf A számok szimbolikája és jelentése  című könyvében magyarázatot ad többek közt arra, hogy miként jelenik meg ez a szimbolika a tarot-kártyában.

A számmisztika könyvek és a numerológia könyvek   tanulmányozásával közelebb kerülhetünk az egyén, az ember és az emberi kapcsolatok bonyolult rendszeréhez.

A számok szimbolikája és jelentése (könyv) szerzője: Hajo Banzhaf

 

 
3 600 Ft
Angyali számok (könyv) Doreen Virtue

Angyali számok (könyv) Doreen Virtue rövid tartalma

Doreen Virtue

Az Angyali számok könyv részletezi, hogy mit üzennek az angyalok az életünkben előforduló számok által?

Az angyalaid egyrészt a gondolataidon, az érzéseiden, a szavaidon és a képzeleteden keresztül tudnak vezetni. Másrészt jeleken keresztül, így például nagyon kedvelik a számjegyeket és a számsorokat, írja az Angyali számok könyvében Doreen Virtue.    Ezek sokszor egy-egy irányítószám, telefonszám, születési dátum vagy a pontos idő formájában, esetleg máshogy jelennek meg előtted. Aki töprengett már az ilyesféle számsorok jelentősége fölött, az nincs egyedül. Angyal-szemináriumaimon is rengetegen kérdezték tőlem, hogy mit jelentenek e számok. Ez ösztönzött arra, hogy belemerüljek a Forrásba, és útmutatást kérjek a visszatérő számsorok értelmezéséhez. Két segítséget is kaptam: Püthagorasz számmisztikájának egyik képviselőjét (aki előző életében a Mester tanítványa volt) és egy angyali közvetítő által a szükséges ismereteket arról, hogy mit is üzennek az angyalok a számsorokkal. Minden egyes szám sajátos rezgéssel bír, mely rezgés összefügg a jelentésével, fejtegeti az Angyali számok könyvében Doreen Virtue.  Az angyalok arra emlékeztetnek bennünket, hogy mindannyian alkimisták vagyunk, és e mágiával képessé válunk álmaink megvalósítására. A szeminárium hallgatói örömmel vettek részt a számcsoportok megbeszélésében, és arra kértek, állítsak össze egy listát a számuk ra. A kérésnek nem álltam ellen, s az eredmény most itt pihen a kezedben az Angyali számok könyv soraiban. A szent számokból fakadó útmutatások kétségbevonhatatlan gyógyulásokat indítottak meg klienseimben. Célom, hogy az Angyali számok - on keresztül még több ember figyeljen föl a Mennyei üzenetek fontosságára, amelyek új lehetőségekre mutatnak rá, tanítanak, és minden körülmények között tanáccsal szolgálnak. A számsor-értelmezés könnyű út ahhoz, hogy angyali üzeneteket kapjunk, mert számokba botlunk a világon mindenfelé. Ha találkozol egy számsorral - különösen, ha rövid időn belül többször -, csapd föl az Angyali számok  könyvet! Vidd magaddal és használd bármikor, hogy befogadhasd e csodás lények útmutató, gyógyító energiáját!

Angyali számok (könyv) szerzője: Doreen Virtue

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 

 
2 490 Ft
  Atlantisz Mágikus Négyzet Tarotja - Eschwigné Varga Zsuzsanna

Atlantisz Mágikus Négyzet Tarotja - Eschwigné Varga Zsuzsanna

 

 

Az Atlantisz Mágikus Négyzet Tarotja könyvben bemutatott rendszer azoknak  készült, akik a numerológia tudományával foglalkoznak és a tarot szerelmesei.

Az Atlantisz mágikus négyzetének részletes bemutatását tanulmányozhatja Eschwigné Varga Zsuzsanna első művében, az Atlantisz Mágikus Négyzete című nagysikerű  könyv ben, mely a sorozat I. része.

Azok akik elsajátították az Atlantisz Mágikus Négyzete  titkait, megtanulták  a négyzet belső összefüggéseit, most újabb szintézissel a Numerológia és a Tarot  szimbólumainak csodálatos összefüggéseivel ismerkedhetnek meg.

Atlantisz Mágikus Négyzet Tarotja  (könyv) tartalma

Atlantisz Mágikus Négyzet Tarotja  című könyv  az Atlantisz Mágikus Négyzet Tarot  rendszerét ismerteti, ezen belül a négyzet felépítését, a Mágikus négyzet Tarot kirakásának lépéseit, a tarot kirakás elemzését betegség esetén, párkapcsolati elemzést, a házasság négyzetének elemzését.

Atlantisz Mágikus Négyzet Tarotja (könyv) írója: Eschwigné Varga Zsuzsanna

 
2 420 Ft
Atlantisz mágikus négyzete - Eschwigné Varga Zsuzsanna

Atlantisz mágikus négyzete - Eschwigné Varga Zsuzsanna

 

Az Atlantisz mágikus négyzete könyv valódi kulcs önmagunk megismeréséhez, pótolja az űrt, mely a számmisztika könyvekből kimaradt. Nálam kapható:2.990 Ft

 

Az Atlantisz mágikus négyzete című könyv megírásával remélem sikerül pótolnom az űrt, a hiányt, mely a számmisztika szakkönyvekből eddig kimaradt. 

"Könyvemet tankönyvnek szánom. Hosszú évek óta foglalkozom számmisztikával, tanácsadással, tanítással.Tanítványaim inspiráltak arra, hogy e könyv megszülessen. 

A számmisztika tudománya a legősibb önismereti módszerek egyike.

A halhatatlan atlantiszi tudás része volt a számmisztika. Az atlantiszi mágusok a számok rezgését, testi, lelki és szellemi szinten vizsgálták, az idő tükrében.

A " kiválasztottak "a tudós papok foglalkoztak  a bolygók mozgásával, energiáival.

Megfigyelték a Napot, a Holdat, a többi bolygót, ezek hatásait az emberre.

A négyzetet , mint szimbólumot felhasználva ránk hagytak egy bűvös rendszert, mely a mai zaklatott világunkban , a XXI. században is csodálatosan működik.

Az Atlantisz mágikus négyzete könyvben Eschwigné Varga Zsuzsanna a számmisztika egy ősi rendszerét igyekszik bemutatni, Atlantisz bűvös négyzetét.

Eschwigné Varga Zsuzsanna sok-sok éven át tanulmányozta, kutatta és tanította az atlantiszi alapokon nyugvó numerológia, azaz számmisztika tudományát, annak rejtelmeit.

Az Atlantisz mágikus négyzete - Eschwigné Varga Zsuzsanna  könyv tudományos igénnyel megírt alapmű.

Egyben kiváló tankönyv , lenyűgözően  izgalmas, kalandos olvasmány mindenki számára, akit érdekel az asztrológia, a numerológia,

a misztikum, a spiritualitás, s azokon belül egy ősi atlantiszi titkos tudomány : a számmisztika.

Az Atlantisz mágikus négyzete - Eschwigné Varga Zsuzsanna  című könyv igazi kincs és egyben valódi kulcs  önmagunk megismeréséhez, a bennünket  körülvevő világ megértéséhez.

Atlantisz mágikus négyzete (könyv) írója: Eschwigné Varga Zsuzsanna

 

 
2 990 Ft
-10%
Könyv: Gyakorlati numerológia (Wilhelm Rosen)

Gyakorlati numerológia című könyv rövid tartalma

 

 Wilhelm Rosen

 

A Gyakorlati numerológia könyv témája, kulcs az élet nagy kérdéseihez és apró problémáihoz

A számmisztika, numerológia  számai mély, szimbolikus jelentésüknél fogva nagyon sokat mondanak azon erőkről, ritmusokról és szabályszerűségekről, amelyek bennünk és a környezetünkben hatnak. A numerológia, számmisztika segítségével megmagyarázható és világosabbá tehető a személyes életritmus és az univerzum ritmusának kapcsolata. Numerológia, számmisztika elemzéseivel többet tudhatunk meg magáról az adott név viselőjéről, aktivitásáról, képességeiről, talentumairól és pályaválasztásáról, valamint a gyerekekkel, partnerével, családjával, barátaival és munkatársaival való kapcsolatáról. A  Numerológia, számmisztika segítségével  bepillantás nyerhető életének kellemes és talán kevésbé kellemes periódusaiba is.

A Gyakorlati numerológia című könyv  ezeknek a kérdéseknek a megválaszolásához ad        részletes és a gyakorlatban is alkalmazható útmutatást.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek   tanulmányozásával közelebb kerülhetünk az egyén, az ember és az emberi kapcsolatok bonyolult rendszeréhez.

 
2 400 Ft
Kedv. ár: 2 160 Ft
Kezdete: 2015.06.29
A készlet erejéig!
-10%
Könyv: Népszerű numerológia

Népszerű numerológia 

 

Carmenn D. Turnman

 

A népszerű numerológia könyv a számmisztika tudástára. 

A numerológia egy ősrégi, mélyen az emberiség történetében gyökerező tudásrendszer, amely lehetővé teszi, hogy a számokból és az összefüggéseikből tudást merítsünk. Úgy gondolják, hogy létezik valami olyasmi, amely a számoknak a világban lakozó rendszere, amely szerint a kozmosz működik. A numerológiának csak egy része az, hogy egy ember nevéből és születési dátumából következtetéseket vonnak le a karakterére és a jövendőbeli sorsára vonatkozóan. numerológia, illetve a számmisztika  más dolgokra is használható. Például egy cégek nevének megválasztásához, vagy egy új név megtalálásához, stb.

A népszerű numerológia tárházában mindenki talál valami új, eddig nem olvasott információt.

A numerológia, számmisztika segítségével a számok, bolygók, az atlantiszi mágikus négyzet törvényszerűségeinek és összefüggéseinek ismeretével választ kapunk arra a kérdésre, hogy karakterünkben milyen tulajdonságokat hordozunk, mi a sorsutunk és sorsfeladatunk.

A népszerű numerológia könyv szerzője: Carmenn D. Turnman  

 
1 700 Ft
Kedv. ár: 1 530 Ft
Kezdete: 2015.06.29
A készlet erejéig!
-10%
Mágikus numerológia

A számok titokzatos nyelvezete


Elmer Warner


Mágikus numerológia című könyv rövid tartalma:

Amennyiben nem hozzuk helyre az egyensúlyt és ugyanezen az úton haladunk tovább, sokkal átütőbb figyelmeztetésben lesz részünk, úgymint széthulló kapcsolatok, megbetegedések, sebészi beavatkozások, komolyabb sérülések, autóbalesetek, a munkahely elvesztése vagy nagyobb anyagi és pénzügyi veszteség. Ha ez a figyelmeztetés sem talál meghallgatásra, akkor válásra vagy a baráti kapcsolatok megszűnésére kerülhet sor, krónikus és gyógyíthatatlan betegségek, súlyos sérülések és balesetek üthetik fel a fejüket, amelyek tartós rokkantságot, teljes vagyoni veszteséget idézhetnek elő.
Mágikus numerológia című  könyvben nagyrészt a partneri, baráti és munkakapcsolatokkal fogunk foglalkozni. Megtalálhatók benne, hogyan kell eljárni a kapcsolatok minőségének tájékoztató jellegű értékeléséhez, ami kapcsolatban áll a numerológiá val. Foglalkozni fogunk még az ún. mágikus négyzettel, mégpedig az előttünk álló feladatok elvégzése szempontjából. Az utolsó részt pedig a hivatás megválasztásának szenteltük. A gyermekek jövőbeni hivatásának kiválasztásáról, vagy új hivatás kiválasztásáról (például a hivatás elvesztése esetén) van szó.

 
2 300 Ft
Kedv. ár: 2 070 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
-30%
Neveden szólítalak téged   [KÖNYVAKCIÓ 30%]
Neveden szólítalak téged

Neveden szólítalak téged

Somlai Angyalka

Minden emberre a legnagyobb hatást a saját neve teszi. Ez a hatás egész életünkön át érezhető. A név energiája mintegy előhívja megszámlálhatatlan alkalommal mindazt a lehetőséget, ami bennünk tudat alatt létezik, rejtőzik. Minél erősebb a név, s így a benne rejlő energia, annál inkább tud realizálódni a tiszta, ép, egész személyiség. A Neveden szólítalak téged könyv a betűk és a nevek jelentését elemzi, sok-sok férfi és női keresztnév elemzésével.

Neveden szólítalak téged (könyv) Somlai Angyalka

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 600 Ft
Kedv. ár: 1 120 Ft
Kezdete: 2016.01.04
A készlet erejéig!
Numerológia   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Numerológia

Numerológia

A számok feltárják a személyiség mélységeit és a jövőt

Norman Shine

Mondd meg a neved, és megmondom, ki vagy. Add meg a születésed időpontját, és megmutatom neked a jövődet. Ősidők óta tanulmányozzák a számok rejtett jelentését és hatalmát Ahogy az asztrológusok a bolygókon és a zodiákus jegyein át tárják fel a kapcsolatokat és közelítik meg a jövőt, a numerológus a számokhoz fordul. Norman Shine egyértelműen ábrázolt, közérthető rendszere mindenkit hozzásegít, hogy alkalmazza a számok erejét és energiáját. Az ábécé minden betűje numerológiai értékkel rendelkezik, és minden szám energiaforrás. Ezeknek az energiáknak az egymáshoz való viszonya határozza meg, hogyan viselkedünk és miért éppen úgy.

Numerológia (könyv) író Norman Shine

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 900 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
-10%
Numerológia és Tarot lexikon

Numerológia és Tarot lexikon (könyv) rövid tartalma


Dagman Haager


A számokról szóló, manapság numerológiának (a latin "numerus" számból) nevezett ezoterikus tan a számok szimbolikus értékével foglalkozik. Minden szám rendelkezik meghatározott számszerű vagy aritmetikus értékkel, amit szóban kifejezve számneveknek, grafikusan megjelölve számjegyeknek nevezik. Más kultúrákban, például a keleti népek esetében a számjegyeket, mint az ábécé betűit használják. De származzanak bár a számnevek és a számjegyek bármelyik kultúrától is, azok számértéke mindig megegyezik.

Numerológia és Tarot lexikon (könyv) írója Dagman Haager

 
3 100 Ft
Kedv. ár: 2 790 Ft
Kezdete: 2013.05.03
A készlet erejéig!
-10%
Numerológia minden napra

Arnold Schwabe

 

 

 

A numerológia misztikus elmélet, amely azt állítja, hogy minden szám egyedülálló vibrációval rendelkezik. Ezek a vibrációk az élőlényekre és a tárgyakra éppúgy hatással vannak, mint a hanghullámok vagy a fény. Ezek a hatások különféle módon nyilvánulnak meg.

 
2 300 Ft
Kedv. ár: 2 070 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
-10%
Okkult filozófia 2.

Okkult filozófia 2.

Agrippa Von Nettesheim 

Agrippa von Nettesheim a középkor híres alkimistája, mágusa, orvosa.

Az Okkult filozófia trilógia élete fő műve, amit a hermetikus-mágikus hagyomány teljes ismeretét mutatja be.

Az Okkult filozófia 2. könyv a számok hatalmával és erejével, a számok, betűk és istenségek kapcsolatával, a görög-római-héber betűk mágikus aspektusával, a bolygók és számok kapcsolatával foglalkozik.

Okkult filozófia 2.(könyv) író Agrippa Von Nettesheim 

 

 
2 300 Ft
Kedv. ár: 2 070 Ft
Kezdete: 2015.09.10
A készlet erejéig!
  Párkapcsolat Atlantisz mágikus négyzetében - Eschwigné Varga Zsuzsanna

Párkapcsolat Atlantisz mágikus négyzetében - Eschwigné Varga Zsuzsanna

 

Párkapcsolat Atlantisz mágikus négyzetében könyv kapcsolatainkról, különböző karakterű emberek egymással kialakított, vagy kialakítható viszonyáról szól.

A számmisztika újabb gyöngyszeme jelent meg.

A nagy sikerű Atlantisz mágikus négyzete könyv a számmisztika alapkönyve.

Ennek mintegy folytatása a Párkapcsolat Atlantisz mágikus négyzetében könyv , mely emberi kapcsolatainkról, a különböző karakterű emberek egymással kialakított, vagy kialakítható viszonyáról szól, közérthető, igen olvasmányos formában, ahogy ezt Eschwigné Varga Zsuzsanna Tanárnőtől megszokhattuk.

„A számmisztika tükrében nézve az emberi kapcsolatokat, a leggyakoribb megközelítés, a számok összeférhetőségének, elsősorban az emberi karakterek összeillőségének vizsgálata. Ahány numerológus vizsgálta e kérdést, annyiféle szempontból közelítette meg az emberi összeférhetőség lehetőségeit.

Szerintem az összeillőség vizsgálata csapda, inkább az a lényeg, van e valamilyen kulcs két emberhez?

Amikor két ember egymásba szeret, megindul közöttük valamilyen láthatatlan erő,  mely ezután mindig ott rezeg a levegőben.

Sokan kutatták ezt a megmagyarázhatatlan összekötést, kémiai reakciókat sejtettek a dolgok mögött.

Évekig kerestem, és végül megtaláltam azt a „hidat” , mely két embert összekapcsol.

Könyvemben ezt szeretném kifejteni a számmisztika ősi tudományának segítségével…”

Eschwigné Varga Zsuzsanna

 

Párkapcsolat Atlantisz mágikus négyzetében (könyv) író Eschwigné Varga Zsuzsanna

 

 
2 990 Ft
Párkapcsolati számmisztika

Párkapcsolati számmisztika

A társkapcsolatok árnyalatai a számok tükrébenn

Lynn Buess

A számok kozmikus jelentése egy tökéletes rendszert alkot, melyből a létezés minden dimenziója megérthető – köztük kapcsolataink szövevényes birodalma is. Minden kapcsolat egy egyszeri és megismételhetetlen kölcsönhatás egy számodra fontos emberrel, aki talán a házastársad, élettársad, szerelmesed, de lehet valamelyik szülőd, gyermeked, lehet a főnököd, munkatársad, barátod és/vagy egy ismerősöd is. A Párkapcsolati számmisztika könyv a számok titokzatos világában kalauzolva bennünket segít jobban megismerni saját magunk és mások lelkivilágát, mozgatórugóit és az ezekből a finom aspektusokból összeszövődő kapcsolatok dinamikáját.

TÉMAKÖRÖK

Pszichológia > Alkalmazott lélektan > Egyéb

Pszichológia > Parapszichológia > Álom, jóslás

Paratudományok > Dimenziók és univerzum > Parapszichológia

Paratudományok > Jóslás > Numerológia

Szex, szerelem > Párkapcsolat > Lélektana

Párkapcsolati számmisztika (könyv) író Lynn Buess

 
3 300 Ft
-10%
Püthagorasz számmisztikája

Püthagorasz számmisztikája

Bevezetés a számmisztika rejtelmeibe

 

A szám a legmélyebb bölcsességet rejti a legtömörebb formában. A szám a belső törvény, a legnagyobb rendezettség. Az egész teremtett világ a számra épül... "Az asztrológia a sorsesemények törvényszerűségeit a számokra alapozza a nagy világóra járásába való bepillantás által..." "...minden jelenségbe belecseng a szám és megmutatja az embereknek a biztos ösvényt a fényhez, Istenhez. Nyilvánvaló világosságban ragyog fel a kereszt, mint magasztos szimbólum; metszéspontja a függőleges és vízszintes, fény és sötétség, szellem és anyag találkozása. Ennek ismerete akarattá válik, tettre serkent..." "A világegyetemben semmi sincs értelem nélkül. Így minden hangnak, minden névnek és számnak megvan a meghatározott betűjele és hozzá tartozó hatása..." "Minden név hangokból áll. Úgy képzelhetjük el, hogy minden hangzó színes üveglencseként viselkedik: a rezgéseknek csak egy bizonyos fajtáját gyűjti össze és engedi át. Egy embert mindig egy bizonyos néven nevezünk vagy hívunk, így gondolunk rá. Ez nem maradhat hatás nélkül..."

Püthagorasz számmisztikája (könyv)  

 

 

 

 
2 100 Ft
Kedv. ár: 1 890 Ft
Kezdete: 2015.12.15
A készlet erejéig!
-10%
Sorsunk és a számjegyek

Sorsunk és a számjegyek című számmisztika ill. numerológia könyv rövid tartalma


Alexander Rózsási


Alexander Rózsási Sorsunk és a számjegyek című  művén több számmisztika illetve numerológia iránt érdeklődő generáció is felnőtt. A Sorsunk és a számjegyek című könyv olyan alapmű, mely az emberi személyiséget, valamint a sors titkait és a számok közötti összefüggést elemzi, a számmisztika ill. a numerológia módszereivel. Éppen ezért nem hiányozhat azok könyvespolcáról, akik önmagukat és lehetőségeiket jobban meg szeretnék ismerni, hogy beteljesíthessék életcéljukat és a sors korlátozó tényezői fölé emelkedhessenek.

Alexander Rózsási Sorsunk és a számjegyek című könyvében

a numerológia, számmisztika segítségével a számok, bolygók, az atlantiszi mágikus négyzet törvényszerűségeinek és összefüggéseinek ismeretével választ kapunk arra a kérdésre, hogy karakterünkben milyen tulajdonságokat hordozunk, mi a sorsutunk és sorsfeladatunk.

Sorsunk és a számjegyek (könyv) szerzője Alexander Rózsási 
3 100 Ft
Kedv. ár: 2 790 Ft
Kezdete: 2013.05.03
A készlet erejéig!
-10%
Számmisztika

Számmisztika

David A. Phillips

A számmisztika fellebbenti a fátylat az életünket meghatározó számok mögött meghúzódó jelentésről. Segítségével megérthetjük a numerológiai minták és az anyagi helyzetünk, egészségi állapotunk és általános jóllétünk között fennálló kapcsolatot.

A számok világában való megmerítkezés egyszerű és pontos eszközt biztosít, amelynek segítségével úgy dolgozhatjuk fel saját élményanyagunkat, mintha egy térképen navigálnánk eddig járatlan utakon.

David A. Phillips (1934–1983) élete során egy tucatnyi könyvet írt. Az egészségügy és a táplálkozástan területén felhalmozott tudását doktori disszertációjában foglalta össze. A világ minden táján tartott előadást a számmisztikáról, amelyekben az egészségügy és a személyiségfejlődés területén egy élethosszon át összegyűjtött tapasztalatait osztotta meg. Sokan a világ első számú numerológusaként tartották számon.

Számmisztika (könyv) író David A. Phillips

 
2 690 Ft
Kedv. ár: 2 420 Ft
Kezdete: 2015.08.19
A készlet erejéig!
-10%
Számmisztika és feng shui

Volker Albert - Edith Baillieu

 

 

 

A Kilenc Csillag Ki japán kifejezés, a keleti asztrológia egy ősi, elismert ágát jelöli, s egyben a feng shui alapja.

 

A születési dátum Kilenc Csillag Ki analízise megmutatja a belső fejlődés útját, és azt, hogyan lehet életünk hosszú távon sikeres. A rendszer központjában az ember és születési dátuma áll, mely egy életre szóló energetikai kötelék.

 
2 290 Ft
Kedv. ár: 2 061 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!

12

Termék sorrend módosítás:

Számmisztika könyvek, numerológia könyvek

Ezokönyvek Keleverustól 

Ezoterikus könyvekezoterikus pszichológia könyvek,

természetgyógyászat könyvek, a népi gyógyászat könyvei,

továbbá asztrológia horoszkóp ezoterikus könyvek, 

tarot kártya  és angyal kártya, valamint az egészséges életmód,

paleolit, bach virágterápia könyvek és esszenciái,

a magyar őstörténelem műveinek webáruháza.

 

Az Ezokönyvek Keleverustól webáruházban

válogathat az ezoterikus pszichológia könyvek, 

ezoterikus könyvek, természetgyógyászat könyvek,

népi gyógyászat könyvek,

az egészséges életmód kialakítását segítő reformtáplálkozás könyvek

az asztrológia-horoszkóp, számmisztika könyvek, numerológia könyvek 

multat, jelent és jövőt elemző  kiadványai közül, melyek az ezoterikus

 irodalom meghatározó ágazatai.

Továbbá az önismeret, pozitív gondolkodás, szeméyiségfejlesztés témakörét ismertető

ezoterikus könyvektarot kártya és angyal kártya,

bach virágterápia  és esszenciái,

radiesztézia eszközök és könyvek,   

fali-, matrica-,hűtőmágnes-, energetizáló mandalák

valamint a magyar őstörténelmet bemutató könyvek között.

 

Fentiek mellett lehetősége van böngészni   további  

ezoterikus könyvek, asztrológia horoszkóp könyvek,

az álomfejtés, ezoterika, kabbala, mágia és meditáció,

karma-reinkarnáció érdekfeszítő ezoterikus  nyvek választékából, 

a depresszió által okozott lelki problémák megoldását elősegítő 

 lélekgyógyászat, energiagyógyászat, ezoterikus könyvek,  

  a keleti tanításokat képviselő tao filozófia, buddhizmus ezoterikus  könyvek

a kínai orvoslás, a bioterápia, homeopátia, feng shui, ajurvéda, párkapcsolat-szerelem, családfelállítás témakörű ezoterikus könyvek között,

továbbá természetgyógyászat témakörében a

makrobiotika, paleolit étrend, méregtelenítés-böjt, táplálkozás-reformtáplálkozás,

aromaterápia, mozgásterápia, légzésterápia, fitoterápia, reflexológia, masszázs könyvek között

melyeket a kiválasztott könyv kategóriára klikkelve előhívhat, kinagyíthat,

ismerkedhet a tartalmukkal.

 

Szaktudásommal, mint a MANTRA Alternatív Természettudományi Főiskola végzett parapszichológusa és ezoterikus szakkönyvellátója,

kérésére készséggel segítem választását.

 

Tel: 06-70-933-0021

E-mail: keleverus@gmail.com

Keleverus

 

A legérdekfeszítőbb ezoterikus könyvek az ezoterikus irodalom könyvek kategóriában találhatók, melyek regényességükkel főleg az olvasmányosságot kedvelő érdeklődők igényeit elégítik ki. Az Anasztázia sorozat művei, az egzotikus környezetben játszódó történéseket bemutató ezoterikus könyvek iránt elkötelezett olvasóknak nyújtanak élményt jelentő időtöltést. Andrea Weaver regényei ma is tele vannak rejtélyekkel. „Olyan, mintha nem is én írtam volna, úgy látszik, az égiek fogták a kezem írás közben” mondja az írónő műveiről. Regényei az ezoterikus könyvek szerelmeseinek íródtak.                                                                      

Az aranyasszony trilógia könyveiben a kalandos dél-amerikai út során feltárul egy ember izgalmas és megrázó belső utazása önmaga végső valójához. Kinyílik egy kapu, mely az ősi bölcsességek, rejtélyes legendák és misztikus tanítások világába vezeti az olvasót. Az ezoterikus könyvek mindegyikében a történet alapja valóságos. A magyar származású Móricz János a hatvanas években egy barlangrendszerre bukkant Dél-Amerikában. Az őslakosok szerint egy kataklizma túlélői itt rejtették el ősi civilizációjuk üzenetét a mai ember számára egy kristálykorongba kódolva. Ezt a kristálykorongot keresik a főhősök. Az aranyasszony trilógia az  ezoterikus könyvek között az egyik legnépszerűbb sorozat.                                                                                           

Az ezoterikus könyvek kategóriában  a legkeresettebb művek a Coelho sorozat regényei. Paulo Coelho napjainkban a világ egyik legnépszerűbb írója. Az alkimista meghozta számára a világhírt. Ez a regény mára az egyetemesen elismert modern klasszikusok sorába emelkedett. A sokak által időtlennek tartott történet arra hivatott, hogy jövendő olvasók egész nemzetségeit elbűvölje és megihlesse.

Coelho művei az ezoterikus könyvek kategória remekei.

Dan Millman különleges, személyes útmutatásai intuitív felismerésekhez vezetik az olvasót saját életével kapcsolatban. Az ezoterikus könyvek önelemzésre, önmagunk megismerésére sarkallnak. Hozzásegítenek ahhoz, hogy önmagunkba mélyedve rátaláljunk rejtett, benső igazságainkra.

Az ezoterikus és spirituális regények a legnagyobb mértékben reprezentálják az  ezoterikus könyvek kategóriában a témakör mondanivalóját, a spirituális és ezoterikus tanítás elméleteit és gyakorlati útmutatásait.

Mennyei prófécia sorozat új értelmet adhat az emberiség létének.  A főhős részt vesz a kilenc ókori pergamentekercs, más néven a Mennyei prófécia felkutatására irányuló expedícióban.Az ezoterikus könyvek kategóriában  az egyik legnépszerűbb sorozat, melyben az új spirituális tudatosság átélése, illetve az ehhez vezető önfejlődési folyamat állomásainak bemutatása a célja Redfield "Mennyei" sorozatának.

Müller Péter húsz évig tanulmányozta az ősi kínai Ji-kinget, a világ egyetlen könyvét, amellyel beszélgetni lehet, amely válaszol a kérdéseinkre. A Ji-king keleten évezredek óta az emberek tanácsadója. Fontos, hogy ez a könyv nem jövendőt mond, hanem jósol, megmondja, mi a jó. Müller Péter jóskönyve megmondja, mit tegyünk, hogy a jövendőnk jó legyen. Az ezoterikus könyvek kategória keretében a műveiben a szeretet, a boldogság és az önmegvalósítás  lehetőségének tanításai, iránymutatásai fogalmazódnak meg. Felajánlja olvasóinak, hogy kézenfogva kalauzolja őket az elveszett boldogság keresésében.

Az ezoterikus könyvek legnépszerűbb szerzői, az ezotéria nagy tanítói. Műveikben az ezoterikus tanok hirdetését, a spirituális felismerések átadását, az antropozófia impulzusainak alkalmazását, az emberi tudat kibontakoztatását tartották feladatuknak, lámpást adva a mai lelki kereső kezébe.

Az ezoterikus könyvek kategóriában  Dahlke, Tepperwein munkássága, kutatási eredményei, tanításai folyamatosan formálják át gondolkodásmódunkat. A szellemtudomány nagy gondolkodói: Hamvas Béla, Rudolf Steiner helyezte át más alapokra az emberi lét fogalmát. Szepes Mária az Ezotéria Nagyasszonya haláláig folyamatosan írt és tanított, friss szellemmel és áradó szeretettel embertársai felé.  Dr. Szász Ilma összehasonlító vallás-kutató , a keresztény szemlélettel is egyező magasabb szférák ismertetésére és ezek átélését elősegítő szellemi praxis kidolgozására törekszik.

Az ezoterikus könyvek meghatározó témaköreit, az ezoterikus pszichológia könyvek kategóriában, különböző módszerek dolgozzák fel a családfelállítás, a pozitív gondolkodás, az önismeret, a személyiségfejlesztés alkalmazásával, a testi és lelki harmónia visszaállítására.

Az ezoterikus könyvek különlegességei között a keleti filozófia könyvek elkalauzolják a témakör iránt elkötelezett olvasót a buddhizmus, hinduizmus valláselméleti kérdéseinek vizsgálatához és a keleti tanítások,  hagyományos kínai orvoslás, Tao filozófia évezredes múltra visszatekintő elméletéhez.

szellemtudomány könyvek    az antropozófia és a teozófia tudományát tárják elénk neves szerzők elméleteinek bemutatásával az ezoterikus könyvek kategórián belül. Az Antropozófia a szellemtudomány, a misztérium, a magasabb világok, és a szellemvilág megismerésén keresztül vezet el a makrokozmoszból a mikrokozmoszba. 

teozófia a szellemtudomány ága, egyfajta szintézis, amely a vallások, a tudományok és a művészetek legmélyén rejtőző közös gyökereket és törvényszerűségeket tárja fel.

Az asztrológia tudománya a bolygók, zodiákus jegyek, fényszögek és a horoszkóp elemzésével, teljes képet alakít ki az ember jelleméről és nyomon követhetőek életünk eseményei a sorselemzés segítségével. Az asztrológia horoszkóp könyvek értelmezik a horoszkóp kifejtését. Az asztrológia horoszkóp könyvek kitérnek a keleti és a nyugati kultúrák eltéréseire. Nyugaton négy elemet ismernek el: föld, tűz, levegő, víz. Kínában pedig ötöt: föld, fém, fa, víz, tűz. Az asztrológia horoszkóp könyvek ismertetik az állatövi csillagképek használatát. Ezekben a csillagképekben mozog a Nap, a Hold és itt haladnak a bolygók is. Az asztrológia ezeket a csillagképeket használja a sorselemzés, a horoszkóp értelmezésénél.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek segítségével   jövőnk nagymértékben megismerhető.

Az ezoterikus könyvek kategóriában, a számmisztika könyvek és a numerológia könyvek tanulmányozásával megtudhatjuk, hogy miként befolyásolják életünket a számok, melyek különböző energiamintákat jelölnek, így egy ember születésekor pontosan meghatározott, hogy milyen energiák hatnak rá, amelyekből megismerhető és nagymértékben kikövetkeztethető a jövője.

Az ezoterikus könyvek kategória e témakörébe tartozó számmisztika könyvek és a numerológia könyvek  tanulmányozásával közelebb kerülhetünk az egyén, az ember és az emberi kapcsolatok bonyolult rendszeréhez.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek betekintést nyujtanak a számok és betűk kapcsolatrendszerébe.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek  - ben a számmisztika törvényszerűségei, a számok és betűk kapcsolatának összefüggései, a belölük levonható következtetések tanulmányozhatóak.

Az ezoterikus könyvek kategóriában a mágia könyvek olyan okkult titkokat tárnak fel, melyek elzártak a hétköznapi tapasztalástól.

mágia, misztika, okkultizmus sejtelmes témaköre több száz éve foglalkoztatja az embereket. Válaszokat keresnek a racionális dolgok és események mögött megbúvó rejtett összefüggésekre.

mágia az igazság kutatása , az ember teljességének keresése, a testi-, lelki-, szellemi-tökéletesség megvalósításának tudománya. Olyan okkult titkokat tár fel, melyek elzártak a hétköznapi tapasztalástól.

mágia célja az ember ráébresztése saját spirituális és szellemi valóságára. A mágia módszert kínál az ember magasabb dimenzióinak elérésére. A módszer elsődleges részét a hermetikus hagyomány ezoterikus rendszerei képezik. Ezek olyan univerzális rendszerek, melyek felfedik az ember rejtett szellemi képességeit, és rávilágítanak a világ rejtett összefüggéseire.

Az ezoterikus könyvek kategóriában a meditáció könyvek, különböző elméleti útmutatásokat és gyakorlati példákat ajánlanak, melyek segítségével a meditáció folyamán, olyan megnyugtató, ellazult, pihentető állapotot érhetünk el, melyben nemcsak fizikai testünk frissül fel, hanem közelebb kerülhetünk felsőbb énünk üzeneteinek megértéséhez is.

Az ezoterikus könyvek sorában az Energiagyógyászat  könyvek,  a tudásanyagot a régmúltban alkalmazott gyógyítási technikákból merítik és adják át a mai kor emberének

Az energiagyógyászat elfogadásában hatalmas előrelépés történt az elmúlt 20-30 évben, hiszen a prána gyógyítás, reiki kezelés, jóga, aura és csakra kezelések, radiesztéziai technikák alkalmazásával csodálatos gyógyulási eredmények születtek, amit már a tudomány is kénytelen elismerni.

Testünkön megtalálhatók azok a területek, melyek jelzik a betegség, vagy életünk diszharmonikus történéseit, figyelmeztetnek bennünket, hogy itt a változtatás ideje.

A keresésben a diagnosztika több ága közül mi magunk választhatunk.

Az ezoterikus könyvek között a diagnosztika könyvek segítenek a  számunkra legmegfelelőbb diagnosztika; az arcelemzés, kézelemzés, testdiagnosztika vagy akár az írás, a grafológia tudománya kiválasztásában.

Az ezoterikus könyvek sorában megtalálhatjuk álmaink rejtélyeire adott válaszokat, megismerhetjük jelentésüket, a könyvek segítenek az egyes álmok értelmezésében.

A kreativitás velünk született készség. Jó hír azoknak akik nem érzik magukat eléggé kreatívnak, hogy nagymértékben fejleszthető. Az ezoterikus könyvek kategóriában található, e témakörökkel foglalkozó kreativitás, tanulás könyvek tanulmányozásával   meglepő eredmények érhetők el.

A párkapcsolat, szerelem könyvek olvasása során megtudhatjuk, hogy a harmonikus párkapcsolat meghatározója a szeretet és szerelem összhangja, nem utolsó sorban a kölcsönös tisztelet. Az ezoterikus könyvek e témakörrel foglalkozó kiadványai ráhangolhatnak a boldogságkeresés eredményének eléréséhez vezető útra.

Az ezoterikus könyvek  véletlenszerű zárókategóriája a szimbólumok, mely mintegy összefoglaló zárszava e széles skálájú irodalomnak. Az ezoterikus irodalom is, mint a szimbólumok, ahogy ezt C. G. Jung megfogalmazta, nem csak a történelem és a kultúra egyszerű irányjelzői, hanem eszközök is az emberek számára, hogy minél jobban megérthessék önmagukat.


Webáruház készítés